Şimdi Ara

Tamamlayici saglik sigortasi tavsiyesi istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
3.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba;
    tamamlayıcı sağlık sigortası aile paketi arastiriyorum.cok fazla hastaneyle isimiz olmuyor sükür.Fakat yarin ne olur bilemiyoruz buyuzden omur boyu garanti yenilememiz olsun olurya birgun ameliyata ihtiyac duyarsak diye arastiriyorum tss yi.

    Esim ve ben 32 yasindayiz 1 erkek cocuk 4 yaş, 1 kiz 1 yas.ikamet konya

    Gelelim sorulara ve isteklere😊

    1) yurtici tum sehirlerde gecerli olmasini istiyorum ( fiyat cok farkediyorsa sadece (Konya-Ankara) da olur

    2) omur boyu yenilemede en az sorun cikaran sirket olsun istiyorum.

    3) hem yenileme surecinde 3-4 yil hemde omur boyu yenilemede yaklasik prim artis yuzdelerini yazmanizi istiyorum.ornek bu yil bir aile bireyi yillik 600 tl iken seneye o sirket nekadr artiriyor tahmini..ve dahada onemlisi 3-4 yil sonra omur boyu yenileme alan aile bireyimiz her yil yenileyecegi icin prim artis orani sozlesmlerde nekadar oluyor( bildigim kadariyla sabit bir yuzde oluyor)

    4) bildigim kadariyla omur boyu yenileme halk sigortada ust uste 3 yil yaptirinca, anadoluda 4 yil ust uste yaptirinca oluyor

    5) erkek cocuk olunca malum isin icine sunnette giriyor onuda kapsasin diye arastirma yapinca halk sigorta baslangictan 3 ay sonra anadolu ise 1 yil sonra yani 2. Policede kapsiyor diye bilgilere ulastim.diger sirketlerle ilgili pek bilgi bulamadim

    6) gecmisten gelen hastaliklar kapsanmaz diyorya genelde sartlarda..bu isleyis nasil oluyor ornegin bizim bebek 4 aylikken bronsit dediler 1 hafta hastanede yatti simdi bu gecmistenmi gelmis oluyor.birdaha bronsitten yatsak kapsamicak mi? Malum cocuklar grip bronsit sık sık olur gibi geliyor bana..

    7) hem yatarak/ hem ayakta olursa iyi olur.amacimiz omur boyu yenileme almak.Allah korusun beklenmedik yatili bir ameliyatlik biseyler olursa onceden tedbir almis olmak.

    7) yani konunun ozu fiyat/ performans olacak sekilde prim artis orani her yenileme doneminde ucmayacak.ve omur boyu garanti verirken en az sorun cikartacak..omur boyu yenilemede sozlesmede her yil artis yuzdesi sabit olan ve buyuk bir rahatsizlikta ek prim falan istemeyecek sirket tavsiyesi istiyorum.

    8) boyle bir sirket yok derseniz şuda olur , kimi forumlarda demislerki bu yil git halk sigortadan aileyi yaptir..seneye baktin yuksek cikiyor omur boyu yenileme hakkini, hasarsizlik indirimini kaybetmeden anadoluya yada baska sirkete daha uygun fiyata 1 ay onceden gecis yap demis boyle onerileriniz varsa onlarida yazarsaniz sevinirim.

    9) birde bu hasarsizlik indirimi nedir? Saglikta bu olay nasil isliyor..10 muayene hakkim varken hicmi kullanmamak gerekiyor bunu yarisinimi?

    10) diyelimki hasarsizlik indiririm bozulmasin diye ufak tefek rahatsizliklarda grip usutme gibi mesela aile hekimine yada devlet hastanesine gittigimizde bunlarda yarin omur boyu yenileme garantisini etkilermi? Malum her yerde saglikla ilgili seylere ulasilabiliyor artik..benim icin onemli olan ufak tefek rahatsizliklar degil.beklenmedik agir hastaliklar icin omur boyu garantiyi alip garantiyi alan aile bireyini omur boyu makul fiyata yenileyebilmek.

    Her turlu oneri ve teklife acigim..sigorta icin acelemde yok.bu sigortalarin kampanya donemi falan varsa onuda beklerim.

    Bu arada basligi guncel tutarsak kampanya donemlerinde sigortaci arkadaslar belirttigim yaslar icin aile fiyati tekliflerini yazarlarsa arastirma yapanlar icin rehber olur.







  • Merhabalar,
    Öncelikle sorularınız ile tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırmış ve bilgi sahibi olduğunuzu anlayabiliyoruz. Sizin gibi konu hakkında bilgi sahibi olan birisine yardımcı olmak isteriz.
    Acentesi olduğumuz Anadolu, Axa, Ak, Allianz ve Sompo Sigorta tamamlayıcı sağlık sigortaları kapsamında sorularınızı elimizden geldiğince cevaplamak gerekirse;

    1. Poliçelerde il sınırlaması bulunmamaktadır. İkamet adresinize göre poliçe tarifesi değişiklik gösterse de yurt genelindeki tüm anlaşmalı hastaneleri kullanabilirsiniz.
    2. Ömür buyu yenileme garantisi (ÖBYG) genellikle 3 veya 4 yıl boyunca yenilenme şartı ve hasar/prim oranının %75 veya %100 altında olması şartı aranmaktadır. Bu konuda Allianz tercih edilebilir.
    3. Prim artış yüzdelerini tahmin edebilmek pek kolay değildir, tarifeler yıllık sağlık enflasyonuna göre belirlenmektedir.
    4. ÖBYG şartları içinhttps://ankarasagliksigortasi.blogspot.com/2019/07/omur-boyu-yenileme-garantisi.html blog yazımızı inceleyebilrsiniz.
    5. Anadolu Sigorta sünnet giderlerini ikinci yıl düzenlenen poliçe kapsamında ve sünnet için anlaşmalı hastanelerde karşılamaktadır. Ayrıntılı bilgi içinhttps://ankarasagliksigortasi.blogspot.com/2019/06/sunnet-ile-ilgili-giderler.html inceleyebilirsiniz.
    6. Sigorta yaptırmadan önce tanısı konan, tedavisi yapılan hastalık ve ameliyatlar genelde kapsam dışı tutulur veya ilave primle kapsam altına alınır. Bu tür rahatsızlıklar geçirildiyse geçmişe dönük olarak tedavi ve tetkik işlemleri, ameliyat epikirzleri, e-nabız kayıtları sigortalıdan istenir. Sigorta şirketi bu raporları inceleyerek karar verir. Sizin çocuğunuzun geçirmiş olduğu tedavi ile ilgili olarak muhtemelen bu işlemler talep edilir ve sigorta kapsamı dışında tutulup tutulmayacağı size bildirilir.
    7. Şirket tavsiyesi için teklif hazırlayıp bunları karşılaştırarak size öneride bulunabiliriz.
    8. Şirketler arası geçiş mümkün ama geçiş şartları ve kabul kriterleri önemli, bu nedenle iyi bir şirketten sigortaya başlayarak devamını getirmenizi tavsiye ederiz.
    9 & 10. Hasarsızlık indirimini açıklamak gerekirse, bu sene 1.000 TL prim ödeyerek yaptırdığını bir poliçe döneminde, sizin adınıza toplam 300 TL tazminat ödemesi yapıldıysa, yenilenme döneminde hasarsızlık indirimi belirli oranlarda uygulanır. Buna hasar /prim oranı denir ve bu oran ne kadar düşükse kazanacağınız indirim o kadar fazla olur. Basit tedaviler için soğuk algınlığı, nezle vb tamamlayıcı sağlık sigortanızı kullanmazsanız h/p oranınız düşük olacağı için daha fazla indirim hakkı kazanırsınız.
    Tamamlayıcı sağlık sigortası teklifi sunabilmemiz için whatsapp aracılığı ile TC kimlik numaralarınızı bize iletebilirseniz, sigortalı adaylarının yaşları ve adreslerine göre teklifleri hazırlayarak size iletebiliriz.
    Sağlıklı günler dileriz.




  • Tesekkurler
  • birde tamamlayıcı sigorta çıktı
  • MERHABALAR WP VEYA MESAJ YOLUYLA BANADA TCLERI ATARSANIZ BENDE SİZE EKSTRA TEKLIF VERMIS OLURUM ELINIZDE FIYAT OLMUS OLUR İYİ GÜNLER
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.