Şimdi Ara

Syndra ultisi normal değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Syndra dengeli diyenlere ve Ryze'ın 1600 hasarını tartışanlara gelsin. Op şampiyon böyle olur bakalım bu kanıtımı sunduktan sonra nasıl bahaneler sunacaksınız.

    http://plays.tv/video/584a05f3906d3d4969/when-syndra-decides-you-dont-get-play-league-legends

    Balanced!

    Daha komik nokta ise videoya bakınca Shaco'nun ölümünü izleyin görürsünüz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 9 Aralık 2016; 23:58:45 >



  • Öhöm late game ve full item bir syndra hakkında konuşuyor oyunu o kadar ileri attıktan sonra veigar e w ile penta atıyor sizin şuçunuz.
  • ForWinTakeSupport kullanıcısına yanıt
    O Veigar en azından hedef aldığı rakip sukuşi şampiyonu tekliyor kaza ile aradan birini daha değil

    1 ult 2000 üstü damage ekstra W-Q bi 2000 dmg daha. Öhöm.

    Bu arada suç Tristana da Daha iyi pozisyon almalıydı (kendi Nexusunda olması gerekirdi) ve daha fazla MR'ı olmalıydı.

    Bir ekleme daha yapalım. Yeni öğrendim. Shaco 2.2k HPye sahip Tris 2k.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Aralık 2016; 0:17:10 >
  • Evet normal. 0 mr tristana. Full build syndra. Liandry de almış. R siz. Q-e-w ile de keserdi. Q-e ile rengar tekledigimi bilirim. 7 top stackleyip atmış. Belki alev ejderi falan da almistir. Tek hedefli büyücü vurmasında bir sakınca yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 30 büyü direnci olan tristana ağlıyor.Neden Syndra çok vuruyor diyordu.Ya ben hep kanasusamış ve zırh delme çıktım.Bunlar beni syndradan korumaz mı yahu diyordu.Ama bilmiyordu ki can çalmak için aa yapması gerek.Ama Syndranın burst'u vardı. 5k canlı 200 büyü dirençli Olafıma kaç vuracak Syndra gelsin tartışalım onla. 3 saniyede öldürmezsem oyunu bırakırım.Şu forumdaki konular bitmedi ya. 20 zırhı var adcnin tek yiyip ağlıyor,öbür adam 40 büyü direnci var 1k hasar yedi diye zırlıyor.Wikipedia'da marksman'ın tanımını okuyun.Der ki,diğer her şeyden fedakarlık edip fiziksel hasara yüklenen kişilerdir nişancılar.Kendini sadece ap kasmaya ve teklemeye ayarlamış birisinden tek yiyip geberince zırlamayın.Sonra da gümüşte kalmayın.
  • Ne zamandır tek tuşa basıp full canlı adamları tekliyorsunuz? Her şeyi geçtim bu videoyu da geçtim. Bu karı, gank atanı keserek farmına devam edebilen bir canlı. Syndra şu an gayet dengesiz. Adam güzel bir video paylaşmış neredeyse döveceksiniz.
  • Adamda Liandry ve Hiçlik Değneği varsa bırakın MR yi Malmortius bile alsa oradan çıkamazdı.

    ADC nin çıkabileceği itemler zaten belli belki biraz canını artırabilirdi ama kaç kişi Donmuş Balyoz alıyor ki ADC ye? Sadece MR kurtarmaz bu tip durumlarda can da lazım.

    Syndra bana göre dengesiz, şampiyonadan önce diyordum, hala da diyorum.
  • Olay apcden tek yemek degil,ayni sürede oriannada alir viktorda alir lakin viktorun ulti q ve belkide e aynı sekilde orianna q-r-w yapmasi gerek.Ama farkindaysaniz syndra tek tus ile bunu yapıyor.Kimse gelip burda veigar örneğini vermesin.Veigari oyunun ileri safhasina gelmeden otoban etmek mumkunken,lanede 6 lwl olmuş bir syndranin her e sini dodgelemek zorundasiniz yediginiz anda oluyorsunuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 10 Aralık 2016; 2:23:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reddit ve boardlarda takılan riotçular zaten Syndra'nın dengesizliğini kabul ediyor. Q biriktir, r'ye bas, kill secured... Bir yeteneği missleyip de damage kazanan tek hero herhalde. Dengeli mengeli diye savunmaya gerek yok.

    Edit: Ayrıca BT'den gelen kalkanı unutuyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tipitina -- 10 Aralık 2016; 2:49:21 >
  • Syndra'nın oynanış nedeni bu zaten. Kötü pozisyonda yakalanmasına rağmen bu durumu avantaja çevirebileceği bir combosu var.Onu da elinden alırlarsa kimse yüzüne bakmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ölüyen Yürüler -- 10 Aralık 2016; 3:28:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek bir yorumda cevaplıyorum aynen çok dengeli 2000+2200 hasarı tek kombosuyla çıkaran başka şampiyon var da Syndra dengeli diyorsunuz. Aynı hasarı Diana kombosuyla çıkaramıyor ya da assassinler. Üstelik Syndra da ek olarak bir de menzil avantajı var. Yani assassinler aynı hasar için riske girmeli fakat Syndramız 1000 rangeden tak tak tek atmalı. Bu arada Orianna da alır Viktor da alır kabul ama şu farkı unutmayın Orianna veya Viktor'un büyüleri skillshot yani yetenek atışı ve kaçma ihtimali bulunuyor ayrıca bu 2 şampiyonun yetenek atışlarını engellemek için gereken süreye sahipsiniz bu arada Syndra'nın ultisi?

    Pardon Tristana Malmortius, Civa, Banshee, Ruh Gömleği bu itemlerin hepsini almalıydı.

    Bu arada savunuyorsunuz da Shaco'nun ölümünü de bir savunun daha rahat tartışabiliriz o zaman. Kendisi riske sokmadan kaza ile diğer şampiyonu 2 yeteneğiyle teklemesi de ayrı komik. İsterse adam full AD gitsin beni ilgilendirmez bir şampiyon 2 yeteneğiyle 2.2K hasar çıkarıyorsa normal değildir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 10 Aralık 2016; 9:55:22 >




  • Lulu nun pasifi gibi güdümlü değil sanırım, yani araya birisi girip tanklayamıyor ultisini. Kesinlikle böyle olması lazım. İyi pozisyon almak yetmiyor flash dahi atmayı bırakın thresh in feneriyle bile kaçsanız o skill üzerinizde kullanıldıysa tüm hasarı yiyorsunuz.
  • Öyle bi şampiyon ki bu syndra

    Menzile girdiğin an ölürsün
    Q stackler sicra atip q r yapar yine ölürsün

    Onun karisina bi aurellion sol alicaksin 2. Item basacaksin banshe yi lanede takilacak o sen roama kayacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Syndra olduğu yerden tekliyor hecarim 600 ms ile duvar arkasından tekliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adc tek aa ile 1k vururken sorun yok Syndra 7 top ultiyle 2k vurunca aaauuvuvuv.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: calibrane

    Evet normal. 0 mr tristana. Full build syndra. Liandry de almış. R siz. Q-e-w ile de keserdi. Q-e ile rengar tekledigimi bilirim. 7 top stackleyip atmış. Belki alev ejderi falan da almistir. Tek hedefli büyücü vurmasında bir sakınca yok.

    Syndrayı mainlemeye karar vermiş olsamda duygusal değil objektif bi bakış açısıyla bakıyorum ve;

    Full build
    Liandrynin büyü nüfusu ve çizme büyü nüfusu
    Hiçlik değneği

    Ultinin tek atması çok ama çok normal. O hasarı late gamede yakalayan bir sürü hero var.

    Kesinlikle dengeli

    Sizinlede daha sonra irtibata geçmek isterim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 14 Aralık 2016; 23:55:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Dalga falan mı geçiyorsun bilmiyorum da. Şu an bir sürü dengesizlik sayabilirim ama syndra bunlar içinde ilk 10a bile girmez. Mid lanede burst karakter ihtiyacını karşılıyor sadece. Ben objektif olarak yazıyorum. Bırak syndra top stacklemeden atmasın. Ahriyi köy. Q-e-w de o da siler. Aynı süre ikisi de. Ortalama veigar w-q ile siler. Orianna Q-w ile %90 hasar vurur şu tristanaya. İstediğin mid lane herosunu yaz sana ne kadar hasar çıkaracağını yazayım. Şu durumda her türlü mid herosu tekler geçer adcyi. Yorum yazmamın sebebi evet main herom. Bırak popüler olarak picklenmesini millet bu heronun varlığını unuttuğunda ben oynuyordum gece gündüz. Bu hero mage uptade sonrasından beri böyle zaten. W-e 0.1 ap oranı buff geldi sadece ki kimse varlığını bile anlamadı. Sadece meta gereği burst ihtiyacını karşılıyor. Tek hedefli büyücü. 0 mobil. Bırak da tek bir adama tonla hasar vursun. Kimsenin oyun bilgisini asagilamiyorum ama şu olayda syndra op diye ağlamak aptallıktır. Siz full build ki Liandry almış bir syndraya karşı oynuyorsunuz ve o dakikada tek görevi carryleri teklemek olan bir hero. Siz buna karşı en ufak bir mr itemi çıkmıyorsanız sabaha kadar ağlasanız size ancak gülerler. Bariz oyun bilgisi eksikliğidir. Syndranin o hale getirip hasar vurması kadar doğal birşey yok. Tek hedefli olduğu için sadece r atmış 7 topla. Q-e-w atsa aynı sürede yine keserdi. Hatta Q-e atsa %80-90 can siler. W atsa yarısı boşa gider. Varsa aksini iddia eden buyursun cevabımız altında saçmalayıp beni ikna etsin. Önce rakibe saygı duyacaksınız. Hiçbir mr itemi çıkmayıp avel avel ölünce heroya özellikle de benim sevdiğim bir heroya bok atmaktan vazgeçin. Sizin demenizle sizi takan yok ama gelen geçen görüyor seviyeyi düşürüyorsunuz. Çok değil o syndra ultisi cdde olsa aynı tristana atlayıp 3 vuruş atar. Vayne w patlattığı an siler. Jhin 4. Mermiyle 2kya yakın hasar bırakır. 0 mr tristana da varsa 0 armor syndra da varken o da ağlamaz. Evet dengesiz şeyler çok ama syndra bunlardan biri değil. Gece gündüz bu syndra çok vuruyor diye birşey duyuyorum 2 senedir. Nedense bi riotun kulağına gitmemiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • calibrane kullanıcısına yanıt
    niye yardırdın kardeş ben savundumki dengeli olduğunu syndrayı severim ben yanlış anlaşılma oldu herhalde

    hakarete kadar varmışsın benimde oyunda en çok benimsediğim çamur attırmadığım sayfalarca yorum yaptığım 2 hero oldu bir eski fiora iki zed

    açıklamaların dursun yine başkaları okur ikna olurda gece gece ayıp ettin cidden. ben orda üstte bide duygusal olarak yaklaşmadım objektif olarak söyledim normal olduğunu sen dalga geçtiğimi anladın herhalde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 15 Aralık 2016; 1:32:50 >
  • syndraya karşı yapılabilecekler
    1. exh kullanmak
    2. midde arındır ile zilean oynamak
    3. kayle (her role gidiyor şampiyon )
    4. alistar nasu gibi ccli suplar alıp cc'den çıkmamasını sağlayıp öldürmek

    daha da yazılabilir. O tristanayı fb viktor q+e+aa ile tekler. ori q+w+aa ile tekler. ryze doğru şekilde eeq atıp tekler. gp 1 fıçı tutturup ulti atsa ölür. hatta fıçı+ r ile 2 kişiyi de kesebilir. syndra eskiden de böyle tek atıyordu.
    not: syndra mainsin/main heronu savunuyorsun hebele hübele diyecek varsa da syndrayı hiç sevmem hatta midde oynuyorsam banlarım. sebebi basit yetenek atışlarından yeterince iyi kaçamıyorum her yeteneğine kafa atıyorum lane aşamasında. bir de oynadığım şampiyonları çok rahat ezebiliyor. böyle olunca karşıma gelmesin diye banlıyorum. syndraya gelene kadar nerflenmesi gereken çok şampiyon var




  • Broken bir şampiyon savunulurken başka şampiyonlar da broken diye savunmak nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum.

    Bu arada sadece ultinin hasarına dikkat edenler 2k normal diyenler Shacoya atılan 2.2kya yorum yapamıyor. 2k değil 4.2k diyeceksiniz o hasardan bahsederken şampiyonu mainlediniz diye insanları ahmak zannetmeyin. 2 sn 4.2k hasar demek ki takım savaşı uzasa 10knın üzerine çıkacak bu hasar.

    Syndranın bu alan hasarını Diana veremiyor. 1000 range üstüne 2k damage tabi çok normal o zaman assasinler neden risk alıyor tek atmak için? Tek akıllı sizsiniz zaten.

    Ryze'a, Viktor'a falan o zaman hiç laf atılmasın çünkü Ryze brokenlık anlamında Syndranın yarısı bile değil şuan.

    Bu arada skillshotlarla (Ryze'ın Qsu bile ki Perkz o yeteneği Worldste kaç kere kaçırdı) Syndra'nın click 2k damage'ini karşılaştıranlar var hala. Skillshot diyoruz, yetenek atışını engelleme şansı var diyoruz, Syndra'nın ultisi için adcler Zhonya falan mı alacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 15 Aralık 2016; 2:22:8 >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.