Şimdi Ara

Tanklar nerf aldığında GP yeniden metaya gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu benim öngörüm. Farklı düşünen de olabilir ama GP o kadar nerften sonra hala kötü durumda değil ve birkaç tank nerf aldığında tekrardan güçlü meta şampiyonu olabileceğini düşünüyorum.



  • Gelmesin deli ediyo ultisi :D.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank sınıfı için güncelleme gelecek ileride. Maokai ve Seju şuan için kesin güncellenecek olanlardan. Kısaca, tanklığı itemlerden elde etmek yerine, level başına tanklaşmaya başlayacak bu sınıf ve tank eşyaları da çok büyük ihtimalle güncellenecek. Ancak yine de yeni itemlerle etkileşimi iyi olan bir kaç tank sivrilecektir solo'da. GP yeni gelecek itemlerle sinerji yakalarsa neden olmasın.
  • I Stand Resolute kullanıcısına yanıt
    Tank güncellemesi gelecek ama dediğin gibi güçsüz olan metaya getirilmeye çalışılacak Maokai, Naut, Shen gibi şampiyonlar için ise tam tersini düşünüyorum. Muhtemelen tank itemleri ağır nerf de yer o güncellemede.
  • Keske gelse ya severek oynuyorum ama asiri gucsuz suan bence oyun basi bide rakip jung gelirse sıkıntı buyuk.13 levelden sonra asiri gucleniyo guzel hasari var ama cok vurdular heroya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hurricane10

    Tank güncellemesi gelecek ama dediğin gibi güçsüz olan metaya getirilmeye çalışılacak Maokai, Naut, Shen gibi şampiyonlar için ise tam tersini düşünüyorum. Muhtemelen tank itemleri ağır nerf de yer o güncellemede.

    Kimler sivrilir tank güncellemesi sonrası bilemem. Riot'un tank güncellemesinde dokunacağı kesin olan şampiyonları yazdım sadece. OP mi olur Trash mi göreceğiz ileride. Ancak level başına tanklaşmaya başlayacaklarını ve itemlerden gelen tanklığı keseceklerini soru-cevap'lar kısmında gördüm. Ve aklıma diğer okuduklarım da geldi şuan, söyleyeyim. Camille ve sonrasındaki yeni şampiyon arasındaki geçen zaman normalden daha uzun olacakmış. Ayrıca tank güncellemesinden sonra Fighter sınıfına da el atacaklar. Aatrox'u da o güncelleme de görecekler.
  • şuan tek sorun tanklar mı sup malz zyra insta ban pick ve adcden çok damage atıyor. alistar karma brauma bile bakan yok artık. bide kha oyun başı çok güçleri ilk 10 lvlda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''Tanklara daha fazla yetenek gösterebilme şansı ve benzersiz kimlikler vermeyi istiyoruz.'' Böyle bir cümle kullanmış Riot Games ve ben aslında aşırı korkuyorum bu cümleden bir ADC oyuncusu olarak zaten tanklar şuan bir hayli güçlü ve engellenemez boyutta eğer ki oynanışını güncelleyerek daha mobil tanklar yaratırlarsa bu oyunda ADC oynamak tamamiyle aptallık olarak kalacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.