Şimdi Ara

Sürücü Olmayı Ayı Olmak Sananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Karşıdan karşıya geçen yayalara yol vermek zorunda olduğu halde hız arttırıp yayanın üzerine sürmek,

    Sokaktan caddeye çıkarken sokak ağzından karşıya geçen yayalara dikkat etmemek,

    Yayaya yol vereceği halde önce yavaşlamayıp yaya ile dipdibe kalınca yol vermek,

    Anayolda aracı sağa çekip arkadan gelen araçları umursamadan kapı açmak,

    Arabası ile beklerken önünden ya da yanından yaya geçerken yaya önüne aracı hareket ettirmek ya da kapı açmak,

    tartışmasız AYILIKTIR.

    Bu durumlara maalesef çok rastlıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 aydır iş icabı günlük 25-30 km yol gitmeye başladım. Vallahi sinir stres sahibi oldum. Trafik öküz dolu. Ülkenin insanından ve kendisinden daha da tiksindim. Akıl sağlığı için mümkün olduğunca trafiğe çıkılmamalı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DburakKoc -- 2 Ocak 2021; 14:41:4 >
  • Ayılara haksızlık yapmışsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yayalar cok insandi da suruculer ayi.


    İki taraf da medeniyetten nasibini alamamis kitle iste. Surucu yaya ayrimi yapilmamali.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her noktadan karşıdan karşıya geçilmez eğer yaya geçidi ise araç durmuyorsa şikayet edin cezayı yer.

  • Yayalar korunmasız can taşıyor. Bu nedenle çok daha dikkat edilmeli. Konu yaya sürücü atışması değil. Ben bir sürücüyüm ve yaya olarak bu durumlara rastlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski aracımda zindan cam filmi vardı şuan yeni araca yaptırmadım daha ama sırf milletle böyle münakaşaya girmemek için yaptiricam çünkü ister istemez baya sovuyorum en azından yüzümü görmesinler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazıları direksiyonun başına geçince kendisini padişah zannediyor. Cehalet ve kendine fazla güvenmek trafikte olumlu sonuçlar doğurmuyor.

  • SUVcuk ve D+ segment araç sürücüleri trafikte her yol onların sanıyor, inadına onlara yol asla vermem. Şerifte sıkıştırıp geçmeyi denemeleri ben izin vermeyince kudurmaları, sinyal kullanmamaları beni benden alıyor gerçekten. Araba SW diye dede arabası toros kartal filan sanıyorlar sanırım, Kendi arabaları yoldan 3 cm daha yukarda olunca kendilerini yolun sahibi sanıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arac suruculeri ayilik yapiyor eyvallah. Ama yayalarda resmen bir npc, yada cs deki 0-10%luk bot gibiler, ne yaptigi ne ettigi belli degil. Yaya gecidi var isikta mesela, gecidin 10m berisinden gecmeye calisiyor. Ya da cogu yaya mesela yolu en kisa yoldan degil de caprazlayip yolunu uzatarak geciyor. Otoparkta duzgun park etmek icin manevra yapan aracin bir onune bir arkasina dolanip ezilme tehlike gecirenler, yolun ortasindan yuruyup korna yiyince dellenenenler... Ha birde yol verince iyice salyangoza baglayanlari da ekleyelim.

    Yani yayasi ne ki surucusu iyi olsun hesabi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafikte tartışmayın, ölürsünüz. Manyak doldu ortalık.

  • Tek şerit akan trafikte karşıya geçmek için beklerken hiç kimsenin durmayıp o an için en pahalısı olan yeni 5 serisinin durup size müsaade etmesi...

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DburakKoc

    1 aydır iş icabı günlük 25-30 km yol gitmeye başladım. Vallahi sinir stres sahibi oldum. Trafik öküz dolu. Ülkenin insanından ve kendisinden daha da tiksindim. Akıl sağlığı için mümkün olduğunca trafiğe çıkılmamalı.

    Yoo aksine ben deşarj oluyorum hocam trafikte, hatta şöyle diyebilirim daha yaratilmamis küfürleri yarattim diyebilirim :))


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sürücü ve yaya ikiside insan. insanlıktan yana sıkıntı var memlekette. nasıl yapıyorsan yap anlayışı bu hale getirdi insanlar. kibar ve yasalara uyanları salak zannediyorlar. kaliteye gerekli değeri göstermezsen vasat kendini değerli sanır.

  • Yayalar ayı diyen insan muhtemelen trafik magandasıdır, çünkü %90 yol yayanın zaten şehir içi caddelerde, sokaklarda hızınızı ona göre ayarlayıp dikkatli olmanız gerekir. Yayalara olsa olsa dikkatsiz denilebilir ama ayı sürücülere bal gibi de ayı denir. Özendiğiniz avrupa medeniyetinde nerde olursan ol yola adım atınca sürücüler durur.

  • evet maalesef direksiyon başına geçen kendini bence padişah zannediyor. Yol sadece o kişi ait, istediği gibi şerit değiştiriyor, park ediyor, vs.

  • Tamam, yayalar da ayı.


    Ama otomobili kullanan ayı, sürücü ayısı. 30~50 ile giden otomobilin uçaksavar kadar enerjisi var.


    Şu halde yaya ayılar mı tehlikeli, yoksa sürücü ayılar mı? Koca caddeyi duman altı eden, 160 desibel gürültü yapan, kaldırımları bile yürünmez hale getirenlerin hepsi sürücü ayıları.

  • Ayılar saygın hayvanlardır Ayı demeyelim bunlara. Böyle insanlar çok var maalesef.

  • Eve tek parça gittiğim için her gün dua ediyorum. Trafikte terörist çoğalmış, bayadır böyleler, ne ışık tanıyorlar ne levha. Güzel ceza kaynağı aslında kitleseler ya abuk subuk insanlara cezaları?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.