Şimdi Ara

Takım Sporlarında Çok Heyecanlaniyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bireysel sporlarda sıkıntım yok ama takım sporlarinda top benim elime geçince çok heyecanlanıyorum.Mesela yüzme yarışında,masa tenisinde,1e1 basketbolda ne kadar kötü olsam da hiç endişelenmiyorum çünkü hata yaparsam kaybedecek olanın ben olduğumu biliyorum.Ama takım sporlarinda durum çok farklı en küçük bir hatada cezasını tüm takımın çekeceğini biliyorum bu da üstümde büyük bir stres oluşturuyor.Top ne zaman elime geçse donup kalıyorum,etrafımı hiç kontrol etmeden topu hemen elimden çıkarmaya çalışıyorum.Bu sorunumu nasıl çözebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Cinéma kullanıcısına yanıt
    Bu sorunun oluşmasının tek nedeni kendine güvenmemen. Eğer kendini güvensen daha doğrusu takımı sırtlayıp taşıyabileceğine inansan böyle bir hissiyat oluşmaz. Veyahut arkadaşlarına rezil olma korkusu da olabilir.
  • Hocam aynisi bende de var. Aynen ozguven meselesi bu. Sahsen ben mesela iyi calimlar atip iyi paslar attigim macta kendime guvenip heyecani uzerimden atiyorum. Ama kotu oynadigim macta daha da bozuyorum yapman gereken ben iyi yaparim ben basarabilirim İnşaAlah gibi kendini motive etmendir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 000cat -- 26 Mayıs 2015; 0:15:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hani cidden yeteğin yoksa oynama. Yok varsa yetenek tek sorun heyecansa problem değil oynadıkça alışcan bol bol maçlara katıl.
    bende lol oynarken botlara karşı iyi normal maçlarda çok heyecanlanıyordum ama bunu yenmek için hep normal malara girmeye başladım artık normal maçlar bana çerez. Dereceli de heyecan yapıyorum az. İnşallah anlarsın durumu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cinéma

    Bireysel sporlarda sıkıntım yok ama takım sporlarinda top benim elime geçince çok heyecanlanıyorum.Mesela yüzme yarışında,masa tenisinde,1e1 basketbolda ne kadar kötü olsam da hiç endişelenmiyorum çünkü hata yaparsam kaybedecek olanın ben olduğumu biliyorum.Ama takım sporlarinda durum çok farklı en küçük bir hatada cezasını tüm takımın çekeceğini biliyorum bu da üstümde büyük bir stres oluşturuyor.Top ne zaman elime geçse donup kalıyorum,etrafımı hiç kontrol etmeden topu hemen elimden çıkarmaya çalışıyorum.Bu sorunumu nasıl çözebilirim?

    Bizim millette genel sorun bu baksana futbola ceza sahasının içinde herkes birbirine atıyor topu gol atmak isteyen yok eli ayağı birbirine giriyor adamların

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar çok antrenman yada maç yaparsan o kadar kurtulursun bu durumdan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende de aynı sorun var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.