Şimdi Ara

taahhüt 2 gün önce bitmiş ama1 aylık fatura alacaklar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcellde 12 aylık taahhütüm 2 gün önce bitti. SMS gelince haberim oldu. Fahiş fiyatlar sebebiyle başka operatöre geçmek istiyorum. İçime kurt düştü, Turkcell'i aradım. Eğer tarife değiştirirsem kaç gün kullandıysam o gün sayısı kadar fatura ödeyip diğer tarifeye geçeceğim. Ama operatör değiştirirsem tam 1 aylık fatura ödeyeceğim yani kalan 28 günlük faturayı. Bu doğru mudur? Bu durumda tüketici neden haksız duruma düşürülüyor? Çözüm var mıdır?



  • Taahhüt bittiyse Muhtemelen hala faturalısın ama kampanyadan yararlanmıyorsunuz güncel fiyat üzeriden ücretlendirilirsiniz. Faturasıza geçiş yapın ondan sonra istediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karmixs

    Taahhüt bittiyse Muhtemelen hala faturalısın ama kampanyadan yararlanmıyorsunuz güncel fiyat üzeriden ücretlendirilirsiniz. Faturasıza geçiş yapın ondan sonra istediğiniz operatöre geçiş yapabilirsiniz.

    Eyvallah, aradım müşteri hizmetlerini, bugün kısmetse faturasıza geçeceğim, telsiz ücreti falan dediler 4 aylık 7-8 TL dediler, artı geçiş süreci de dahil 4 günlük fatura desek 11-12 TL falan da ilave o olur dediler.

    peki faturasıza geçtiğim anda geçiş yapacağım diğer operatöre diyelim. geçiş ne kadar sürüyor. hatta boşuna TL yüklemek istemiyorum.
  • projist kullanıcısına yanıt
    3 ila 7 gün arasında değişir diyorlar hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim tahüüt üm, 24/10/17 de bitiyor.
    10. ayda istediğim yere geçebilir miyim?
    24 ü geçmiş olması mı lazım?
    Nihayetinde fatura kesim tarihim her ayın 25 i.
    26.09.2017 de taşırsam bir fatura daha yaslayacaklar zaten.
  • fth F kullanıcısına yanıt
    24 ünden önce yaparsanız ceza ödeyebilirsiniz. Ayın 20sinde vs mh arayıp fatura kesim itibari ile faturasıza taşıyın ondan sonra istediğiniz gsm operatörüne geçmeniz daha mantıklı olur. O arada ki 1 veya 2 günden fazla para yansımaz zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • projist kullanıcısına yanıt
    Aynı sorunu Vodafone da yaşadım 4-5 günlük kullanıma 100 TL fatura çıkarttılar BTK ya şikayet yazdım 2 hafta sonra iade aldım. Sen de btk yaz ve son faturanı ekle mutlaka şikayete.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.