Şimdi Ara

TAYYİP ERDOĞAN SİVAS'DA ''BİZDEN ÖNCE ÜNİVERSİTE Mİ VARDI ?'' (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
13.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
121 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Savaştayız diyenler aç kalırsak vatan için fakat meclistede ki o insanlarda aç kalacak tamam mı açsak herkes aç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık hiç ciddiye almıyorum bu tarz söylemleri. Hiç gereksiz polemiklere girmeyin, kendinizi sinir de etmeyin. Siz kendi hayatınıza bakın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 11 Şubat 2019; 17:37:45 >
  • Bizden önce insan mı vardı biz geldik evrim oldu ve insan olduk.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E0AECD5C0

    Terbiyesiz. O kadar işsiz insanımız var çoluğu çocuğu var insanların utanman olsun biraz

    Alıntıları Göster
    Hadi bak işine sen kendi terbiyeni kendine sakla, ben ölen insanlara ve yakınlarına saygısızlık edecek biri değilim ama eski ile yeni karşılaştırırken bunu da akp ye bağlamaya çalışan kesime söyleyecek çok sözüm olur. Sende onlardansan sana da gelsin sözlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonJnow

    Dünyanin en fakir ülkelerinden biri olduk. Herhalde hiç alışverişe cikmiyorsun? Evde yemek yapmiyorsun? Bir evin giderlerini bilmiyosun, ihtiyaclarin yok vs. Yoksa bu sekilde konusmak için troll olmak gerekir.
    Bu cografya dunyanin en verimli topraklarindan. Ruzgar, gunes ve tarim. Ama gel gör ki bu adamlar 15 20yilda bunu bile yapmamislar. Bak öyle teknolojiyi falan gectim, daha elimizdeki imkanlari kullanamamisiz.

    Biraz objektif düşünün kardesim. Bu adamlar babanizin oglu degil, bunlar bizim gelecegimizi belirliyorlar. Bi yanlış varsa yüzlerine vurun, elestirin, elestirenleride düşman bilmeyin.
    Kendi görüşlerini kendine sakla ben Türkiye 'de yaşıyorum ve fiyatların bizzat takipçisiyim çünkü alışveriş yapan benim indirimlerden tut birçok mobil kampanyayı takip eden biriyim artı dh 'lıyız ölücülerdeniz, 4 tb seagate harici 2,5 " hdd 'yi bile 378 tl 'ye almış biriyim nasıl aldın dersen o da sürekli aktif olmaktan geçiyor batan bir site var bilirsin birçok kişinin malı yandı gitti paraları ödenmedi ya da ürünleri gönderilmedi ama ben aldım ürünümü çünkü sıkı takip ettim. 599 tl 'ye teknosa idi 514 tl 'de en düşük sitede idi ve ben 378 tl 'ye aldım. Şimdi 640 tl 'lerde mi ne eeeee siz de alın kafayı çalıştırın alın. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marinexx

    .....
    Sana bir laf diyeceğim sonra bana ceza verecek yönetim.

    Milleti bu hale sokan, devlete karşı kışkırtmak için sürekli zam yapan aracılar ( artık ne deniyorsa), bu milletin kanını emdi.

    Onlara devlet birşey yapsa bu ülkede serbest piyasa yok, devlet ticaret adamlarına saldırıyor dersiniz.

    Neden bu işler yapılıyor.

    Daha bu iş birkaç bölgede yapılmaya başlandı diğerleri fiyatları hemen çektiler aşağı.

    Ama sen daha bunları göremediğin için, sadece PC başında asıp kesen bir kitlesin.

    Milletin yararına bu iş yapılıyor, belkide bu işle o aracılar hizaya gelecek ve bu işlere gerek kalmayacak.

    Ama o zaman ortalık düzelir huzursuzluk kaybolur, size de malzeme çıkmaz değil mi.

    Tabi tabi sizi anlıyorum aynen devam edin, ama senide bloklaycağım için boş sözler duymayacağım, en azından birinden daha.

  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    ne anlatiyon sen, benim yazdigim seyle senin cevabinin hic alakasi yok. Üstelik 200tl ye ölü fiyata ve şansa bala almışsın diye ülkedeki yaşanabilirlik durumu degismez ki. Neyse pek zorlamayayim seni,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dogrudur;
    Ates
    Tekerlek ve yaziyida bularak insanliga hizmet etmislerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonJnow

    ne anlatiyon sen, benim yazdigim seyle senin cevabinin hic alakasi yok. Üstelik 200tl ye ölü fiyata ve şansa bala almışsın diye ülkedeki yaşanabilirlik durumu degismez ki. Neyse pek zorlamayayim seni,
    Vallahi işine gelirse şuan a101 'den geldim son fiyatını yazıyorum papia 32 'li 3 katlı tuvalet kağıdı 68 70 tl 'ye geliyor amaaaaa ben 48 tl 'ye carrefoursa 'dan carefoursa karta özel olarak aynı marka tuvalet kağıdını aldım. Şimdi 48 nere 68 tl neree dimi işte böyle takip edersen her şeyi burada hükümete karşı yazacağım diye en pahalı yerlerden hepsiburada 'dan ya da migros 'tan fiyat koyarsan benim gibi araştırmazsan sonra burada sende ağlayanlardan olursun. O yüzden hesabını kitabını bilen insan nerede nasıl ne şekilde davranacağınıda bilir. Onunla bununla alakası yok diye veryansın etmez. Eeeee ben 48 tl 'ye alıp sen 68 tl 'ye alırsan 20 tl fazla verirsen tabi burada avazı çıkmış bebeler gibi bağrınırsın sende haklısın. :)
  • Akp den kötüsü gelmedi gelmez daha neler görecez bakalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    sürekli herseyin en ucuzunu bulmak icin cabalayan bi insansin yani. Ki en ucuz dedigin şeyler bile bir memurun maaşina gore pahali. Tabi şimdi sen ve senin gibi dusunenler der ki, memurlar aksam 5te eve donunce gitsin baska yerlerde de calissin daha cok kazansin. Herhalde sen oyle yapiyorsundur :) Senin gibi dar düşünceli insanlar oldugu surece bu ülke yoksulluk çekmeye, çok çalisip az verim almaya, sefalet surup milletin kuklasi olmaya devam edecek maalesef..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.