Şimdi Ara

Surface Pro 8’in teknik detayları ve görseli sızdı: 120Hz ekran ve Thunderbolt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Surface Pro 8’in teknik detayları ve görseli sızdı: 120Hz ekran ve Thunderbolt



    Microsoft’un sevilen 2’si 1 arada bilgisayarı Surface Pro, gelecek hafta gerçekleştirilecek olan Surface sunumunda güncellenecek. Sunumdan hemen önce gelen bilgiler, Surface Pro 8’in ciddi değişimler ile geleceğini gösteriyor.



    120Hz ekran ve yeni tasarım



    Twitter’da Shadow_Leak tarafından sızdırılan görsel, Surface Pro 8’in tasarımını gözler önüne seriyor. Surface Pro 4’ten beri devam eden tasarım anlayışı sonunda terk edilmiş ve modern bir tasarıma geçilmiş. Surface Pro 8, eski tasarımı bırakarak Surface Pro X’in tasarım anlayışına geçmiş. Ayrıca Surface Pro’nun görselleri dışında da teknik detayları sızdırıldı.



    Surface Pro 8 teknik özellikleri




    • 11.Jenerasyon Intel Core işlemciler

    • 13” 120Hz ve çerçeveleri inceltilmiş ekran

    • Windows 11

    • Çift Thunderbolt girişi

    • Değiştirilebilir SSD






    Yeni detaylar, Surface Pro 8’in Surface Laptop 4 ve Surface Pro X gibi değiştirilebilir SSD’lere sahip olduğunu da gösteriyor. Uzun yıllardır güncellenebilirlik ve tamir konusunda sınıfta kalan Surface Pro ailesi, bu konuda adımlar atmak istiyor gibi görünüyor. Surface Pro 8’in 22 Eylül’de gerçekleştirilecek olan Surface sunumunda Surface Go 3, Surface Duo 2, Surface Book 4 ve yeni nesil Surface Pro X ile beraber tanıtılması bekleniyor.



    Ayrıca Bkz.Surface Go 3 ciddi performans gelişmeleri ile geliyor




    Kaynak:https://www.theverge.com/2021/9/19/22682271/surface-pro-8-120hz-display-thunderbolt-support-leak-rumors



  • Ekranı tutan desteği kaldıramadılar gitti, tasarım özürlü bir cihaz. iPad Magic klavye benzeri bir çözüm çok daha iyi olurdu..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu Zırtozort isimli markadan cihaz hayatta almam. Daha önce tecrübe ettim. Servisten desteğe kadar tamamen yalnızsınız. Zırtozort paraya doymuş ve işi kalitesiz kişilere vermiş bakmıyor. Ben bu şirkette onu görüyorum. Paraya doyan patron işinin başında durmazsa tüm piyasa da elinde olursa bu olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturkcan2 -- 20 Eylül 2021; 15:12:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erturkcan2 E kullanıcısına yanıt
    markanın adı Küçük Yumuşak yalnız

  • bu yorumundan bu ürünü kullanmadığını düşünüyorum. Eğer haklıysam lütfen bir ipad ile bir surface klavyesiz masaüstünde destek olmadan kullan. Surface'in ne kadar rahat kullanıldığını fark edeceksin. Çünkü bazen klavyesiz kullanman gerekecek. Eğer bu ürün kullanıyorsan o zaman ürünün mantığını anlayamamışsın. Bence bir daha gözden geçir :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WB

    Ekranı tutan desteği kaldıramadılar gitti, tasarım özürlü bir cihaz. iPad Magic klavye benzeri bir çözüm çok daha iyi olurdu..

    Kılıf bağımlılığını kaldıran son 10-20 yılın en iyi özelliklerinden biri. Kapatınca zaten belli olmuyor. Desteği açınca içinde microSD slotu var. 700-800 gramlık aleti elle tutma gereksinimini ortadan kaldırıyor. Sürekli klavyeyle kullanacak olan dizüstü bilgisayar alsın zaten. Bir tablet söz konusu burada.

  • Alet inanilmaz guzel ve kullanisli ancak su pili degistirebilmek icin biraz daha tamir edilebilir tasarlasalar cok iyi olacak, 4 jenerasyonunu hala kullaniyorum ancak artik pili iyice zayifladi, degistirecek yer yok. Belki bir ufak boyunu cikartsalar not tutmak isteyen kisiler icin daha da uygun bir cihaz haline gelecek.Surface neo gelecek diye umutlanmistik ama daha kismet degilmis

  • Surface pro 7 kullanıcısıyım, matematik öğretmeniyim derslerde inanılmaz rahatlık sağlıyor, ama win10 ile kullanırken ekran kapanması, kalem kullanırken ekran titremesi ve ekran kapatıp açma sıkıntıları vardı, win11 e geçince hiç bir sıkıntı kalmadı. Şu an ki tek problem çok ısınması,

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.