Şimdi Ara

SUV Tavsiye 110-130 bin bandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, tecrübeli ve piyasayı bilen arkadaşların yardımına ihtiyacım var.

    Megane2 Sw kullanıcısıyım. Suv tarzı bir araca geçiş yapmak istiyorum.
    Fakat bir çok SUV denen araca bakıyorum benim aracın yerden yüksekliği daha fazla gibi duruyor.
    Köy yolları bozuk olduğu için bu sınıfa geçiş düşünüyorum. Ayda 1 kere köye 1 kerede dağa bayıra kampa gidiyorum
    Mümkün olsa otomatik 4X4 isterim ama hepsi bir arada bu fiyata biraz zor.

    Kafamdaki araçlar;

    2008 -2009 forester Benzin-otomatik 4x4 (Marka kullanıcısı çok övüyor ama kafamda servis ve maliyetler olarak sorular var)

    2010-2011 Tiguan Benzin-Manuel 4X4 (Çok bilinen marka olduğundan kasası çok çabuk görsel olarak eskiyor. Ama marka güven veriyor. DSG olmaması avantaj, otomatik her zaman tercihim ama DSG???)

    Citroen Cactus 2014-2015 Dizel Otomatik Full Paket (Suv değil bence ama suv kategorisinde adı geçiyor. Dağda bayırda oyuncak araba gibi dağılacak gibi duruyor. Sıralamadıki en genç ve kağıt üstünde en az yakan araç bu)

    Ranault Captur 2013-2015 Dizel/Benzin Otomatik (Renault markası midemi bulandırıyor artı. Bu arabada suv falan değil Clionun tombulu gibi.)


    Sizin öneriniz varsa alabilirim. Servis sıkıntısı az olan arıza az veren F/P aracı almak istiyorum.

    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.







  • Açıkçası yerinde olsam Duster bakarım 2015-2016 1,5dci

    Kalite olarak çok bir şey sunmasa da çok sıkıntı çıkarmaz, dağa taşa vurmaya da acımazsın. 4x4'ün zevki bence burada.
  • Bende 2-3 ay sonra aynı fiyat bandında ix35 bakmayı planlıyorum. Otomatik vites, mümkün olursa dizeli. Tavsiyeler benim için de güzel olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sanatairum

    Açıkçası yerinde olsam Duster bakarım 2015-2016 1,5dci

    Kalite olarak çok bir şey sunmasa da çok sıkıntı çıkarmaz, dağa taşa vurmaya da acımazsın. 4x4'ün zevki bence burada.
    En mantıklısı kesinlikle Duster ama çok kötü be abi. Yani çok çok kötü. İnsan o parayı verince gözünnü gördüğü kısımlar ön konsol hiç olmasa biraz doğru düzgün olsun istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TahaKaradeniz

    Bende 2-3 ay sonra aynı fiyat bandında ix35 bakmayı planlıyorum. Otomatik vites, mümkün olursa dizeli. Tavsiyeler benim için de güzel olacak.
    Kuzende benzinlisi vardı. O kadar pişman oldu ve kötüledi ki hiç bakmadım bile ix35'lere. Gerçi şimdi Kona aldı yine Hyundai. Bu sefer dizel otomatik aldı. (Not: Hyundai çalışanı)
  • 2013 chevrolet captiva ltz donanımlı alın işman olmazsınız. 4X4 değil ama çamura batmadığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız. yot tutuşu çok iyi. iç mekanı geniş. motorun çekişi çok iyi. şanzıman taş gibi. cactus denilen araçtan 10 tanesini bağlayın arkaya çekin. cactüs nedir? citroenin oturma organından uydurması. tek olumsuz tarafı şehiriçinde 10lt yakar ama şehiriçinde 1880 kg 2.0lt dizel otomatik bir aracın 6 lt yakması zaten mümkün değil.
  • 4 seçenekten Forester ve Tiguan kullanısı olarak bu ikisi olabilir derim. Tiguan'de full donanım 18" jant yerine 17" jantlı olanlar tercih edilmeli. Dağ taş lastiği yıpratıyor haliylen.
    Forester'ın bakım maliyeti neden yüksek olsun anlayamadım. 10 senelik araçta zaman zaman değişecek parçalar olacaktır ancak diğer markalardan bir farkı yok. Bunun dışında sürekli dört çeker olduğundan tüketim 10-11-12 litre bandında değişir.
    Bunların dışında Suzuki ve Daihatsu 4 çeker modellerine de bakabilirsiniz.
  • Megane 2 SW'den sonra Tiguan veya Forester masraf olarak adamı yorar. Duster'ı beğenmeseniz bile masraf konusunda baya düşük tutar. 4x4 güzel bir Duster ile biraz aksesuar dodik vs. ile fena olmaz..
  • Juke algeç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçek anlamda SUV arıyorsanız Galaxy paket otomatik 4x4 terios önerebilirim.Kullanışlı donanımlar pek olmasa da güvenlik bakımından eşsiz şeyler sunar,yokuş iniş,8 airbag,ESP gibi,tabii fiyatına göre eşsiz şeyler bunlar,aslında son derece sıradan fakat çoğu SUV bunları sunmuyor o fiyatlarda.Lakin konfor,tüketim ve kalite bakımından tatmin etmeyebilir.Gerçekten son derece mekanik bakımdan sağlam arabalar lakin bu saydığım üç şey bu arabada yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rav4

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.