Şimdi Ara

Tavsiye istiyorum. Boyalı araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Bir yakınımdan bir araç alacağım. Aracı eksper e sokmuş. Boyalı yerleri var. İlk önce araçtan bahsedeyim. 2006 scenic dynamİque model. Cam tavanlı ve 136 bin km de.


    Aracın sağ ön çamurluk, sağ arka kapı, sağ-sol arka çamurluk. Ön arka tampon boyalı. Sağ ön kapı boyalı, sağ marspiyel boyali ve galiba en önemlisi sağ üst direk boyalı.

    Sağ orta direk orjinal ama üst direk boyalı olması aklımı karıştırdı. İşten anlayan ustalar bu araç alınır mı? Alınırsa güvenli midir? Sonrasında satmakta sıkıntı yaşar mıyım? Sizce ederi nedir? Yardımcı olursanız çok minnettar olurum. Herkese şimdiden çok teşekkürler.

    Tavsiye istiyorum. Boyalı araç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDeS -- 19 Eylül 2021; 10:44:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Fiyat nedir? Her araç alınır satılır önemli olan fiyat. Muadili temiz bir araçtan ne kadar uygun. 2006 model 136 bin imkansız gibi.

    Satıcı da araç ne kadar üzerinde. Al satçı mı?

    Neye göre cevap verilebilinir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın mekaniğinde, yürüyeninde sıkıntı yoksa, şaselerde oynama yoksa (avuç içi kadar muhabbeti bile olmayacak) alınır.

    Ama o araç üst direk boyattıysa kazanın nasıl olduğunu sormakta fayda var, bir şekilde takla attıysa üst camın değişmiş olma ihtimali dolayısıyla kötü işçilikten doğabilecek yalıtım sorunları ile karşılaşılabilir. Onun için mümkünse kaza fotoğraflarını iste. Macunsuz boyaya da kafanı takma, sana boyalı kapı masraf açmaz ama çin malı sarf malzemeye boğulmuş mekanik açar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boya değişen takıntısı sadece bizim ülkemizde var. Herşeyden önce motoru elektrik aksamı önemli. Ben araba alacak olsam hiç bakmam bile boyaya değişene

  • İyi bir ekspere gösterin öyle alın alacaksanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce sağ üst direk macun boya mı yoksa ince boya mı ona bakın mikron değerinden anlarsınız sonra belliki sağdan kazası var. Sağ taraftaki airbag kare baktırın koltuk tavan vs. Eğer enaz biri açmışsa alınmaz. Diğer önemli husus 136.000 km olacak Bi km değil mutlaka orjinalliğini teyit edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dost kazığı yiyeceksin. koşarak uzaklaş. başka araç mı kalmadı? neden bu araç? seni cezbeden yeri nedir? araba yüksek ihtimalle ağır hasarlı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 19 Eylül 2021; 8:47:49 >
  • genelde o arabaların altından çok şey çıkıyor.tarcanlar gibi bir firmaya gösterip öyle al.fiyatin piyasadan epey uygun olması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat araştırması yap. Araştırıp tüm bu saydıklarınla beraber düşündüğünde hesaplı kalıyorsa cazip gelebilir. Fakat, böyle bi aracı alıp da tekrar satabilir miyim gibi bi düşünceye de girme. Böyle araçlar satılır ama kolay satılmaz. Ucuza verirsin öyle satılır. Bilgin olsun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 40 bin TL den fazla etmez. Aşağı yukarı 10-15 bin TL de masrafınız olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt

    Fiyat olarak 90 bin. Dedi. Saran kardeşim. Al satci değil. Araba yaklaşık 4 yıldır onlarda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınmaz gibi görünüyor az da bir para değilmiş. Bunun daha çok sorunu çıkar.

  • 2006 model 136 binde bu işte bir gariplik var daha önce km düşürülmüş gibi... Garaj arabasıysada o ayrı... Ayrıca direklerde sadece boya mı var yoksa macun vs var mı? Ben olsam 90 bin TL bu araca vermezdim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence sende başka bir ekspere götür . 2006 model araba, boya olur illa . kaza olmasa güneş yanığı olur . araç zaten 15 yaşında 5 yıl da sen kullansan 20 olacak . 20 yıllık araçta boya istemeyen gitsin sıfır alsın ,bu kadar net .


    sen asıl yürüyen nasıl ona baktır. fren diskleri,balatalar,amortisörler bunlara baktır. ufaktır ama yaptırmaya kalkınca çok para tutar . baskı balataya baktır .

    90 bin piyasaya göre uygundur 2002 modelleri 50-60 a satıyorlar .

  • Alt direkte değil üst direkte boya satarken zorlanırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bir dönem çok baktım o araçlara o aracın km'sine iyi baktırın çünkü ortada bulunan km , hız , dijital kadranı kronik sorunlu bozuluyor ve yenisi ile değişiyor. Değiştikten sonra km 0 dan başlıyor. Boya olayına gelince de çok iyi bir kaportacıya baktırıp eğer direklerde şaseler de airbag ve kemerlerde herhangi bir sorun yoksa alınır.

  • 15-16 yaşında araba boya illaki olur. Şaselerde direklerde birşey yoksa yürüyende ağır birşey yoksa fiyata Göre alınabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön-arka çamurluk ve tamponlar önemli değil görünüşe göre araç sağdan darbe almış. Arkadaşların dediği gibi sağ taraftaki airbagleri kontrol ettirin, ayrıca ABS beyninden km orjinal mi ortaya çıkar. Kısacası aracı yetkili servise götürüp orjinal cihaza bağlamak, kaportanın da aracın hava yastıkları orjinal mi değil mi baktırmanız lazım. Eğer bunlarda sorun yoksa araç normal bir kazaya karışmış demektir, fiyatın hatasız olanlarına göre bir miktar düşük olması yeterlidir alım için.

  • Tarcanlara götür

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.