Şimdi Ara

[TAVSİYE] Şu an Xbox 360 satın almak mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar malumunuz yeni nesil konsollar gelicek yıl sonunda. PS4 alıcam ön sipariş ile ama konsolu beklerken fifa street ve dragons dogma başta olmak üzere konsol exclerini oynamayı tekrar istiyorum. (ps3'üm vardı ama 1 sene kadar önce sattım.) şimdi hazır ps3 kullanmışken bir de karşı yakaya bakayım diye xbox360 alayım diyorum. sizce şu an mantıklı bir hareket olur mu? Eğer sony ps4'ün 3 oyunlarını destekleyeceğinin duyursaydı butun bunlara gerek kalmıyacaktı ama özellikle fifa street ve dragons dogma için değer gibi geliyor. bir de uygun fiyata xbox bulmak lazım o konuda da yardımcı olursanız sevinirim. bimeks'te buldum ancak daha uygun birşeyler çıkabilir buradan. (sıfır ve garantili olması mecburidir.) şimdiden teşekkurler.


    bu arada burası konusu değil ama aklım ps vita ve 3ds'ye de gitmiyor değil arada...


    xbox360 exc. oyunların tam listesini nerden bulabilirim?



    bimeks xbox360 485-TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 1 Ağustos 2013; 19:49:34 >







  • İstiyorsanız alınız !! Fazla düşünmek yersiz. PS VITA ve 3DS'i düşünmek hata olur XBOX360 varken. Büyük ekran LCD'de XBOX360 keyfini el konsolları veremiyor.
  • O kadar oyun var ki, almamak büyük hata olur. Halo'su, GeoW'u derken bir yıl dolu dolu geçer oyun anlamında. Bence durmanız hata...
  • fiyat konusunda daha araştırma yapmak lazım daha uygun bulunabilir mi diye? bir de 12 gb olmasının eksi yonlerı nedir? yuksek gblı oyunları oynarken sorun çıkar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: edwardweo

    fiyat konusunda daha araştırma yapmak lazım daha uygun bulunabilir mi diye? bir de 12 gb olmasının eksi yonlerı nedir? yuksek gblı oyunları oynarken sorun çıkar mı?

    oyunları hdd kuramassın dvdrom sesine katlanırım loadinge katlanırım dersen al
  • 250gb almanı öneririm 550-600 lira arası bulursun. Halo,geow,alan wake,forza,fable aklıma gelen exclusiveler.
  • Bence alma. XO çıkınca alırsın. Yok ben alacam diyorsan PS3 daha mantıklı olur gibi, iyi exc.'ler geliyor.
  • Çok mantıklı. bi dolu oyun var sizi tatmin edebilecek.
  • ucuza bir xbox 360 buldum alacam yakında oynayamadıgım bır çok oyun var gears of war serisi,halo,rdr,forza army of two vs.. ve yenı oyunlarda gelıyor yenı nesıl konsolları cıkar cıkmaz alamayız malum 1.500 tl gıbı bır fıyattan cıkacaklar donanımları yuksek oldugu ıcın şuan bır konsol alıp keyfıne bak derım bende aynısını yapıcam :D
  • hocam almadıysan bence ps vita ya yönel derim ps4 ile harika olacağı söyleniyor
  • vita / ds xl / ps3 / xbox 360 arasında sürekli gidip geliyorum. ps4'ün ön sipariş fiyatlandırmasını da beklemeyi düşünüyorum diğer yandan da xbox'ı da denemeyı çok istiyorum.
  • xbox 360 al gitsin 1-2yıl gideri var daha
  • şimdi arkadaşlar teknosa'da iki tane ilan buldum fiyatları gayet uygun. 399-TL ama hangisi daha iyi bilemedim. yardımcı olursanız sevinirim.


    xbox360 süper elite konsol



    xbox360s 4gb



    peh şimdi gördüm tükenmiş....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 2 Ağustos 2013; 22:46:03 >




  • Hocam şahsen almanızı öneririm. Xbox Slimler ilk çıktığında tesadüfen yurtdışındaydım ve çok ucuza satıyorlardı. Ne kadar oyun oynayan biri olmasam da kafama esti aldım fazla oynama fırsatı bulamadım ama inanın aldığıma pişman değilim hatta bu yıl oturup arkadaşların önerdiği oyunları oynama planım var. Daha sonra da xbox one almayı düşünüyorum. Kısacası oynayacak o kadar fazla ve kaliteli oyun var ki, kaçırmamanız gerektiğini düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haklısınız fakat ps4'de alacağım için uygun bir xbox360 bulmaya çalışıyorum. şu teknosadakiler çok iyiymiş fiyat olarak ama stokta gözükmüyor. satın alabileceğim yer önerisi olan varsa çok iyi olur.
  • bende eylülde Xbox 360 almayı düşünüyorum malum önceden çıkan bir sürü kaliteli oyun var ve e3 te tanıtılan fazla miktarda kaliteli oyun geliyor.xbox 360 grafik kalitesi olarak 2 sene daha kullanıcıları tatmin edebilir diye düşünüyorum çünkü gerçekten kaliteli bi cihaz
  • Ben bir şey demiyorum. Bu video konuşsun:

    http://www.youtube.com/watch?v=N-xHcvug3WI
  • uygun fiyat bulabileceğim yerleri de yazsanız çok sevinirim.. :D heryere baktım ama 500-TL den aşagıya sıfır urun yok gibi.
  • Ben birkaç hafta önce düşünmeden aldım Bimeks'ten sana da tavsiyem alman yönünde..Maddi olarak imkânın var mı bilemem ama eğer PS4 çıkar çıkmaz alamam diyorsan senin yeni konsol için en az 1 belki 1.5 yıl vaktin var demektir bu yüzden beklemene gerek yok derim..Ha param var çıkar çıkmaz PS4 alırım diyorsan bile konsolu ve o konsola çıkan oyunları alana kadar yine en az 6 ay var bu nedenle bekleme bence..


    Bu arada tavsiyem eğer kesene uyarsa 250 GB alman,böylece oyunları harddisk'e kurup daha kısa yükleme süresiyle ve daha sessiz oynayabilirsin..Fakat 250 GB olup içinde oyun olmayan Xbox bulman neredeyse imkânsız en azından büyük tekno marketlerde yok..Bimeks'te vardı bir ara 250 GB slim 599 TL diye ve evime 15 dk mesafedeydi,ben gidene kadar tükenmiş..Mecburen Halo 4 ile birlikte aldım muhtemelen sen de öyle bir cihaz almak zorunda kalacaksın..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.