Şimdi Ara

System Shock Remake [PC Ana Konu][Çıktı]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • System Shock Remake [PC Ana Konu][Çıktı]


    System Shock, kült oynanış deneyimini yepyeni yüksek çözünürlüklü görseller, güncellenmiş kontroller, revize edilmiş bir arayüz ve tamamen yeni sesler ve müzikle birleştiren, 1994'te çığır açan orijinalinin tam teşekküllü bir yeniden yapımıdır. Hatta oyun dünyasının en ikonik kötülerinden biri olan SHODAN'ın orijinal seslendirme sanatçısına bile sahip. Gelmiş geçmiş en harika ve etkileyici oyunlardan birinin yeniden doğuşuna tanık olun.

    SHODAN ile tanışın: Hisar İstasyonu'nun kontrolünü ele geçiren ve mürettebatı bir sayborg ve mutant ordusuna dönüştüren psikopat bir Yapay Zeka, aynısını Dünya'ya da yapmayı planlıyor. Cehennemi boylamış bir uzay istasyonunu keşfetmeli ve savaşarak ilerlemelisiniz. SHODAN'ı durdurup insanlığın sonunu önleyin.

    Kontrolden çıkmış, kötü niyetli bir Yapay Zeka'nın gücüyle yüzleşin
    Düşmanlarınızı alt etmek için yeteneklerinizi geliştirin ve uyum sağlayın
    Doğrusal olmayan bir hikâyeyi kendi hızınıza göre gün yüzüne çıkarın
    Sisteme sızmak ve alternatif yollar açmak için siber uzaya girin
    Yenilikçi sanatsal tarz, retro gelecek tasarımını modern teknolojiyle birleştiriyor

    MİNİMUM:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi *: Windows 7/8.1/10 (64-bit only)
    İşlemci: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
    Bellek: 4 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 10 GB kullanılabilir alan

    ÖNERİLEN:
    64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    İşletim Sistemi *: Windows 7/8.1/10 (64-bit only)
    İşlemci: Intel Core i7-3770/AMD FX-8350 or better
    Bellek: 8 GB RAM
    Ekran Kartı: NVIDIA GTX 970 4GB/AMD Radeon R9 290 4GB or better
    DirectX: Sürüm 11
    Depolama: 10 GB kullanılabilir alan






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 12 Mart 2024; 20:25:16 >







  • The Game Awards 2019 ile başlayacak olan The Game Festival etkinliğinde, içerisinde System Shock Remake'inde bulunduğu 12 oyunun demosu 48 saatliğine Steam'de görücüye çıkacakmış, bu süre esnasında denemek isteyen oyuncular deneme şansına sahip olacakmış.
  • Oyunun 2016 daki demosu ile en son yayınlanan aynı zamanda Steam'de bir günlüğüne erişime açılan son demosu arasında önemli farklılıklar bulunuyor.2016 daki demo indirilebilir ve oynanabilir durumda bu nedenle oyunun gelişimini gözlemlemek için Steam'de kısa süreliğine açılan demosunu oynamıştım.İlk gözlemlediğim fark oyun motorunda değişikliğe gidildiği oldu ve 2016 da Unity kullanırken şu an Unreal Engine 4 ile geliştiriliyor.Son yayınlanan demoda gözlemlediğime görede aynı oyun motorunu kullanmaya devam ediyorlar.2016 daki demoda göze çarpanlar arasında animasyon kalitesi olmuştu fakat son yayınlanan demolarda bir çok animasyonun oyundan kaldırıldığını gözlemledim.Steam'de oynadığım sürüme ek olarak sadece bir yeni animasyon ve arayüz özelleştirmesi dışında bir farklılık bulunmuyor.

    1.5 saatlik yeni demonun ilk yarım saatlik kısmını Steam'de bir günlüğüne erişime açmışlardı.Bu kısma kadar olan bölümde eklenen yeni bir animasyon dışında birebir aynısı görünüyor.Ayrıca Steam'deki demo sabit 60 fps de akıcı bir şekilde çalışırken bu yayında aynı akıcılık yoktu muhtemelen yayından yada yayın yapılan sistemden kaynaklıdır çünkü oyunun sistem zorlayacak bir grafik kalitesi pek bulunmuyor.Eğer 2016 sürümündeki kadar kaliteli animasyonları geliştirme süresince ekleyebilirlerse oyunun daha iyi olacağını düşünüyorum.Umarım bu yıl içinde yetişir ve çıkışını gerçekleştirir.


    2016 da Unity ile yapılmış Pre Alpha Demo sürümünü oynamak isteyenler aşağıdaki linkten indirebilir,oynanış olarak benzerler fakat animasyon ve genel görsel kalite açısından son yayınlanan sürümüne göre aradan 4 yıl geçmesine rağmen çok daha iyi görünüyor.

    https://www.humblebundle.com/store/system-shock




  • System Shock Remake'in öncesi sürümlerine göre geliştirilmiş yeni bir Demosu GOG üzerinden erişime açıldı.Yeni sürümü oynadım ve öncekine göre oldukça iyi buldum.Daha önceki yorumumda belirttiğim üzere yine Unreal Engine 4 kullansada animasyon sayısındaki artış dikkat çekiyor.Ayrıca yeni erişebilir bölümler eklenmiş ve özellikle yapay zekada ciddi ilerleme yapılmış.Oynamak isteyenler GOG üzerinden indirebilir.

    Yakın zamanda System Shock oynanış türüne benzeyen The Persistence isimli yeni bir bağımsız oyun çıktı.Oyunu oynadım ve özellikle System Shock ile oldukça benzerlik taşıyor.Eğer bu tür oyunlara ilginiz varsa System Shock Remake çıkana kadar The Persistence'i önerebilirim.Oyunun VR desteğide bulunuyor ve ana menüler,altyazılar tamamen Türkçe olarak çıkış yaptı.Steam incelemelerinde her ne kadar karışık yorumlar alsada bunun nedeni VR optimizasyonunun henüz iyi olmaması,diğer türlü herhangi bir sorunu bulunmuyor.




  • Cyberspace'in remake'de nasıl olacağı ve uzuv kopma olayını 2 farklı videoda tanıtmışlar.







  • System Shock gibi cyberpunk rpg neden yapılmıyor anlamıyorum senelerdir, yapılan çoğu deneme Outlast tarzı survival oyunlar oluyor maalesef, Deus Ex oyunları bir nebze bu açlığımız giderdi, şimdi Cyberpunk 2077 geliyor ama oda tam istediğimiz tarz değil açık alan rpg si olacak, bakalım bu remake ile daha çok System Shock benzeri cyberpunk oyunu göreceğiz umarım
  • Şubat ayının sonunda Steam, GOG ve Epic'de ön siparişe açacaklarmış. Ön sipariş veren herkese System Shock 2 Enhanced Edition hediye edilecekmiş.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-System_Shock_Remake_PC_On_Siparisleri_Subat_Ayinin_Sonunda_Baslayacak-107361.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 23 Ocak 2021; 21:22:21 >
  • Oyun Steam, GOG ve Epic Store'da ön siparişe açıldı. Steam'de 67 TL, Epic'de 69 TL, GOG'da ise 44.99 dolardan satılıyor. Ön siparişe açılmasıyla beraber son demo da yayınlanmış. Ön sipariş verenlere önceden de belirtildiği gibi System Shock 2 Enhanced Edition ücretsiz olarak verilecek. 2021'in yaz aylarında PC platformuna çıkış yapması bekleniyor. Konsol sürümlerini de PC çıkışına yakın bir tarihte çıkarmak istediklerini söylemişler.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 25 Şubat 2021; 22:26:12 >




  • Demosunu oynayanlar var mi. Grafik kalitesini begenmemistim ilk videolarda.
  • Demonun son halini 2 saat kadar oynadım, demo alanının neredeyse hepsini keşfettiğimi söyleyebilirim. Geçen seneki demoya kıyasla daha tamamlanmış, daha iyi çalışan ve oyun hakkında daha iyi bir fikir veren bir demo var. Citadel atmosferini bence güzel vermişler. Dar koridorlar, her köşede bir tehlike olasılığı güzel aktarılmış. 4 tane silah mevcut, boru ve enerji silahı önceki demoda da vardı diye hatırlıyorum. Bu haline bir tane lazer silahı ve tabanca eklemişler. Silahlara ek olarak bombalar ve mayınlar koymuşlar. Birkaç tane booster mevcut. Implant konusunda pek bir çeşitlilik yok demoda. Düşman çeşitliliği öncekine kıyasla artmış. Mutant ve cyborg'a ek olarak birçok robot ve cyborg assassin koymuşlar. Yalnız düşman yapay zekası pek zorlamıyor, bu konuda zayıf buldum. Çıkışına kadar umarım bu konuda iyileştirmeler yaparlar. Kayıt sistemi koymuşlar, önceki demoda yoktu ve ölünce başa gidiyordun. Bu demo öncekine kıyasla çok daha iyi çalışıyor, performans konusunda genel olarak iyiydi.


    2 saatlik demo deneyiminden memnun ayrıldığımı söyleyebilirim. Yapay zeka dışında geri kalan şeyleri genel olarak sevdim. Oyun hakkında fikir edinmek istiyorsanız demoya bir şans verin bence, bir demoya göre doyurucu bir içeriği var. Oyuna dair bir fikir edinmeniz muhtemel.





  • NVIDIA, oyunun DLSS teknolojisini destekleyeceğini duyurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Temmuz 2021; 9:41:59 >
  • R-10 kullanıcısına yanıt

    Oyunun DLSS desteğine sahip olacağı daha önceden duyurulmuştu hocam bu nedenle yeni bir gelişme değil System Shock Remake [PC Ana Konu][Çıktı] Demo sürümünde dahi şu an DLSS desteği bulunuyor.System Shock Remake [PC Ana Konu][Çıktı] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 3 Temmuz 2021; 14:17:1 >




  • Oyunun bu yaz çıkacağı belirtilmişti fakat mağaza sayfasında Yaz 2021 kaldırılıp yerine Pek Yakında yazılmış.Buda demek oluyor ki oyunun çıkışı yaz aylarında olmayacak.Muhtemelen ertelendi ve henüz bir çıkış tarihide görünmüyor.System Shock Remake [PC Ana Konu][Çıktı] 

  • Oyunu Yazın çıkacak diye uygun fiyatınında etkisiyle Nisan ayında almıştım.Yaza kadar bekletip sonra belirsiz bir tarihe alınması nedeniyle iade ettim.Madem yetişmeyecekti ne diye kaç ay öncesinden ön siparişe açılır ki ?Destek olalım dedik ama oyunun ne zaman çıkacağı belirsiz, kütüphanede boş boş duruyor sadece.Bu nedenle iade ettim,ne zaman çıkarsa o zaman tekrar değerlendiririm.
  • Steam'de ön siparişe açılan System Shock'un desteklediği diller arasında Türkçe'de yer alıyor! Oyun büyük ihtimalle Türkçe altyazıyla beraber geliyor. Yurt dışında fiyatı 44$ olan System Shock'un Türkiye'deki fiyatı 67₺ ! Oyuna ait bir adet demo da yayınlandı




    PC Gaming Show 2022'de yayınlanan yeni videosu:

    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DSIBaVoVelnU%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGKqmmZUGIhByu3PrS0jlp89E6TJGQm9_MgFy




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SIE Santa Monica -- 12 Haziran 2022; 23:57:13 >




  • Efsane Warren Spector'ın kendi elleriyle yarattığı bir marka olan System Shock'a yine kendileri elleri ile remake yapması şaşırtıcı derecede güzeldi ama geliştirme süreci tam bir cehenneme dönmüştü. Bu geceki PC Gaming Show da yeni bir trailer gösterdiler ama hala bir çıkış tarihi paylaşmış değiller. Önsipariş fiyatı Steam de baya bir uygun. Alıp kenara atılacak derecede uygun hatta.

  • fiyatı artar mı acaba? Hiç oynamadığım bir seri

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.