Şimdi Ara

Team Tek Modül 4 GB DDR2 ve DDR3 Belleklerini Çıkardı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Team Tek Modül 4 GB DDR2 ve DDR3 Belleklerini Çıkardı!

    Dünyanın lider bellek üreticilerinden Team Group hem DDR2 hem de DDR3 bellekte yüksek kapasite furyasını başlattı. Yeni Team Elite DDR3 1066 MHz ve Team Elite DDR2 800 tek modülde tam 4 GB kapasite sunuyor!

    Team Elite Serisi PC3 8500 DDR3 1066MHz CL7 Ultra Low Voltage  4GB Tek Modül Bellek Team Group''un sunduğu tek slotta takılan 4GB bellek modülü ile bilgisayarlarınızın ufkunu genişletin!

    Bilgisayarınızın chipsetininin size sunduğu imkanlardan maksimum faydalanmak için Team Group tek modül 4GB DDR3 belleği geliştirdi. 1.5V Ultra düşük çalışma gerilimi ile hem yeni nesil, hem de eski nesil tüm Intel ve AMD işlemciler ile uyumludur. Anakartınızın desteklediği maksimum bellek kapasitesine çıkabilmek Team Elite 4GB tek modül DDR3 bellekler ile hayal olmaktan çıkıyor!

    Team Elite serisi 4Gb tek modül bellekler kullanarak 4 bellek slotunda 16GB, 6 bellek slotlu anakartlarda ise 24GB bellek kapasitelerine erişmek mümkün.

    Yeni nesil Intel işlemciler dahili bellek kontrolcüleriyle geliyor, böylelikle daha yüksek performansa sahip oluyorlar. Team Elite Serisi DDR3 1066 MHz bellekler Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 sistemler ve tüm DDR3 destekli AM3 AMD işlemciler ile yüksek uyumluluk

     

     

    Team Elite Serisi 4 GB DDR2 800MHz Tek Modül Bellek

    DDR2''de yüksek bellek kapasitesi için ihtiyaç duyduğunuz Tek Modül 4 GB Taiwan''lı Öncü Üretici Team Group''tan.

     

    Bilgisayarınızın chipsetinin size sunduğu imkanlardan maksimum şekilde faydalanmak için Team Group tek modül 4GB DDR2 800 MHz belleği geliştirdi. Anakartınızın desteklediği maksimum bellek kapasitesine çıkabilmek Team Elite 4GB tek modül DDR2 bellekler ile hayal olmaktan çıkıyor!

     

    4GB ve üzeri bellekler kullanabilen  64 bit Windows 7, Vista, XP gibi işletim sistemlerinin ihtiyaç duyduğu bellek ve performans dopingini Team Elite serisi 4Gb tek modül bellekler ile yakalayacaksınız. Team Elite serisi DDR2 bellekler bilgisayarınızdan alacağınız verimi arttıracak.

     

    High-Definition (HD) Video, yüksek kaliteli müzik, üst düzey grafik uygulamalarında workstation ve high-end PC''ler için yüksek bellek kapasitelerine Team Elite serisi 4GB tek modül bellekler kullanarak ulaşabilirsiniz. Photoshop gibi grafik uygulamaları ve Adobe Premiere gibi video editing uygulamalarında önemli bir performans farkı yaratmaktadır. Adobe Photoshop gibi çalışırken sistemde bulunan belleğin %70''e kadarını kendine ayıran uygulamalarda yüksek bellek kapasitesi ile büyük dosyalarla uğraşırken pek çok işlemi scratch-disk denilen HDD üzerine yazmaya gerek olmadan direk olarak bellekten gerçekleştirebilirsiniz!

     

    Team Group Hakkında 1994 yılında kurulan Team Group Inc. Tayvan merkezli bilgisayar ve tüketici elektroniği üreticisidir. Yüksek performanslı Team Xtreem serisi bellek modülleri ile pek çok ödül kazanan ve overclock tutkunlarının tercih ettiği markalar arasına giren Team Group, USB bellekler, CF ve SD Flash kartlar ve SSD gibi yeni nesil ürünlerle ürün gamını sürekli yenilemektedir.

     

     

     

     




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.