Şimdi Ara

TECLAST X80 PLUS KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  TECLAST X80 PLUS KULLANICILARI KULÜBÜ

    TECLAST X80 PLUS KULLANICILARI KULÜBÜ

    Herkese Merhaba
    Teclast X80 plus kullanıcısı olarak gerçekten de bu tablet ile ilgili türkçe kaynağın oldukça yetersiz olduğunu gördüm bu yüzden böyle bir konu açmanın uygun olacağını düşünüyorum aklınıza takılan soruları bu konu üzerinden sorabilirsiniz.


    TABLET ÖZELLİKLERİ
    Ölçüler:208.6 x 122.4 x 8.9 mm
    Ağırlık:328 gram
    SoC:Intel Atom X5-Z8300
    CPU:Intel CherryTrail, 1840Mhz 4 çekirdek
    GPU:Intel HD Graphics, 500 Mhz
    Ram:2GB, 1600MHZ
    Depolama:32GB
    Hafıza Kart Desteği:microSD,microSDHC,microSDXC
    Ekran:8 inç IPS 1280x800 çözünürlük
    Pil:3800mAh, Li-Polymer (Li-Po)
    İşletim sistemi:Windows 10/Android 5.0
    Kamera:1600X1200 piksel
    Wifi:b, g, n, Wifi Hotspot, Wi-Fi Display
    Usb:2.0, Micro USB
    Bluetooth 4.0
    Hdmi:Micro Hdmi


    KULLANICI YORUMU
    bu tableti donanımhaber forum üzerinden alalı 2 aydan fazla oluyor ilk başta sıkıntısızdı ancak sonra ekranında 1 ölü pixel çıktı o kadar da göze batmıyor ancak siyah fon söz konusu olunca evet çok göze batıyor :) Android 5.0 oldukça güzel çalışıyor ancak uygulamaları tableti rootlasanız bile hafıza kartına taşıyamıyorsunuz ve android bölümü için 4gb ayrılmış bence bu çok az ama bu benim için pek bir sorun olmuyor.İşletim sistemleri arasındaki geçiş çok kolay sadece bir tuşa basarak bu işi hallediyorsunuz.Ekranı için ise izlenimlerim açıkcası hiç iyi değil tablet aşırı ısındığında ekran da sapıtmaya başlıyor örnek olarak pencereyi uzun süre tutarsanız izi kalıyor en son o kadar ekstrem bi boyuta gelmişti ki bios ekranında google chrome'u görüyordum AMAN TANRIM dedim (repliği biliyorsunuz ;) ) ama bu durum tableti kapatıp 5 dk soğutmaya bıraktığımda geçti ve sadece bir defa başıma geldi gene de ara ara karşılaşıyorum ama o kadar da göze batmıyor wireless performansı orta seviye diyebilirim sonuçta ucuz etin yahnisi yavan olur kameralar ise cidden berbat kamerası için alacaksanız sakın bu tableti almayın bence eski chuwi vi8 tabletime oranla biraz kalın ancak pili daha büyük ve usb girişi çok iyi güç veriyor chuwi de harici diskimi takmam için elektrikli bir usb hub kullanmam gerekirdi ancak bu tablete direk olarak takıyorum ve tablet görüyor film izlerken 1.3 saat dayandı harici disk ile :) ses ise biraz az gibi ancak dfx full sürüm yükleyerek windows ta sesini yükseltebiliyorsunuz deneme yaptığınızda farkı hissedebilirsiniz bu tabletin en önemli sorunlarından biri bazı sd kartları windows kısmının görmemesi sandisk 32gb sdhc class10 hafıza kartımı windows görmüyordu 10 günlük bir araştırma ve gerekli bir bios güncellemesi yardımıyla çalışan bir sürücü bulup sd card controller sürücülerini güncelledim ve gerçekten 10 numara oldu tablette crysis 2 çalıştırmayı denedim düşük detay seviyesi ve 800x600 çözünürlük ile 23 fps gördüm bu kadar kaldırıyor ise minecraft v.s hayli hayli kaldırır ;) yine de bu tabletin en sevmediğim yanı normal bir şekilde windows yükleyememek oldu windows yükleme işlemini wimboot yöntemi ile yapıyorsunuz windows alanı küçük olduğu için windows redstone güncellemesi yapamıyordum uzun uğraşlar sonunda tabletime redstone yükleme imajı oluşturmayı başardım ve yükledim vaktim olunca sd card sürücülerini ve redstone imajını buradan paylaşacağım aklıma birşeyler geldikçe burayı güncelleyeceğim

    ÖNEMLİ UYARI!!!

    Ne yaparsanız yapın ama kesinlikle aygıt yöneticisinde aşağıda belirtilmiş olan donanımları kaldırmayı denemeyin siyah ile işaretlenmiş donanımlar kaldırılırsa windows'u baştan yüklemeniz gerekir ancak kırmızı kısımdaki donanımları kaldırır iseniz cihazınız kesinlikle brick olacaktır (tamirin tek yolu ch341a programmer ile bios cipini yeniden yazmaktır.

     TECLAST X80 PLUS KULLANICILARI KULÜBÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BİLALBİLAL_58 -- 16 Ağustos 2016; 14:24:38 >







  • Hiç cevap gelmemiş bende yok bu tablet ama genede teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba amazon.de üzerinden satın almayı düşünüyorum. bütçem 300-350 TL aralığı ve kullanım amacım sabah ve akşamları serviste dizi izlemek. ara sıra da tv ye bağlayıp film izlerim. oyun falan oynamayacağım. android tablet istemiyorum windows istiyorum. önerir misiniz? ya da alternatif bu bütçeye başka ne alınabilir?
  • Bu tablete sahip olanlar linkteki dosyalar çift sistem kurulum dosyaları mutlaka indirin derim bulana kadar göbeğim çatlamıştı..

    http://blog.geekbuying.com/index.php/2016/04/29/teclast-x80-plus-dual-os-h5c5-windows-10-android-5-1-firmware_201792/
  • Kullanan pek yok galiba Ben geçen gün Gearbestten sipariş ettim, daha elime ulaşmadı İnşallah gümrükte takılmaz. 80 dolar. Bunun​ ekranı 1280x800 sonradan farkettim. Full HD olanla bir fark var mı bilmiyorum geldiğine göreceğiz. İşlemcisi X5 Z8350, Bir de z8300 olanı vardı. O daha pahalıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro, power ve plus arasında ne fark var acaba? ben de almayı düşünüyorum, kararsız kaldım.
  • Z3740d z8300 daham~ güçlü oyunlarda acil almayı düşünüom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, tablet direk Windows tan açılmaya başladı, açılışta hiç bir şey sormuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullanan varmi bu cihazi.

    Android 5.1 de cihaz

    Android 6 rom arıyorum

    Bulamıyorum.

    Bilen varsa bi el atsın.

    Saygılar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan var mı? get ilan ile




  • Satan var mı bu cihazdan yada elinde anakartı olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450tl satıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.