Şimdi Ara

SyMenu ve LiberKey AIO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SyMenu ve LiberKey AIO


    SyMenu ve LiberKey AIO


    SyMenu ve LiberKey AIO ; Bu iki uygulama usb ve bilgisayarda kullanmak için kendi bünyesinde ki portable uygulamaları kurup güncelleme yapabilir .Özelleştirilebilir menü ile istediğiniz gibi düzenlemeler yapabilirsiniz.


    1- ............................................................................................................................................................................


    LiberKey ; Programı işinize yarayabilecek her türden portable programı kategorize ederek aynı anda indirmenize olanak tanıyan kullanışlı ve başarılı bir yazılım.Programın indirme listesinde bulunan 300‘e yakın portable uygulamadan istediklerinizi anlık olarak güncel bir şekilde bilgisayarınıza kolaylıkla kurabilirsiniz.Otomatik olarak güncellemeleri tarayan ve durumdan sizi haberdar eden kullanışlı menu uygulamasıdır.


    https://www.liberkey.com/en.html/


    LiberKey AIO ; Özelleştirme yapılmıştır siz istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz


    https://yadi.sk/d/P0x8F0d0cb_vDA


    2-..............................................................................................................................................................................


    SyMenu; Taşınabilir uygulamalarınızı hızlı ve kolay bir şekilde düzenlemenizi ve bulmanızı sağlayan özelleştirilebilir bir menü başlatıcısıdır. Dahası, ana bilgisayarda bulunan herhangi bir uygulamayı ,klasörü menüye bağlayabilir. Dahili arama aracıyla bulunabilir. Taşınabilir Yazılım Standardı (SPS), SyMenu paketlerinde bulunan 1500 üzerinde portable uygulama otomatik olarak kurulmasına, güncellenmesine ve kaldırılmasına izin verir.


    https://www.ugmfree.it/


    SyMenu AIO ; Özelleştirme yapılmıştır siz istediğiniz gibi düzenleme yapabilirsiniz


    https://yadi.sk/d/45PSpem_xTqs8A

    .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agah07 -- 23 Kasım 2020; 12:15:46 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.