Şimdi Ara

Sürücüleri Güncelledim PC elden gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dün bi oyunu çalıştırırken driver dan uyarı aldığım için bu sabah AMD Radeon R6 grafik surucumu güncelledim ama PC ile isim olduğu için yeniden başlatmadım ta ki bu geceye yani az önceye kadar. Suruculerin işlenmesi için yeniden başlattım sonda ekranım karardı biraz bu şekilde bekledim duzelmeyince kapatıp açtım. Sonra ne göreyim! PC daha da beter halde geldi. Şu anda PC yi açtığımda ekran yanıp sönüyor, gorev yöneticisi dışında hiçbir şey açılmıyor PC yi ilk açtığımda karşıma AMD grafik surucumun yüklü olmadığını ya da güncel olmadığını söyleyen bir uyarı veriyor. Hadi bu uyarıları geçtim PC de bir şeylere tiklayabilsem eski suruculeri geri yukleyeceğim ama olmuyor dostlar hiçbir şey olmuyor. Ekran durmadan sanki F5 e basıyormuşum gibi durmadan yanıp sönüyor. Bilen birileri yardımcı olursa memnun olurum arkadaşlar lütfen :(

    Videoya bakın mutlaka




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telekinezist -- 21 Kasım 2020; 1:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • +

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. Bilgisayarınız kurulu Windows 10 sürümünü desteklemiyor olabilir.
    2. Kurduğunuz sürücü Lenovo'dan değilse bu sorun olabilir.


    pcsupport.lenovo.com adresine gidip hem Windows 10 sürümünüzün desteklendiğinden hem de orada sunulan sürücüyü kullandığınızdan emin olun.

  • SORUN ÇÖZÜLDÜ

    Bilgisayari güvenli modda başlatıp, aygıt yöneticisi kısmından sorunlu sürücüyü bulun (PC kendisi uyarı vermeyebilir siz guncellediginizde sorun çıkaran surucuyu biliyorsanız direkt o sürücüye yönelin) Daha sonra o sürücüye sağ tıklayıp eski bi sürüme geri dönün. Yeniden başlattıktan sonra sorun çözülmezse aynı işlemleri tekrar yapın ama bu sefer sürücüyü güncelle diyin.


    --Ben surucuyu eski bi sürüme geri döndürmeden guncelledigimde sorun çözüldü ama her sorun aynı olmayabilir diye üstte önce geri almayı belirttim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.