Şimdi Ara

TAMAMLANDI : Microsoft 365 Aile Hesabı (kardeşlik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Malumunuz pek çoğumuz bireysel kullanımlarında ilaçlı MS programları kullanıyoruz. Benim gibi okul çağı gelen cocugunuzun tabletinden excel online'da dosya üzerinde düzenlenleme ihtiyacı ile , ilaç aramakla uğraşmadan bir Microsoft 365 hesabı üyeliği daha mantıklı geldi. Netflix, youtube ve spotify premium da benzer aile üyeliklerini yönetiyorum , aynı şekilde Microsoft 365 Aile hesabı ile de benzer avantajlı bir üyelik yapılabilir.


    Biz halihazırda 3 arkadaşız , 3 kişilik kontejyan var. Üyeliği yıllık alacağım için , yıllık üyelik için ortak arayışım vardır.



    Microsoft HUP* üzerinden %30 'luk bir indirimli abonelik alabiliyorum. Kişi başı yıllık 87 TL gibi bir rakama geliyor, Toplam 6 kişi olunca yıllık satın alım yapacağım, düşünenler olursa PM gönderebilirler.


    TAMAMLANDI : Microsoft 365 Aile Hesabı (kardeşlik)



    *Microsoft Evde Kullanım Programı, uygun işverenler aracılığıyla Microsoft 365'i harika bir fiyatla edinme fırsatı sunuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 25 Kasım 2021; 15:35:45 >







  • üyelik 3 aile grubu üyesi ile aktif hale gelmiştir, 3 kontejyan vardır , katılmak isteyen kalan ay hesabı ile aile üyeliğine dahil olabilir.

  • 10/11 güncel : 1 kontejyan kalmıştır, 87 TL ile 1 yıllık Microsoft 365 aboneliğine ortak olunabilir (1TB One Drive cloud + office uygulamaları vb.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadiguzel -- 10 Kasım 2021; 23:3:39 >
  • Aile kontejyanında yer dolmuştur , son üyelik forumdan @bur8k nick'li arkadaşımıza verilmiştir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.