Şimdi Ara

T650İ İlk İzlenimlerim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Telefonu yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. (gece mavisi) Tasarım ve işciliği resimdekinden çok daha başarılı gerçeğinde.... İşçilikte en ince detaylar dahi atlanmamış.Sony bu telefonda özel birşeyler yapmaya çalışmış, o belli... Bir önceki telefonum K750i olduğundan menülerde bir sıkıntı yaşamadım.Hemen hemen aynı kullanımı.... Ekranı çizilmez kristal olduğundan çok berrak bir görüntüsü var.Biraz el izi kalabiliyor ama... tuş takımı çok kullanışlı, mesaj yazarken yanlışlıkla diğer tuşlara basma riski yok. Işık oyunları göze çok hoş görünüyor. Pili ortalama kullanımda 3 gün kadar. Telefonla uğraşmayı bırakınca 4 e çıkar diye düşünüyorum. Kamerası K750 den daha iyi gibi.Ama sesi K750 den kötü. diğer özelliklerini çok inceleme fırsatım olmadı. Ama tasarımı için alınabilecek bir telefon olduğunu söyleyebilirim. İnceledikçe yazmaya devam ederim.



  • güle güle kullan allah servise vermekten korusun
  • Nerden aldın kaça aldın vs... artı biraz resim koysan daha iyi olur...
  • Telefonunu güle güle kullanman dileğiyle... Foruma telefonun resimlerini ekleyebilir misiniz?
  • İyi günlerde kullanResim eklersen sevinirirz
  • hayırlı olsun dostum gerçekten şık bir telefon bir inceleme yaparsan çok seviniriz
  • hayırlı olsun
  • Resim ekleme konusunda biraz tecrübeye ihtiyacım var :) öğrenince ekleyeceğim. Telefona her geçen gün biraz daha alışıyorum.
    İnce uzun bir yapısı var.Konuşurken tutmakta zorluk çekiyorsunuz ilk günler.(Eski cihazım K750 idi) En ideal tutuşu bugün keşfettim: Arkadaki kameranın altına işaret parmağını dayayarak :)
    K750 den tek eksiği sesi. Zil sesi volumü oldukça yüksek ama sesler gerçek tadında çıkmıyor gibi geldi bana.Özellikle mp3 lerde.
    K750 deki saat şeklindeki ekran koruyucu bunda yok.Ekran tamamen kararıyor kullanmadığınızda.Pil tasarrufu için düşünülmüş olabilir ama çalışıp çalışmadığını anlamanın tek yolu tuşlara basıf aktif hale getirmek.
    Konuşurken ses açıp kapama için kullandığımız yan tuşlar çok içeri gömülü...Parmakla yerini bulmak hemen mümkün olmuyor.Ama öndeki tuşlar gerçekten çok rahat. (Bu kadarını beklemiyordum.)
    Menü geçiş hızları K750 nin çok üzerinde... Sıkmıyor insanı...
    Ekran parlaklığı kristal ekranın da desteğiyle çok başarılı... Kristalin farkını resimlerde hemen görüyorsunuz.
    Karizması zaten 10 numara...Elde yada masa üzerinde ...çok dikkat çekiyor. :) Telefon seçiminizde kriteriniz bu ise Sony ilk defa bunu başarmış diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.