Şimdi Ara

Tanrı'nın Tahtı ve Tahtın Yeryüzüne İnişi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hamza Yardımcıoğlu'nun "KÖK İnsanlığın Saklı Tarihi" adlı eserinde sarsıcı ifadeler yer alıyor. Kuran'ın hem evreni yaratan hem de evrenin içinde bedenlenen bir Tanrı figüründen bahsettiği ve Tanrı'nın yoktan para var ederek oluşturulan küresel sömürü sistemini yok etmek istediği, faizin bu nedenle haram olduğu ve yine aynı şekilde Tanrısal düzende gerçek para olan altın ve gümüşün bu nedenle kullanılması gerektiği iddia edilmiş.

    Dünya dışı bir yaşam formunun genlerini taşıdığına inanılan; gizemli bir hanedanın söz konusu olduğu, Kuran'ın bu hanedanı İsrail oğulları olarak isimlendirdiği, koca evreni yaratan Tanrı'nın kitabında bu kavme bundan dolayı genişçe yer verildiği anlatılıyor. Kitabın diğer bölümlerinde bu Tanrısal mücadelenin milyonlarca yıllık öyküsü olabileceği iddialarına da yer verildiği düşünüldüğünde neden bu kavmin uzun uzadıya anlatıldığı netlik kazanıyor.

    Bu ülkenin inananının da inanmayanının da kabul etmeyeceği ifadeler. Çünkü inanmayana göre Kuran insan ürünü. İnanıyorum diyen de Kuran'dan Hamza Yardımcıoğlu'nun iddialarını anlamıyor. Veya inananlar arasında bu iddiaları dile getiren kimseyi görmedim diyeyim de derdimiz anlaşılsın.



    Tanrı'nın Tahtı ve Tahtın Yeryüzüne İnişi


    Tanrı'nın Tahtı ve Tahtın Yeryüzüne İnişi


    Tanrı'nın Tahtı ve Tahtın Yeryüzüne İnişi


    Tanrı'nın Tahtı ve Tahtın Yeryüzüne İnişi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 30 Mart 2020; 8:41:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.