Şimdi Ara

Suriyeli.=.Savaş başlasın ...koyayım. Türkiye var ya komple ...koyayım.Sizin var sizin...koyacağım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
6.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • yallah kendi ülkene hamam böceği

    Suriyeli.=.Savaş başlasın ...koyayım. Türkiye var ya komple ...koyayım.Sizin var sizin...koyacağım


    Suriyeli.=.Savaş başlasın ...koyayım. Türkiye var ya komple ...koyayım.Sizin var sizin...koyacağım




  • Türk milletinin galeyan psikolojisini hafife alıyorlar. Çok tehlikeli bir millet bizimki. Fiti verdikleri an ortalığı ateşe verir. O yüzden bu salağın yerinde olsam fazlaca atıp tutmazdım. Haklılık payı var. Altındağ'da yaşanan bir galeyandır. Tehlikeli bir durumdur. Ama gene de iddialı laflar etmezdim. Gazla konuşmaz, asla hakaret etmez, vicdana seslenirdim.


    Altındağ'daki olay güzel bir örnek. Suriyeli davarın biri çocuğu bıçaklar, halk galeyana gelir tüm Suriyeli'lerin evini dükkanını yıkar.


    Yöneticilerin malını bilmesi ve malına göre oyununu oynaması daha doğru olurdu. Halk meseleyi ele alırsa kan dökülür. Bu konuda çok dikkat edilmesi gereken bir halk Türk halkı. Hiç düşünmeden katliam yapabilir mesela. Çok kolay gaza gelir, kendi gibi hareket eden adamı anında bulur. Birlikte hareket etmeye başlar... Vereceği hasar da ne kadar öfke biriktirdiği ile alakalı bir mesele tamamen. Suriyeliler de anında aynı tepkiyi verecektir. Anında gruplaşmaya başlar. Bu sefer Türk gruplarda "bu koduklarım bizimle savaşıyor" algısı oluşur. Bir şiddet sarmalına döner mesele anında. Ama nüfus yoğunluğu ve ekonomik güç kimde? Ağır farkla Türk'te. Dolayısı ile iş kısa sürede bir çeşit katliama dönebilir. O yüzden yöneticilerin ateşle oynamaması gerekir. Halk tepkisinin kontrol altında tutulabileceği kadar mülteci, mümkün mertebe kalitesi yüksek mülteci Türk halkı tarafından idare edilebilir. Absorbe de edilebilir. Malını bileceksin özetle.


    Ama sanıyorum kabul edilebilir limitin 3 katında falanız. Ek olarak da memleketin posasını almışız.


    -----------------


    Türkiye bu meseleden değil, kendi iç meselemizden karışırsa (pek sanmıyorum), inanıyorum ki göçmenlerin büyük çoğunluğu anında uzar bu arada. Adam kendi savaşından kaçmış. Senin savaşında mı taraf olacak? Kalanlar taraflardan daha dangalak olanının safında milis olur muhtemelen. Böylesi bir olası karışıklıkta tarafların ikisine de rahatlıkla DANGALAK diyebilirim. Ama tabii, dangalaklığın sonu yok. Biri elbette diğerinden daha dangalak olacaktır. Suriye'li milisler de bu daha dangalak olan safta yer alacaktır. Ancak bilmedikleri, görmedikleri bir başka Türkiye daha var. Suriyeli.=.Savaş başlasın ...koyayım. Türkiye var ya komple ...koyayım.Sizin var sizin...koyacağım Buzdağının üstünde görünen kısıma göre konuşmamak gerekir. Bıçak kemiğe dayanırsa ve tarafını seçmek zorunda kalırsan, beyaz Türk ve beyazımtrak Türk ağırlığını nereye koyarsa denge oraya kayar. Bu kitle konuya müdahil olduğu an durum değişir güzel kardeşim. Kıroyuz ama enformasyon ve para bizde. Oturduğun yerden 1500 milisi işlevsiz kılabilirsin yani. İstihbarat meselesi tamamen.


    -----------------


    Şimdi, pek olası olmayan yukarıdaki senaryoyu bir kenara bırakır isek, geriye Türk halkının galeyan modu kalıyor. Ortada net bir sorun var. Bu sorunun çözümü için sakin sakin düşünüp, mantıklı çözümler üretmeniz lazım. Galeyanla hareket ederseniz siz zararlı çıkarsınız. Şöyle anlatayım: Ankara'da Genel kurmay önünde bir bomba patlasa, otuz kişi ölse (geçmişte yaşandı). Milliyetçi kardeşlerimin tepkisi nasıl olur? Hepimiz tepkinin nasıl olacağını hiç sapma olmadan tahminleyebiliyoruz değil mi? Hah güzel. Bu tepki, bir başka gücün (iç veya dış) işine yarıyorsa, Türkiye'yi kendi istediği alana çekmeye yarayacaksa o bomba patlar. Yok, bir boka yaramayacaksa o bomba patlamaz. Bu yüzden gazla çalışmayı bırakmanız gerekiyor. Ortada bir sorun var. Bu sorunun çözümü için aklıselimden uzaklaşmayan yöntemler geliştirmeniz ve uygulamaya koymanız lazım. Galeyanla hareket etmek size zarar verir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 16 Ağustos 2021; 11:32:21 >




  • Yok mu delikanlı milliyetçi adamlar, bu suriyeli evinde ölü bulunsa fena mı olur.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adam haklı G.antep yolgecen hanına döndü ve G.antepliler pek tepki vermez.Evlerini fahiş fiyatlara Suriyelilere veriyorlar fabrikalarında ucuz işçi olarak çalıştırıyorlar.Kucuk bir kesim dışında Antepliler Suriyelilerden memnun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O değilde adam erkekseniz Gaziantep'e gelin diyor hahahaha

    Gaziantep suriye'nin kentiymiş sanki kendi memleketine çağırıyor gibi haha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Treth ne düşünüyorsun?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 16 Ağustos 2021; 13:27:27 >
  • Gaziantep ve Kilis çoktan elden çıktı.O bölgenin yerli Arap halkını tenzih ediyorum ama bu sonradan gelenler karaktersiz aha bunun gibi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dxdiag36 -- 16 Ağustos 2021; 13:28:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Long Nightt

    Neden Türkiye'de savaşın başlamasını bekliyormuş ki?Kendisi ata toprağı olan Suriye'yi ayakları kıçına vura vura kaçarak bırakmamış mı?Madem bu kadar cesur,korkusuz ee hemen sınırı geçip Esad ile savaşmaya başlasaymış ya...


    Bu tür videolar provokasyon olsun olmasın Türkiye'nin geleceğinde neler yaşanabileceğini göstermesi açısından önemli...Kontrolsüz göç,sınırlarımızın yol geçen hanına dönmesi,ülkenin içine milyonlarca ne olduğu belli olmayan insanların yerleştirilmesi vs bunlar başımızı çok ağrıtacak..


    Ortamlarda ''Ayasofyayı açtık,egemenliğimizi Dünya'ya ispat ettik' diye dolaşanların daha ülke sınırlarına sahip çıkamaması,bunları AB'ye gönderememesi,üstüne AB'den para alarak Türkiye'yi AB'nin sınır jandarması yapmasına ne demeli peki?


    Demek ki egemenlik bir dini mabedi tekrar ibadete açmakla olmuyormuş değil mi?

    savaşıp bi halt edeceğinden değil belki avrupa bizi alır beklentisiyle türkiye karışsın istiyorlar zaten


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Meral Akşener'in evini basıp naralar atan sözde ülkücüler böyle itlere bir selam vermeye tenezzül etmiyorlar nedense?

    Kimlerin ipi kimlerin elinde.

  • Kamera karşısında o dediğin zor bu daha kolay

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Esad'ın subaylarına kesseydin bu raconu veya ISID e.. Korkak tavuk gibi kaçıyordunuz,vatansızlar...

  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanmerto -- 17 Ağustos 2021; 9:23:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinden thy uçağı geçse kaçacak yer arayacak artistlik yapıyor denyo

  • Şurdan 5tane d.h ölücüsü bile paket yapar bunu korkak panda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi ülkemizde tehdit ediliyoruz azınlık tarafından birde şaka gibi inşallah azınlık biz olmayız ilerde çünkü deli gibi ürüyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bir Gaziantep'li olarak oyum bunların gönderilmesini vaat eden partiye olacaktır. Ben bunun gibi insan bozuntuları ile aynı şehirde yaşamak zorunda değilim. Çok isteyen varsa alır yanına birkac tane. 1 aylik çocuğum hastalığından dolayı 1 hafta hastanede yatti.Abartisiz söylüyorum gelen 10 kişiden 2 tanesi anca Türk vatandaşıdır. Çarşıda pazarda parkta her yerdeler. Kendi ülkemizde ikinci sınıf insan muamelesi görüyoruz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüz verilen astar ister.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.