Şimdi Ara

Taksim gerçekten istilâ altında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
10.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
144 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İbrahim770

    Ne olmuş işte renk olmuş rum ermeni olsa beğenirdiniz arap kürt olunca sıkıntı değil mi
    Evet

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam boşuna haksim anaki demedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

    taksim esnafı arapları çok seviyor,hemen hemen her işyerindearapça reklam panoları mevcut zira araplar tiko para ile alışverip edip rahat yaşamayı tercih ediyor.
    Ordaki esnaf arapları severken burda bu başlığın açılması anlamsız..Hiç bir suriyeli bir yeri işgal edemez ancak paragöz simsarlar evleri,işyerlerini araplara fahiş fiyatlardan verip izin veriyorsa her yabancı uyruklu insanda o bölgeye gelir yada yerleşir.

    Kısacası taksim'deki durumun özeti bu.Zengin arap kesiminin uğrak yeri haline geldi ve ordaki işletmelerin çoğuda buna kolaylık sağladı ve birkaç kez şahit olmuşumdur ordaki bazı işletmeler türk müşterilerden daha çok arap müşterileri daha iyi hizmet ettiğini bu durumlarda ordaki nufüs yoğunluğu ister istemez değiştirdi.Şahsen taksime işim oladığı sürece ne uğrarım nede alılveriş ederim ama bu ordaki yabancı uyruklu insanlar ötürü değil ,oradaki işletmelerin arap seviciliğinden kaynaklıdır.
    https://www.youtube.com/watch?v=nYXfQD-4brQ

    4. dakika




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Taksim gerçekten istilâ altında




  • İnsan insandır, bu nasıl bir yabancı düşmanlığı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • routemaster kullanıcısına yanıt
    Öğretmen 4 kat daha fazla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Şimdi bizim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :)) sen taksim diyorsun, Londra'nın %55'inin göçmen olduğunu biliyorsundur sanırım. Hatta, Londra merkezde ingilize rastlaman bile ihtimal dahilindedir, zaten belediye başkanları da Hint asıllı biri Selman Khan.

    Demem o ki, bu istila değil, mozaik ve çeşitlilik. Ben rahatsızlık duymuyorum açıkçası. Kendini orda Türkiye değil gibi hissediyorsan, oraya uğramayıver.

    Beyoğlunun tarihi de böyledir, ordaki binaların yaşına ve mimarisine bakın, bir anadolu sokağına hiç benzemez, yapılar oldukça dünya mimari örnekleri vardır, çoook eskiden de orası farklıydı.. şimdi farklı değil yani..
  • Kürt dediğin insanlar seninle aynı toprağı aynı havayı aynı mahalleyi hatta aynı yemeği paylaşan insanlar. Kalkıp Kürtleri de bu gruba dahil etmek tamamen yanlış.
  • istiklal caddesi 2 hafta önce gittiğimde asyalı kaynıyordu, starbucks sırf yabancı zaten bahçedeydik kızla, yanımız sırf yabancı arada bizimle konuşuyorlardı eğlenceliydi , fena değil bence suriyeli görmedim hiç en azından
  • Taksimde artık araplar var Türk istiyorsan Karaköy v.s mekanlara gitmelesin :)
  • Sen bir de yenikapı, aksaray , fatih taraflarını gez.
  • Kürtlere laf etme yalnız kardeşim onlar zaten Türkiye’de yaşayan Türkiye’de doğmuş, Türkiye’ye katkı sağlamış hala da sağlayan Türk vatandaşı insanlar. Diğerlerinden de turistler olmazsa esnafın vay haline. Nereli olduğu önemli değil. Sadece it kopuk Suriyeli, Pakistanlı, Afganistanlı bi kaç grup yüzünden taksime b”K atmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turcopolo

    Bizim esnaf kadar karaktersiz, para göz esnaf görmedim. Aynısı taksiciler içinde geçerli, 2 kuruş fazla kazanacağım diye herifler milliyetini bile satar. İsim vermeyeceğim İstanbulda kız arkadaşım ile bir alışveriş merkezine gittim. Zengin arapların çok olduğu biryer, garsonlar Türklere neredeyse köle gibi davranıyor. Sanki bedava yemek veriyor :D Sağlam fırça atmıştım ama garsonlara, taksi içinde geçerli aynısı. Alışveriş merkezlerinin çıkışında eğer arap oranı yüksekse direkt olarak arapları alıyorlar. Hükümet beter, esnaf taksici bin beter. Milliyetsizler.
    Kesinlikle öyle.Turistik bölgelerde Arapların nerdeysebir yerini yalayacaklar fazla para kazanmak için.Bizimse suratımıza bile bakmadılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabistanbul

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden araplar var biliyormusunuz çünkü arapları gören ortamı terketti ortam araplara kaldı . Suriler şimdi kendileriyle övünüyormuş taximi fethettik türklerden daha çokuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben böyle bir konu açmıştım.Eyüp^ten bildiriyorum diye.

    Yönetim 4 ay ceza verdi bana.

    Şimdi sana da ceza verirler.
  • Bu coğrafya cok uluslu bi cografya. Turkiye cumhuriyeti oncesinde Osmanli donemindede sadece Türklerin oldugu bir cografya olmadi burasi. Cumhuriyete gecildigindede ha keza oyleydi. Eumlar ve ermeniler İstsnbuldalar.

    Bu zamana kadar Suriye’liler icin gitsinler defolsunlar vs hic demedim. Ama nedense son bir yilda artik Suriyelilerden nefret etmis durumdayim. Kaba etlerini yayay yaya gezmeleeinden nefret ediyorum. Kendi ulkelerinden kacan adamlar(!?) birde burda cetelesip kavga ediyorlar. O kadar erkeksen kendi vatan topragini savunsaydin.

    Bir arkadas siyasal islam soyleminde bulunmus. Siyasal islamin bununla alakasi yoktur. Suriyelileri yada savas magdurlarini korumak kollamak insani bi durumdur. Lakin bunu bi stsndarts oturtman gerekirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadece Taksim için mi geçerli, her yanımız zaten doldu bunlarla.
  • istanbul içerden fethedildi hem de araplar tarafından
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.