Şimdi Ara

switch cip savaslari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • cep telefonlariyla insanlari binlerce lira odemeye alistiran ureticiler dusuk maliyetli urunleri yuksek fiyatlara satarken uyaniklarda uc kurusluk ciplerini bu urunlere takmak icin bekliyorlar nintendo nun ve temsilcilerinin de karsi atakta bulunacagi kesin gibi cd media sirketi nin urunlerini ve oyunlarini nasil koruyacagi kaliciligi bakimindan onemli uc kurusluk cipleri almadan once bu seyleri satanlarin ceplerinde ne kadar yer kapladiginizi unutmayin.

    switch cip savaslari

    bu seylerin uretim maliyetleri o kadar dusuk ki ama insanlarin hirsi bunu gormekten uzak kimse 4000 tl lik cihaza taktigi 400 tl lik copu gormuyor ama yuz binlerce satan korsanlar otel rezervasyonlarini paraciklarinizi yemek icin simdiden yapti bile.nintendo guzel urun uretir ama oyle fiyatlara satiyor ki sevdiginize pisman ediyorlar adami.asagi tukursen sakal yukari tukursen yine sana yapisir.

    en iyisi mi eski konsollari yeniden kesfedin fiyatlari da oldukca dusuk ama hep yeniyi alma hirsini yenebilirseniz.beklemekte cozum olabilir.mumkunse.

    bahardan beri ortaliktalar ancak su nintendo switch denen para yutma makinasina ve yandaslarina neler doktugunuzu de unutmayin sabredin ve bekleyin.

    bu cipin uretim malieti 20 tl kadar.

    bunu yapanlar on milyonlarca dolar kazaniyorlar.

    uygulayanlarinda biri yazmis emek demis buna ama ne emegiyse tane basi 300tl civari cebe attiklari kesin
    ve binlerce takiyorlar nintendo yu fiyatlarindan dolayi elestiriyorum ama korsanlarin goturdukleri nin hayatin zor surduruldugu dunyamizda mide eksittigi de kesin.ya az oyunla yetinin bekleyin belki de switch yerine wii ile yetinin ama once parayi verirken emegin ve hakkin bu olayda laf oldugunu unutmayin her turlu yolunan sizsiniz.
    once nete bakin cunku para doktukleriniz de birer internet fani calmak ve calmayi ogrenmek burada moda youtube icad olundu insanlik bozuldu.
    oyun oyundur eskisi yenisi olmaz oyunun iyisi olur.super mario galaxy wii....en azindan ucuz



    eski oyunlari yeniden kesfetmek birilerinin cebini bos yere doldurmaktan iyidir en azindan ortalik durulana fiyatlar insafli hale gelene kadar oyun oyundur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 31 Temmuz 2020; 21:25:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • switch cip savaslari


    switch cip savaslari

    bazilari gercekten sayi yazmayi bilmiyor.

    kazandigim her seyi buna doktum onu aldim bunu aldim en sonunda ayni muslukcuyu ziplatip durdugumu fark ettim simdi su gibi akittigim parami verin yaaaaa

    evet switch iyi cihaz ama 2 sene sonra.

    bu arada nintendo yeni cihazi uzerinde calisiyor daha guclu bir tablet konsol sanirim bu isi sevdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 2 Ağustos 2020; 23:46:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.