Şimdi Ara

Taahhütsüz TTnet abonelerinin Dikkatine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
7.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ttnet Taahhütü olmayan aboneler lütfen dikkat.

    Hızlı İnternete Hoşgeldiniz Kampanyası yeni abonelerin yanında Taahütü olmayan mevcut abonelerinde hizmetinde. Elbette bilenleriniz vardır ama bu bilgiyi Ttnet internet sitesi bayiler dahil hiç bir yerde göremezsiniz. Ttnet internet sitesinde dahi bu kampanyadan sadece yeni abonelerin faydalanabileceği belirtiliyor.

    Eğer şuan hali hazırda Taahhütsüz TTNET aboneliğiniz var ise bulunduğunuz pakete 24 ay taahüt vererek 6 ay boyunca indrim kazanabileceksiniz. Eğer bu 24 ay zarfında herhangi bir nedenden dolayı internet hattınızı iptal ettirmek isterseniz sadece kullandığınız indirim bedelini geri ödüyorsunuz. Yani modem ücreti v.s gibi ek bir maliyet ödemesi yapmıyorsunuz.

    DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN P.M İLE İRTİBATA GEÇİNİZ.

    NET4 8 Mbps'ye kadar
    4 GB
    19,99 TL x 6 ay


    NET4 (Plus) 8 Mbps'ye kadar
    4 GB (Plus)
    19,99 TL x 6 ay


    NET6 8 Mbps'ye kadar
    6 GB
    19,99 TL x 6 ay


    NETLİMİTSİZ
    8 Mbps'ye kadar
    LİMİTSİZ
    29,99 TL x 6 ay


    1LİMİTSİZ 1 Mbps
    LİMİTSİZ
    39,99 TL x 6 ay


    2LİMİTSİZ 2 Mbps
    LİMİTSİZ
    49,99 TL x 6 ay


    4LİMİTSİZ 4 Mbps
    LİMİTSİZ
    59,99 TLx 6 ay


    8LİMİTSİZ 8 Mbps
    LİMİTSİZ
    69,99 TLx 6 ay







  • Aklı olan 24 ay daha kendini TTNET'e bağlamaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feylesof

    Aklı olan 24 ay daha kendini TTNET'e bağlamaz.

  • TTnet (Araptelekom) ile olan taahütüm bitti. Biriye geçeceğim. Daha önce kandırdılar zaten 24ay kitlediler.. 6ay için hiç kimse kabul etmez bunu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feylesof

    Aklı olan 24 ay daha kendini TTNET'e bağlamaz.

    aynen katılıyorum.
  • Hangi akla hizmetle bu başlık açılmış, anlamış değilim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emmmreee

    Hangi akla hizmetle bu başlık açılmış, anlamış değilim.


    Arkadaş %99,9 TTNET elemanı ya da reklamını yapan bir vatandaş sanırım.
  • arkadaş ya ttnet elemanı ya da avukatı hiç kimse ttnet taahhüt hapishanesinden kurtulupta tekrar aynı hatayı yapacağını sanmıyorum.benimde taahhütüm bitti yılbaşını bekliyorum türkcell 3g yi düşünüyorum.inş ttnet batar da halk kurtulur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExECaLiBuR


    quote:

    Orijinalden alıntı: Emmmreee

    Hangi akla hizmetle bu başlık açılmış, anlamış değilim.


    Arkadaş %99,9 TTNET elemanı ya da reklamını yapan bir vatandaş sanırım.


    Ben Ttnet bayisiyim aranızda iddiaya girmenize gerek yok çünkü imzamda da belirttim zaten bunu. Ben bu mesajı ttnet hattını kapatmak isteyenler için yazmadım sadece bu düşüncedeki arkadaşlar mesaj yazmış. Yıllardan beri ttnet kullanan ve kullanmaya devam eden ve kapattırmayı düşünmeyen milyonlarca ttnet abonesi var madem kullanıyorsak neden indirimden faydalanmayalım. Kapattırmayı düşünen elbette kapattırabilir.

    Ayrıca şunuda belirtmek istiyorum, ttneti beğenmiyorsunuz çok güzel ama ttnetin verdiği hizmeti şuanda hiç bir internet servis sağlayıcı veremiyor. Ben smile adsl hattıda kullanıyorum herhangi bir hatta sorun olduğu zaman servis için 25 tl ücret istiyorlar bunuda unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 17 Kasım 2009; 21:41:39 >




  • o kadarda üstüne gitmeyin. tamam hiçbirimiz ttnet'i övemiyoruz. lakin ülkemizde açıkca ona rakip başka kurumda yok. elimiz mahkumda olsa sonuçta bir çoğumuz ttnet kullanıyor. eğer başka bir hizmete geçmek istemiyorsanız ve ttnet kullanmakta devam ediyorsanız bu indirimden yararlanılabilir. sonuçta çıkacağın zaman indirim ücretini verip çıkacaksın. kaybedeceğin birşey olmuyor.

    DİPNOT : kimse beni ttnet'in savunucusu olarak görüp suçlamaya başlamasın. bende en az sizin kadar ttnet'e kızıyorum. çünkü kendisine rakip olmadığı için halkımızı sömürüyor. aldığı o paralar ile çok daha iyi hizmet verebilir. ama şuan ortam boş olduğu için istedikleri şekilde herşeyi yönlendirebiliyorlar. 3g 3g dedik hani çıktıda ne oldu?




  • bu kampanya ne kadar sürecek bilgisi olan var mı
  • Ne bu kardeşim, arkadaş bir konuda bilgilendirme yapmak için yazmış.Konuyla ilgili söyleyeceğiniz birşey varsa söyleyin yoksa abuk sabuk cevaplar verip forumu kirletmeyin.
    Yok arap telekomuymuş,yok aklı olan taahhüte girmezmiş, yok hangi akla hizmet yazmışmış...
    Sana ne hangi akla hizmet olduğundan?
    Seni ilgilendiriyorsa okursun,ilgilendirmiyorsa geçer gidersin.Size konu mu beğendireceğiz?
  • Herhangi bir değişiklik olmazsa Ttnetin duyusu 31 Aralık 2009 tarihine kadar geçerli. Kampanyadan nasıl yararlanılabileceğinizi soran onlarca mesaj aldım. Türk telekom ve ttnet bayilerinden bu işlemleri yaptırabilirsiniz diyeceğim ama ttnet duyurmadığı için bayilerin bu kampanyadan haberi yok, eğer adsl hattı sizin üzerinize ise direk müşteri hizmetlerini( 444 0 375 ) arayarak taahhütsüz abone olduğunuzu ve 6 aylık indirimden yararlanmak istediğinizi belirtirseniz gerekli işlemler yapılacaktır.
    quote:

    Orijinalden alıntı: İnsectboy

    bu kampanya ne kadar sürecek bilgisi olan var mı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberti -- 18 Kasım 2009; 22:54:01 >
  • 24 ay taahüt vererek 6 ay indirim işe bak ya şaka gibi
  • Ttnet'ten herkes şikayetçi.
    Zaten dünyadaki internet gelişimine, hızına, fiyatına bakarak memnun olan herhalde olamaz.
    Ama ülkemizde tekel olmanın avantajıyla bastırıyor da bastırıyor.
    Yok ayda 500 mb'ta şu liraya gibi bence saçma tercihler olmak üzere bol bol gürültü çıkararak reklamlar vererek sanki muazzam işler yapıyprmuş ve bunu da zararına yapıyormuş gibi hava veriyorlar.
    İnternet kullanırken sabit telefon kazığı dururken kimse bana ttnet'in başarılarından sözedemez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feylesof

    Aklı olan 24 ay daha kendini TTNET'e bağlamaz.


    12 ay smile kullanırım daha iyi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feylesof

    Aklı olan 24 ay daha kendini TTNET'e bağlamaz.


    Aklı olan bağlar. Abonelik iptal ederse ödemediği parayı ödeyecek etmezse de yanına kar kalacak.

    Her iki ADSL modemime de 100 TL üzeri para verdim. İlk aboneliğimde 128kb/s idi ta o zaman 100 lira üzeri verdim ZOOM modeme. Adamlar size modemi bedava veriyor indirimler veriyor abonelik iptalinde de verdiklerini geri istiyor. Ne var bunda bu kadar olay yapacak; kim neyinizi bağlıyor; adamların modemini mi çarpacaksınız abonelik iptal edip adam çarptırmam ver modemimin parasını diyor... Telekom sağlam geçiriyor ama itiraz ettiğiniz şey çok saçma. Ha allah kimseyi de ne ttnete ne kablonete ve dandik modemlerine muhtaç etmesin.
  • Arkadaşlar, öncelikle benim tavrım konuyu açan arkadaşımıza değil. Neden olsun ki. Mevcut aboneleri ilgilendiren bilgilendirme amaçlı bir konu. Konuyu açan arkadaş mesajıma kırıldıysa özür dilerim. Kesinlikle kendisine yönelik bir tavrım yok.

    İndirim cazip olabilir. Bu ayrı olay. Benim biraz da kızgınlıkla söylemeye çalıştığım şeyin tam açılımı şu ;

    56K dial-up günlerinden itibaren telekom'a dünyanın parasını kazandıran birisi olarak, sesimizi duyurmaya, taleplerimizi iletmeye çalıştığımız ama bir türlü de duyuramadığımız tekel günlerinin geride kaldığını, artık onlara mahkum olmadığımızı, yani mevcut ortamda 2 yıl daha telekoma katlanmanın anlamı olmadığını düşünüyorum. Telekomdan ayrı bir altyapıya sahip şirket sayısı henüz hayalini kurduğumuz aşamaya gelemedi ama onların altyapısı üzerinden de olsa telekomun tekelini kırmanın önemli bir yolu olduğu kesin.

    Sabit hatlardaki tekelinin kırılmasına yönelik tüm ayak oyunlarına rağmen bu da kırılmak üzere. Mecburen sabit hat kullanan birisi olarak bunu da büyük bir hevesle beklemekteyim. Meselem, maddi kaygıların ötesine çoktan geçmiş olup, bu güne kadar enayi yerine konulmamızı onlara ödetme isteğiyle yanıp tutuşmam meselesidir.




  • bilgilendirme için teşekkürler tahattüdü dolanlar için yararlı olmuş.
  • TTnet'i fenerbahceli futbolcu uğur boral'a benzetiyorum(ne alaka demeyin ).o da kendini alternatifsiz görüyordu şimdi 18'e bile zor giriyor.ttnet için de aynı şey olacak.sabredin az.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.