Şimdi Ara

Tasarım + Flash ( Komple Web Site)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar acil bilgi almam lazım,
    tasarımı kendime ait, güzel 2-3 flash ile süslenmiş bir web sitesi yapıcam. Basit olucak kodlama bilgisini hesaba katmadan bana bir fiyat söyleyebilirmisiniz ( Pirinç firmasına yapıyorum )

    Yine bir web site işi daha var fakat fiyatlar konusunda seçici olmaya çalışıyorum.
    Bu site de eczanenin birine yapılıcak ve online sipariş de olucak. Yani tasarım + Flash + Online Sipariş
    bundada almam gereken ücret nedir.

    Sizden istediğim yardım etmeniz, Teşekkür ederim.
    Not:Host ve Domain i hesaba katmayınz
    ve Tekrar Teşekkür ederim.



  • arkadaşım valla yaptığın işin kalitesine göre çok değişkenlik gösterir ama bence o kadar ucuza verme emeğini karşılığını al. sitenin yönetim paneli filan varmı onlarıda bilmemiz gerekiyor ama bence iyi birşey yaptığına inanıyorsan 500 lira de.

    alttaki online sipariş olayı biraz karışık onu yönetim panelli birşey yapman lazım. onun için aylarca kod yazman gerekebilir. ürün yönetim sistemi falan olması lazım. onun sana teklifim benim firmamdan online alışveriş sitesi tarzı birşeyi yaptırıp üzerine kârını koyarsın adamlar fiyatı kabul ederse. tasarımını yönetim panelini herşeyini 3-4 günde bitirir domain host herşey içinde teslim ederiz...
  • piyasadaki fiyatlar bellidir üç aşağı 2 yukarı aynıdr

    5 sayfa 300 lira
    5 ve üstü kodlu tasarım 500
    süper bir site 800 ve üstüdür
  • benim yaptığım siteler 350 tl ile 15000 tl arasında değişir. dediğim gibi bu çok farklılık gösterir. 100 sayfa olur beş para etmez. 2 sayfa olur milyarlar eder. tasarıma , işleve göre değişir bu işler.

    senin yaptığın işe gelince işini göster fiyatını direk söyleyeyim ne kadar eder ne kadar etmez. ? emeğin boşuna gitmesin. ne kadar uğraştıysan o kadar ücretini iste sorun yapma ama işin o kadar kaliteli değilse ne kadar alabilirsen al 3üne 5ine bakma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanergul -- 29 Temmuz 2009; 0:12:43 >
  • Teşekkür ederim kardeşim olmadı tekrar sizinle irtibata geçerim
    makbule geçti
    kahretsin donanımhaberi seviyorum ya :)
    Görüşmek üzere
  • düz html > 150-300 arası
    flash+panelli > 300-600 arası
  • Piyasadaki fiyat 3 aşağı 5 yukarı bellidir diyen arkadaş bu işin standart fiyatı olduğunu görmedim. Her tasarımcı kendine göre bir fiyat belirler. Benim 1000 TL ye yaptığım işi sen 500 e yaparsın başkası 2000 e yapar. Burada emeğinin bedelini sadece sen belirlersin. Mesela !XİR, html site için 150-300 arası demiş kaç sayfa olacağından ve detaylarından bahsetmemiş bile olsa ortalama 5 sayfalık bir siteyi 300 liraya iş diye alıp uğraşmam bile. O an maddi sıkıntım vardır, sıkıntımı gidermek için alırsam o ayrı ama o paraya iş yapmam. Herkes hakkı neyse onu alacak. Şuan yeni çekilecek bir film sitesiyle uğraşıyorum full flash 20 + 5 sayfa için 2000 TL teklif verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.