Şimdi Ara

Switch CFW'li almak mantıklı mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
18.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İyi de bende PS Vita da var. Zamanında onu taşıyordum ama artık yeni oyunları oynamak istiyorum, daha büyük ekran istiyorum. Yanımdaki iş arkadaşımla fırsatını bulduğumda mario oynamak istiyorum. Bunları vita ile yapamıyorum. =) Eee Wii'yi de yanımda taşıyamam. Kısacası o yazdıklarının hiçbiri beni bağlamıyor. =)

    Kısacası bu cihazı alacak herkes kendi ihtiyacını düşünerek alıyor. Sana göre cihaz parasını etmeyebilir. Donanım maliyeti yönünden evet etmiyor ama verdiği zevk ve mobilite ediyor.
  • Valla ben de CFW'li arıyorum fakat güvenip de düzgün bir tane bulamadım. 15-20 gün önce çıkan söylentiler yenilerinin de kırıldığı yönünde iyice kararsız kaldım siz nereden bulup kaça aldınız ayptır sorması?
  • parasini veren sen olduktan sonra bencede sorun yok
    butun nintendo oyunlarini alip bir set yapabilirsin mesela..cfw de olsa bu oyunlar hic eskimez ekran koruyucu ve canta olmazsa olmaz.mutlaka ilk model olacak demektir lite zaten bu duruma uymuyor..driftsiz gunlerde kullan gazaan mubarek olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @PSPSEXER

    Drift aldığımdan beri var ya, yurtdışından parça sipariş ettim 30 gündür gelecek te gelececk... İyi dileklerin için teşekkür ederim.

    @Fringe_
    Ben letgo'dan bulup aldım ama sahibindene de bakmakta fayda var, orada da güzel ilanlar oluyor. Dock station olayını çok kafanıza takmayın, o sorunu kolay çözebilmenin bir yolunu bulup videosunu çektim dün.www.teknolojiodasi.net
  • kisaca cfw li switch almak mantikli mi sorusunun cevabi cikiyor...bu size bagli mantik sizin talebinize iliskin karar da...arkadas zaten almis...ben drift oldugunu bilmeden yazdim ama nintendo nun burada gercek bir islevi olsaydi daha iyi olurdu araci ile zor oluyor.nintendo turkiyeye dogrudan gelmelidir.korsansa o her yerde zaten var.bu videolari cekenler cogunlukla zaten en etkin oldugunuz yerler.12 milyonluk yunanistan da yillardir etkin olan bir kac milyonluk dibimizdeki ulkelerde temsilcilik hatta uretim yeri kuran nintendo nun 85 milyonluk ulkede dogrudan bir temsili yok.resmi servisleri yok.acilen nintendo nun bu durumlari dusunmesi lazim drift olan kollari toplayacaklarini beklemiyoruz zaten kirmizi isikli xbox lar sari isikli ps3 ler nasil tum dunyada elde patladiysa bunlarda patliyor korkacak bir sey yok.gelin bakin bir tanimadiginiz turkiyede kaybettiklerinize.korsan amerikada da var rusya da da cin de de bu ulkelerden de cikin da gorelim.

    ekledim.
    teknoloji odasini da izleyin tabii



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 22 Kasım 2019; 16:7:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: pspsexer

    kisaca cfw li switch almak mantikli mi sorusunun cevabi cikiyor...bu size bagli mantik sizin talebinize iliskin karar da...arkadas zaten almis...ben drift oldugunu bilmeden yazdim ama nintendo nun burada gercek bir islevi olsaydi daha iyi olurdu araci ile zor oluyor.nintendo turkiyeye dogrudan gelmelidir.korsansa o her yerde zaten var.bu videolari cekenler cogunlukla zaten en etkin oldugunuz yerler.12 milyonluk yunanistan da yillardir etkin olan bir kac milyonluk dibimizdeki ulkelerde temsilcilik hatta uretim yeri kuran nintendo nun 85 milyonluk ulkede dogrudan bir temsili yok.resmi servisleri yok.acilen nintendo nun bu durumlari dusunmesi lazim drift olan kollari toplayacaklarini beklemiyoruz zaten kirmizi isikli xbox lar sari isikli ps3 ler nasil tum dunyada elde patladiysa bunlarda patliyor korkacak bir sey yok.gelin bakin bir tanimadiginiz turkiyede kaybettiklerinize.korsan amerikada da var rusya da da cin de de bu ulkelerden de cikin da gorelim.

    ekledim.
    teknoloji odasini da izleyin tabii




  • Ban yersin alma bence
  • Anlamadım hocam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AnacoN

    Anlamadım hocam.
    cfw li makinayı nintendo online da yakalıyor hocam
  • onine oyun da cfw yakalanıyor
  • O konuda evet yakalanıyor, oyunları update yapmaya kalktığınızda bile yakalanıyorsunuz. Gerçi cihazın serial numarasını silebiliyorsunuz, BAN riskiniz sıfırlanıyor ama seri no olmadığı için online içeriklere erişemiyorsunuz yine. =)
  • khalkedon 128 gb hafıza kartlı cfw li cihaza 3 bin tl istiyor. Bazı birkaç firma da o civarda fiyat biçiyor cfw li cihazlar için. Kişilerden satın alayım desem GeT açmaya yanaşmadıkları için güvenemiyorum. Kimisi dock yok o yüzden fiyat uygun deyip 2500 istiyor. Kimisi bir ton eksiği ve kusuru olan cihaza 2000 tl üzeri pay biçiyor. Artık yeni serilerin de yakın zamanda kırılabildiğini söylüyorlar o yüzden çok kararsız kaldım. Ya gözümü karartıp ikinci el cfw li ürüne 3 bin vereceğim ya da 2400 civarına sıfır alıp kırılmasını bekleyeceğim. Tabii bu arada burada ve başka sitelerde uygun fiyata oyun kovalayacağım sürekli.




  • 3000TL çok, sabredip olması gereken fiyata satılan bir cihaza denk gelirsiniz büyük ihtimalle.
  • şu an cfw olanlara aşırı fiyat çekiyorlar, 2-3 yıllık makine zaten hepsi(min 2500 hep de bir şeyler eksik paketten). bir tane uygun fiyata 2. el alıp yeni seriden, oyunları da online alarak kullanmak daha mantıklı. illaki kırılacaktır yeni seriler de
  • Korsana bende karşıyım ama bu meretin oyunları cidden çok pahalı. Tüm konsollara sahibim, PC'de dahil korsan oyun oynamıyorum ama Nintendo ya gıcığım bu fiyat politikası ve Türkiye tutumları yüzünden.
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-nintendo-switch-plus-pro-controller-128-gb-sifir-2-yilgaranti-778891786/detay/

    bu ilandaki cihaz için bilgi verirmisiniz dedim, şöyle dedi satıcı:

    quote:

    merhaba suanda ıkıncı elı vardır , ıkıncı el 128 kırık swıtch + sıfır pro contller 3750 tl ye gelmektedir kırıktır hazırdır , cfw lı denılen sıstem ile teslım edılcektır tum aparatları ve kırma donmglı dahıldır


    taksit yapmıyorlarmış sadece nakit peşin istiyorlar yani düşünüyordum ama bu şartlar mümkün değil.




  • 4000TL çok, cidden çok... Yakında neredeyse o paraya PS5 ve Xbox series X alabileceğiz.
  • AnacoN kullanıcısına yanıt
    yalnız şöyle bi fark var.

    ps 5 ve yeni xbox 0 oyun ile çıkacak ve her oyuna para ödeyecez. hemde çok uçuk paralar. ben yeni bir ps 5 oyununun 600 liradan aşşa çıkacağını sanmıyorum. oda en iyi ihtimalle.

    bunda ise tüm oyunlar beleş olacak ve şuanki kur ile sanki normal gibi bu fiyat. tek sıkıntı peşin nakit istemesi. taksit olsa alırdım aslında
  • Yeni konsolların hepsi geriye dönük uyumlu olacak. Yani bir önceki nesilin oyunlarını oynayabileceğiz. Xbox'ta Steam ve Epic store desteğide olacakmış. Oyun sıkıntısı yaşamayacağız önceki nesillere göre ama para verip yeni oyun alacağız evet. Yine de kırılabilir diye 4000TL'ye bu cihaz satılmaz. Portatif, taşınabilir evet ama grafik kalitesi bariz düşük günümüzden. Bende tüm konsollar var, switch mobilite açısından harika ama dediğim gibi 4000TL günah... Ayrıca 128GB hafıza kartı bence az. Yüksek boyutlu çok oyunu var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.