Şimdi Ara

Tahsilatlı Gönderilen Kargolarda Kontrol

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İnternet üzerinden herhangi bir ürünü kapıda ödeme şeklinde aldığımızda, kargocu ürünü vermek için önce parasını ve ürünü aldığımıza dahil imzamızı isteyip ondan sonra ürünü veriyor. İyide kargodan alakasız bir şey çıkınca ne olacak? Gelen kargolarda, ister kapıda ödeme olsun ister parası ödenmiş olsun, ürünü açıp kontrol etmemize olanak tanıyan, herhangi bir yanlışta dolandırılmanın önüne geçen bir kanun yok mu? Daha geçen aynı durumda kargo geldi, adama diyorum paketi yanında açayım, satın aldığım ürün ise parasını verip alırım değilse geri gönderin, adam diyor önce parasını verip aldığına dahil imza atmadan ürünü size vermeyiz!! Bir neyi komisyonunu alarak dolandırma vakalarında yataklık ediyorlar, bu duruma karşı ne yapılabilir?



  • Seffaf posette yolluyor bazilari

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes memnun mu bu durumdan anlamadım.. Başına gelen var mı böyle alış verişlerde ne yapmak gerek?Bazen güzel ürünler, güzel indirimle kapıda ödeme tarzında gönderiliyor? Kargoyu kontrol etme hakkımız var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah tahsilatını affetsin diyorsun, düzeliyor hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omisis046

    Allah tahsilatını affetsin diyorsun, düzeliyor hocam.
    Öyle bir şey ki hocam, herkes bu dolandırıcılığa açık kapı bırakıyor. Kargocu, imzayı atmadan ve varsa tahsilatı yapılmadan kargoyu alamazsın,açamazsın diyor. Peki ya içinden salatalık çıkarsa, satıcıyla görüşün diyor. İyide al bu salatalığı diyen satıcı telefona bakar mı?:) İnternete okuyorum, özellikle popüler yerlerde reklam yapıp kapıya geldiğinde süpriz yapanlar çok oluyormuş. Öyle herhangi bir sitede çıkan rastgele ilanıda demiyorum adamlar facebook üzerinde sponsorlu satışla bunu yapıyor,hatta radioda,tv pazarlama kanallarında bile var. Devlet çıkıp bu nlara dur demiyor. Şimdi paketi aldın ve içinden alasız bir şey çıktı diyeliö,savcılağa suç duyurusunda bulunsan,adam hani nerde faturan fişin diyecek,er e ticarette faturayı genelde ürünle gönderiyorlar nasıl olacak? Tek çıkaryol kapıda ödemeli hiçbir şey almamak oluyor gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.