Şimdi Ara

tatil.com'dan uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba herkese,

    aslında uzun zaman oldu mağduriyetin yaşanmasından sonra ama anca yazma gücü buldum kendimde.


    Eylül ayında arkadaşımla tatil yapmaya karar verdik, bazı nedenlerden dolayı (konsolosluk işi vs.) otel ayarlama işi son güne kaldı, biz de aynı günün sabahına karşı 02:00 gibi otel rezervasyonu yapıp oğleye karşı 12:00 gibi otele giriş olacak şekilde tatil.com üzerinden rezervasyonumuzu yaptık.

    Sabah 10:00 gibi otele gittiğimizde rezervasyonun olmadığı söylediler bize, tatil.com 5000 tl kredi kartımızdan anlık parayı çekmesine rağmen rezervasyonu yapmamış, ardından otelin lobisinde 3 saat kadar tatil.com ile cenk süreci başladı, bir sürü sinir stres faslından sonra bize başka bir oteli ayarladıklarını söylediler saat 13:00 gibi, biz de o kadar eşya ıvır zıvırla mecbur taksiye atlayıp yeni otele gittik, (taksi masrafı 1), yeni otele 13:30 gibi vardık, lobiye kayıt yaptırmaya gittiğimizde gene rezervasyonumuzun olmadığını söylediler, (herhalde dalga geçiyor bu tatil.com bizle dedik), tekrar bir telefonlaşma faslı başladı, tatil.com görevlisiyle otel çalışanlarını konuşturuyorum, biri rezervasyonu yaptık diyor diğeri bize düşen bir şey yok diyor. Rezervasyon saat 16:00 gibi otele düşüyor, yalnız bu süreç içinde otel leşliği gözümüze çarpıyor ama tatil.com ile telefonda dövüşmekten otelin durumuna konsantre olamıyoruz, neyse daha sonra rezervasyon tamamlandıktan sonra oteli geziyoruz, otel berbat ilk rezerve ettiğimiz yer ile alakası yok, garip garip müstakil kırık dökük yapılar, biz resepsiyona bu otelde kalamayacağımızı belirtiyoruz ve bu sefer rezervasyon iptal fazlı başlıyor, tatil.com'u arayıp bu otelde kalamayacağımızı belirtip bize başka bir otel bulmalarınızı söylüyoruz ama önce tabi rezervasyonun iptal edilmesi gerektiğini söylüyorlar, gene tatil.com ve resepsiyon arasında -biz rezervasyonu ital ettik +bizim önümüze bir şey düşmedi muhabbeti başlıyor, saat 18:00 rezervasyon iptal oluyor bu sefer 3. otele rezervasyon faslı başlıyor  bize tekarar 3. otelin rezerve edildiğini söylüyorlar biz de yeni otele doğru tekrar taksiyle yola çıkıyoruz (taksi masrafı 2), otele 19:00 gibi varıyoruz ve tahmin edin ne oluyor ve evet gene rezervasyon gözükmüyor    ben artık tatil.com ana avrat sövme noktasına geliyorum, yine telefonlaşmalar lobide uzun saatler bekleme derken saar 22:00 gibi yeni otele girebiliyoruz.

    Zaten 5 günlüğüne tatile gelen biz 1 günü akıl almaz olaylarla, 1 yıllık stresi konsantresiyle harcıyoruz. Saat sabah 10:00 gibi ilk otele geliş ve saat 22:00 gibi 3. otele ancak giriş ile gün tamamlanıyor. Bu arada ilk otel 5000 tl 3. otel 4000 tl, aradaki 1000 tlik farkın hala iade edilmesini bekliyoruz.

    Sonuç olarak tatil.com'dan kessinlikle alışveriş yapmayın, sayfasını dahi açmayın, böyle lanet bir firma görmedim ben.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.