Şimdi Ara

Tanıtılmamış Samsung Galaxy Buds+ ön inceleme videosu çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Samsung’un 11 Şubat’ta düzenleyeceği tanıtım etkinliği için yıldız olarak hâlâ Galaxy S20 gösterilse de kablosuz kulaklık Galaxy Buds+ da bir hayli ilgi çekiyor. Şimdiki modele kıyasla ciddi bir güncelleme olacak bu cihaz, 20 dolarlık artışla popüler olacak gibi görünüyor. Henüz satışa sunulmamış cihazın ön incelemesi ise detayları, kulaklıkların duruşu ve fazlası hakkında bilgiler sağlıyor.





    Avrupa’da bir satıcının ürünü sattığı bu durumda, cihazın kutu içeriği ve özelliklerinin hızlı bir turu yer alıyor. Önceki modelle aynı tasarımda ve genel özellik setiyle gelen Galaxy Buds+, her alanda öncülünü ufak ufak geliştiriyor. Dikkat çeken özellikler arasında artan pil kapasitesi, woofer+tweeter ikili hoparlör kurulumu ve üçlü mikrofon dizilimiyle daha iyi gürültü engelleme yer alıyor. Bu gürültü engelleme özelliği ise ne yazık ki sadece telefon görüşmelerinde aktive oluyor. Cihazda müzik dinlemek için aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi Mi 10 daha tanıtılmadan yüzbinlerce kişi satın almak için sıraya girdi



    Samsung’un yeni amiral gemisi modelleri olacak Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra, ön sipariş verenlere Galaxy Buds+ ile birlikte gelecek. Bazı söylentilere göre Galaxy S20 modelleri de aynı şekilde Galaxy Buds+ ile gelecek fakat bu konuda herhangi bir doğrulama mevcut değil. 150 dolarlık fiyata sahip olacak kulaklıklar, AirPods ile Android kategorisinde rekabet edecek.




  • "Cihazda müzik dinlemek için aktif gürültü engelleme özelliği bulunmuyor." a kadar iyi gidiyordu. Olmadı bu.

  • Hafta sonu motorola verne200 modelini kullanma fırsatım oldu çok havalı kulaklıklar ama ses kalitesi benim htc max310 ün yanına yaklaşamadı malesef..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcebi001 -- 10 Şubat 2020; 13:59:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.