Şimdi Ara

TabletPark!! Tableti garantiye yolladım tablet KAYBOLDU! YARDIM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar tablet parktan tablet almıştım 6-7 ay oldu tablette yeni soket sorunu çıktı neyse 2013-08-20 tarihinde kargoladım ve garantiye yolladım tabletin sorunu giderildi ama o günden sonra tabletten haber alamadım tablet kargoya verildiği söylendi daha sonra sordum tablet kargoda kaybolmuş denildi eğer bulunamazsa yeni tablet yollanacakmış tabletin başına ne geldiği belli değil sizce ne yapmam gerekiyor. O tablet bulunsada ben o tableti kabul etmeyeceğim ve gerekli yerlere pazartesi başvuru yapmayı düşünüyorum. Sizin önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk5885 -- 7 Eylül 2013; 10:35:53 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk5885

    Merhaba arkadaşlar tablet parktan tablet almıştım 6-7 ay oldu tablette yeni soket sorunu çıktı neyse 2013-08-20 tarihinde kargoladım ve garantiye yolladım tabletin sorunu giderildi ama o günden sonra tabletten haber alamadım tablet kargoya verildiği söylendi daha sonra sordum tablet kargoda kaybolmuş denildi eğer bulunamazsa yeni tablet yollanacakmış tabletin başına ne geldiği belli değil sizce ne yapmam gerekiyor. O tablet bulunsada ben o tableti kabul etmeyeceğim ve gerekli yerlere pazartesi başvuru yapmayı düşünüyorum. Sizin önerileriniz varsa yardımcı olabilir misiniz bana.

    konunuzu şimdi gördüm ve durum hakkında bilgi aldım. tabletiniz hala bulunamamış , pazartesine kadar bekleyecek arkadaşlar sonrasında firma olarak bizde gerekeni yapacağız zaten, malesef ilgili tarihte yapılan gönderiler şubenin hatası sonucu farklı isimlere gitmiş, sizinki hariç problem olmadı, bir müşteri sağolsun paketin kendine ait olmadığını söyleyip iade etti, diğerlerini teslim edilmeden kurtardık. sadece sizinki kayıp muhtemelen bulunamayacak çünkü teslim alan kişi keyifle kullanıyor olsa gerek veya şubede yada merkez depoda kayboldu, ilgili şubeyle çalışmayıda bıraktık zaten. daha öncede isim vermeyeceğim başka bir kargo firması tam 1 yıl sonra bir paketimizi şubede unuttuklarını söyleyip geri getirmişti. yılda 1 yada 2 kez olabiliyor bu tür şeyler, talihsiz bir durum oldu sizin için.
  • Sormayın ya ilk defa böyle birşey başıma geliyor zaten ki ilk defa gelmesi çok normal yıldı 2-3 kez olduğunu düşünürsek pazartesi durumun çığa kavuşmasını istiyorum. Eğer birisi aldıysa nasıl kullanabiliyorlar böyle içlerine sinip anlamıyorum gerçekten.. İlginize teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cenk5885

    Sormayın ya ilk defa böyle birşey başıma geliyor zaten ki ilk defa gelmesi çok normal yıldı 2-3 kez olduğunu düşünürsek pazartesi durumun çığa kavuşmasını istiyorum. Eğer birisi aldıysa nasıl kullanabiliyorlar böyle içlerine sinip anlamıyorum gerçekten.. İlginize teşekkür ederim.

    tabletiniz bana gelmiş olsaydı doya doya kullanırdım
    neyse geçmiş olsun, umarım bulunur
  • cenk5885 kullanıcısına yanıt
    Hocam gönderi numarası falan yok mu? Sonuçta oradan kime gittiği belli olur... Çok ilginç gerçekten...
    Geçmiş olsun... İnşallah bulunur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acer_sahibi77

    Hocam gönderi numarası falan yok mu? Sonuçta oradan kime gittiği belli olur... Çok ilginç gerçekten...
    Geçmiş olsun... İnşallah bulunur.

    benim garibime gidende bu ben yolladım daha sonra geri dönüşte sıkıntı oldu tablet yapıldı bana yollandı ama gelmedi. :D Hayırlısı içinde önemli bir bilgim yoktu sıfırlamıştım.
  • cenk5885 kullanıcısına yanıt
    Aman hocam iyi etmişşsin... Soracaktım ama canını sıkmayayım dedim...

    Neyse şirket yardımcı olmaya çalışıyormuş o da iyi bir haber...
  • Arkadaşımıza fatura tutarınca iade yapılmıştır bilgisini vereyim istedim.
  • Üzerine para ekleyip üst modelini aldım şuan sıkıntısı yok kullanıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.