Şimdi Ara

Tebrikler Beşiktaş Tebrikler Fenerbahçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son yıllarda seyrettiğim en güzel maçtı.İki takımda aldıkları milyon dolarların hakkını verdi.Oğuzhan,Kuyt,Alper,Caner ve Tolga maçın önemli isimleri.Fenerbahçe'ye deplasmanda 3 gol atmak önemli başarıdır.Aynı şekilde Beşiktaş'a karşı 40 dakika 10 kişi oynayıp üstüne üstlük baskın oynamak da Fenerbahçe için büyük başarıdır.Tolga Zengin için açılan pankart da çok güzeldi.Uzun zamandan sonra gerçek anlamda Futbol seyrettik.Her maç böyle olsun ben kaybetmeye razıyım.Bugün bu futbolla yenilsek pek de üzülmezdim açıkçası.Böyle güzel bir maç için teşekkürler.

    Not:Cüneyt Çakır sana hakemlik yapma demiyorum yine yap ama hobi olarak yap



  • Tolga için açılan pankart gerçekten çok güzeldi özellikle geçen sezon galatasaray arenadaki maçta çok çirkin bir pankart yapmıştı onlara örnek olsun ve şampiyonluğunuzu tebrik ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Beşiktaş'ı tebrik etmiyorum çok rezil oynadı çoğu futbolcu..2.Yarı Tolga devleşmese maç farka gidecekti 10 kişi rakiple..2 yarı kimse iyi oynamadı

    Feneri tebrik ederim şampiyon olurmusunuz bilmiyorum çok erken
  • Akşamın özeti...
  • Beşiktaşın neyini tabrik ediyorsunuz. İstatislikler ortada, hakemin yönetimi ortada, rakip dakikalarca senden eksik oynamış. Bence asıl trabzpnspor tebrik edilmeli idi kadıkoydeki oyunu ile özellikle geçen seneki kadıkoydeki maçta.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Donald Draper

    Beşiktaşın neyini tabrik ediyorsunuz. İstatislikler ortada, hakemin yönetimi ortada, rakip dakikalarca senden eksik oynamış. Bence asıl trabzpnspor tebrik edilmeli idi kadıkoydeki oyunu ile özellikle geçen seneki kadıkoydeki maçta.

    Mücadeleyi tebrik ediyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.