Şimdi Ara

Takım Analizi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Valla bu saatte başlık bulamadım konuya uygun. Neyse mühim değil yazmak istedim.

    Volkan: Kaleye top gelmiyor. Adama iş düşmedi bugün. Yediği golde elini kaldırıp ofsayt beklemese en azından müdahale edebilirdi gibime geliyor. Hele o ikinci yarıdaki saçma çıkışı olsada Volkan aynı.

    Kjaer: Çok üzüldü kart gördüğüne. Defansın bel kemiği. Hatasıza yakın oynadı yine. Partneri ile harika anlaşıyorlar.

    Skrtel: Defansa sertlik getirdi. Kart görmeden tamamlaması çok iyi oldu. Kjaer ile çok iyi ikili oldular. Premier Lig gören her oyuncu bu lige kalite getiriyor.

    Şener: Golde uyudu. Maçın başında çok zorlandı ama öne geçince rahatladık. Bu adama kıvrak oyuncular ters geliyor. Bruma'da çok zorladıydı. Genel olarak pek iş düşmedi. İyi oynadı.

    Hasan Ali: İstikrar. Hiç extrası yok dümdüz topçu ama bu düzlüğü sayesinde görev adamı oldu. Sırıttığı zaman ofansif oyundan kaçıyor. Dinlenip tekrar çıkıyor. Akıllı adam .

    Josef: Makina. Takımın bu oyunu oynamasının yegane sebebi. Pereira çok büyük hata yaptı bu adam üstünde. Topal ile ikili oynayınca ikisi de negatif etki yapıyor birbirine. İkisi de aynı oyuncular. Fenerbahçe bu alanda büyük lüks sahibi. Rakip ataktayken top kesip, markaj uyguluyor. Rakip kontra ataktayken geride bekleyip defansın arasına atılacak topları alıyor. 8 milyonun acısı çıkıyor .

    Topal: Josef2. Üstüne bu sene daha ileride oynuyor. Saçma şutlarını azalttı ve yerine pas veriyor. Hoca iyi analiz etmiş hatalarını. Onun harici bildiğimiz gibi mükemmel.

    Alper: İyi oynuyor ama oyundan düşüyor sık sık. Parlamayı seven birisi. Ozan'da geliyor. Çok değişik bir rekabet olacak o bölgede. Kanat oynarken fazla şansı yoktu ama şimdi var.

    Aatif: Takımı ileriye taşıdı. Pozitif oynuyor. Volkan Şen'den daha faydalı işler yapıyor. Daha fazla süre alması lazım ama Sow varken zor.

    Sow: Ne denebilir ki. Takımı sahiplendi zaten. Harika oynadı.

    RvP: Pozitif oynuyor sürekli. Takımı ileride tutuyor. Hücumda pas kalitesini yükseltiyor. Bu adam 5 kişi çalımlayıp gol atamaz bunu bekliyorlar. Vuruş imkanı sağlaması gerekir takımın. Bunu yapacak orta saha yok bizde. Devre arası ara pas atmayı bilen bir orta saha şart. Ölüsü 15 attı dirisi kaç atar bilemeyiz.

    --------

    Neustadter: İyi bir defans ama bugün iş düşmedi zaten ona. Kweuke'nin pozisyonunda topu çıkardı çizgiden ama asıl müdahaleyi İsmail yaptı orada.

    Volkan Şen: RvP'ye verdiği pas harici pek etkili olamadı. 4-1 olan skorun da etkisi var tabi.

    İsmail: 10 dakikada çok iş yaptı. Attığı frikikteki vuruş stili elit futbolcularda mevcut. Üstüne birde çizgide kritik müdahalesi var. Değişik bir adam . 5-10 maç ilk 11 oynarsa şekillenir düşünceler.



  •  Takım Analizi



    Turkish Bale dahada verimli olacaktır

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.



     Takım Analizi



    Turkish Bale dahada verimli olacaktır

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.