Şimdi Ara

Tarcanlar exspertiz servisi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
150
Cevap
0
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Tşk ederim. Ekspertiz ücreti 300 tl alıyorlar. Hava yastığı kontrolü yapıyorlar. Ayrıca bilmeyenler hava yastığı kapağını filan söküyor diyorlar. Her kapak sökülmez. Tırnaklı olanlar açılır. 3d kesim olanlar açılmaz çünki tek açılmalıktır. Aracı cihaza bağlayıp kontrol vs yapıyorlar. Hava yastığı patlağı şase işlemi ve boyayla alakalı hiç bir işlemi kaçırmazlar bence. Çok para alayım diye değil işimi alayım diye yapıyorlar. Bir aracı ortalama 30-45 dk inceliyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığın açılmasının sebebi belli. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
  • İzmitteyim gidip bereber bakalım tiyatro mu diye.istiyorsanız.sami abi çay ismarlar sizde izlersiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta kocaeliden bir araç aldım aracımıda ora gösterdim son derece işlerini düzgün yapıyorlar çamur atma galerici kardeş,
  • Konuyu açan arkadaşı dirençle kandırmışlar sanırım :D
  • Adamı aptal yerine koymuşlar,birde pozmu versin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.big kullanıcısına yanıt
    Düzeltmişler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta önce istanbul esenyurt tan bir araç aldım, araç sahibi dürüst bir insandı. Bir parçaya ağaç parçası düşmesi sonucu yetkili serviste değiştiğini söylemişti. İlk başta tabi bu piyasada ki çakallar yüzünden inanmadım. Kazaya ait fotoğraf ve değişen parçaları gösteren servis raporu ve faturaları vs istediğimde bütün hepsini (olay sonrası jandarma tutanağı dahil) gönderdi. Ben öyle değişen var diye araçtan vazgeçecek biri değilim benim için önemli değildir, Lakin ne yüzünden değiştiği önemlidir. Neyse anlaştığımız gün işten izin alıp esenyurt civarında internetten bulduğum güzel yorumlar almış bir oto ekspertiz firmasına gittim. Satıcı kişi cidden dürüst biriymiş ama bu çakallar bizi ne hale getirmiş ki adama bir türlü güvenmek gelmedi içimden (yakınlarda tanıdık eksper arkadaş var hem daha ucuz çok para vermezsin dedi) tanıdığınız bir ekspere göstermek istemiyorum diye açıkça belirttiğim zaman satıcı arkadaş siz nereyi isterseniz gidelim dedi. Bu internetten bulduğum yere gittik. İncelediler aracı vs. 7 8 sayfa rapor tek tek sorun yok sorun yok diye geçiyorlar bana anlatıp. En son Sayfa da kaporta eksper raporu var bir baktım değişen parçaya orjinal yazmışlar. O sayfaya da sorun yok dedikleri zaman itiraz ettim raporunuz doğru değil diye. Eksper firmasında ki ustalar, sahibi , ben ve satıcı araç başına gittik. Israrla ustalar bu parçanın değişik olmadığını kesinlikle orjinal olduğunu söylüyorlar. Yav dedim bak kardeşim doğuş otoya gittik sorduk değişik diyor sen nasıl böyle idda li olursun, yok adam orjinal bu parça diyor sök tak bile yok cıvata lar dan belli olur diyor. Bu parca boyalı diyor (bunu derken ölçtüğü mikron değerleri 90-110 arası) Araç sahibi yav nasıl olur ben değiştirttim bu parca değişik dese de dayılar ikna olmadı. En son çok iddalı şu cümleyi kurdular "Türkiye de hiç bir eksper bu parçaya değişik diyemez" bende dedim bak bu aracı alır izmite giderim bu parçanın değişik olduğunu bir firma var o bulur dedim. Eksper firmasi sahibi direk tarcanlar mı dedi. Evet dedim. Onlar bulur dedim (youtube dan baya bi sami abi sayesinde bişeyler öğrendik kendisi sağolsun videolar çekerken aynı zamanda öğretici de oluyor) daha sonra şu vahim cümleyi kurdu "biz onlarla surekli irtibat halindeyiz onların bulamadığını da bizim bulduğumuz oluyor" dedim tamam ben sorarım sami abiye bulamadığınız olup ta bu firmanın bulduğu var mı diye deyince adam "aslında pek görüşmeyiz" diye kıvırdı. Vs. vs. Yani tüm eksperler, galericiler, çakallar tarcanlar dan korkuyor ise tarcanlar doğru iş yapıyordur.

    Tarcanlara izmitte ikamet ediyor olmama rağmen ömrümde bir defa bile gitmişligim yoktur sadece youtube dan izleyerek bu kadar güvendiğimi söyleyebilirim.

    He sami abi bu yorumumu görüp aracımı ücretsiz(çünkü param kalmadı tüm parayı arabaya bastık 😀) eksper yapıp bu değişik parçayı (yorumda bilerek neresi olduğunu yazmadım olurda görür challenge accepted diyip çağırır diye) bulacağına ve bir video ile bu eksper bozuntusu firmasına selam cakacagina eminim.

    Umarım görür ve çağırır da giderim benimde içimde kaldı bu çakal eksper bozuntusunun youtube da kendi tarcanlar videosunu izlemesini isterdim 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.