Şimdi Ara

Tavsiye ve yardmı lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    2.el bir sistem aldım, özellikler;

    - Amd 3800 cpu
    - 1 gb ddr2 512 mb x 2 667 mhz
    - Epox anakart
    - 80 gb hdd + 40 gb hdd (her ikiside ide)
    - 1950 pro ekran kartı

    Cd rom ve ekranı yazmama gerek yok.Sıkıntım şu; makinayı yerinde denediğim zaman super pi lerde 36 sn. gibi işlem yapma suresi vardı , eve getirip kurduğumda makina açıldıktan 5 dk. sonra restartlar atmaya başlıyor.Cpu sıcaklığı 48 derecelerde stok fan ile, ekran kartı sıcaklığı 46 derecelerde, makinanın psu sunu değiştirip 550 w LC power taktım, kasayı değiştirip cooler master kasa taktım, hdd lerin ikisinide iptal edip 250 Gb Western digital sata 2 hdd taktım, ve son olarakta makinaya 4 gb ram taktım 2 gb x 2 667 mhz şeklinde, yalnız xp 64 bit olmadığı için normal olarak makina 3 gb. olarak ramlerimi goruyor İşletim sisteminde, açılış biosta ise 4 gb olarak gozukuyor, buraya kadar sıkıntı yok. Makina normal şekilde xp yi kurdu, tüm programları hiç bir sıkıntı olmadan yükledim fakat ne zaman oyuna girsem makina 15-20 dk. sonra kendini restartlıyor, hemen derecelerine bakıyorum cpu ve ekran kartının aynı değerlerinde, oyun dışında hiç bir şekilde makina kendini restartlamıyor, neleri önerirsiniz ? Ve bu revizelerimden sonra super pi 22 sn. civarlarında. Aklıma gelenler şu an için,

    - Makinanın eski ramlerini takıp denemek tekrardan (512 mb. x 2 ) , (Belki benim sıfır ramlerde sıkıntı olabilir ) , ayrıca tek slot 2 gb. yi takmama rağmen yine aynı sorunları veriyor.

    Not: Makina açıılp kapandıktan sonra hep aynı hatayı veriyor:" windows önemli bir hata yakaladı". Yazan kodların sonundada su an aklıma gelen kısmı en sonundaki " 256_1 " yazısı, hep aynı şekilde aynı hatayı veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, tesekkur ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.