Şimdi Ara

Surface Pro 6 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un tablet pazarında başarılı işler yapan tablet serisi Surface altıncı nesli ile yeniden karşımızda. Yenilenen tablet modeli güçlü işlemcileri ve bataryası ile dikkat çekiyor.


     


    Surface Pro 6 özellikleri ve fiyatı


     


    12.3 inçlik ekran boyutunu ve 2736 x 1824 piksel çözünürlüğü koruyan Surface Pro 6 modelinde firma şimdiye kadarki en iyi kontrast oranını elde ettiklerini ifade ediyor. PixelSense teknolojisi ile görüntü kalitesi de arttırılmış. 


     


    Ayrıca Bkz.LG V40 ThinQ modelinin kameraları detaylandı

    Surface Pro 6 modeline sekizinci nesil Intel işlemciler güç veriyor. Core i5 ve Core i7 seçenekleri sunan yeni model performans anlamında önceki nesle göre yüzde 67 daha iyi. 8GB/16GB RAM ve 128GB/256GB/512GB/1TB SSD seçenekleri sunacak olan yeni seride ilk kez siyah renk seçeneği de yer alıyor.

     

     


    Artan işlemci gücü yeni bir soğutma çözümünü zaruri kılmış. Firma tabletin iç kısmında özenle çalışarak daha verimli bir soğutma sistemi elde etmiş. Hem iyi soğutma hem de verimli işlemciler sayesinde kullanım süresi 13.5 saate kadar çıkabiliyor.


     

    Arka kısımda 8MP çözünürlüğünde bir kamera yer alırken 5MP çözünürlüğünde ön kamera da yüz tanıma yapabiliyor. Windows Hello biyometrik tanıma sistemi TMP 2.0 yongası ile en iyi güvenliği sunuyor. Stereo hoparlörler 1.6W gücünde ve Dolby Audio Premium destekli. 
     

    Ana tasarımı değişmeyen modelin bağlantı seçeneklerinde de değişiklik yok. Halen USB Tip-C girişine yer vermeyen firma standart USB 3.0 ve Mini DisplayPort bağlantılarıyla yoluna devam ediyor. Modelin Core i5 işlemcili versiyonu 899$ başlangıç fiyatı ile 16 Ekim’de satışa sunulacak.


     



     



  • Surface gibi bir cihazi kullanmak isterdim ama ihtiyacım yok almıyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu müziği koyarak dalga mı geçtiniz?
    YouTuberların dandik videolarında bile bu müzik var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • microsofta bak üç kuruş para vermemek için telifsiz müzik koymuşlar.

    tip-c usb olmaması da bence saçmalık.
  • Uzun zamandır Pro 6’yı bekliyordum ama yine hüsran. Yaa tip-c portu olmaması ne demek ya. Diyordum ki satarım tableti, laptopu.. bi tane surface pro 6 + thunderbolt 3 girişinden de egpu gtx1080 veya yeni rtx2080 ile gündüz işte ofis için, akşam evde oyun için sağlam bir kombinasyon olur. Ama nerdeeeee... Microsoft kendi bacağına sıkmaya devam ediyor.

  • Mene kullanıcısına yanıt
    Razer'ın özel modelleri var ne diye Microsoft'a para ödeyeceksiniz ki?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Return to Monke

    Razer'ın özel modelleri var ne diye Microsoft'a para ödeyeceksiniz ki?
    Razer’ın tableti mi var da haberimiz yok?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Tablet olarak yok fakat ultrabook modelleri var oyun oynayacağım diyorsunuz surface proda oyun oynanmaz. İlla tablet gibi bir şey istiyorum ve oyun oynayacağım diyorsanız zaten bütçeniz vardır Surface Book alırsınız. Surface Pro bence sadece eğitim ve ofis amaçlı bir cihaz. Oyun amaçlı olarak görmek hatalı olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne alakası var? o zaman EGPU boşuna çıkartıldı. bu sözlerinizden EGPU hakkında bilgi sahibi olmadığınız belli. Thunderbolt 3 girişine sahip her bilgisayar EGPU ile oyun/render bilgisayarına da dönüştürülebilir. bu tablette 8.nesil i7 işlemci var. daha ne olsun. günümüz oyunları için son derece yeterli bir işlemci. hem olay sadece bütçe meselesi değil. evet bütçem var şu an hem alienware oyun laptop'um, hem iş için macbook pro, hem de not alma ve şantiyede autocad kullanımı için ipad pro kullanıyorum. ama sonuçta 3 cihaz var. eğer bu cihazda Thunderbolt 3 olsaydı hepsini tek bir cihaz ile yapabilirdim, umarım anlatabilmişimdir.

    edit: şu an bu dediklerimi karşılayabilen tek cihaz benim bildiğim (belki başka olabilir tabii) Lenovo'nun "ThinkPad X1 Tablet Gen 3" modeli. Yalnız onun fiyatı da pahalı denilen Surface Pro cihazlarına göre neredeyse 2 kat daha pahalı. Bir de tabii Surface cihazları tip olarak da daha çok hoşuma gidiyor, ama malesef bu sene de olmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mene -- 3 Ekim 2018; 11:34:58 >
  • Mene kullanıcısına yanıt
    Siz yanlış anladınız. Surface pro ağır işler amaçlı olmadığı için sıkıntı çıkarabilir demek istemiştim.(Tablet olduğu için daha çabuk ısınabilir .) Surface book ve Razer blade sizin işinizi daha iyi görür belki. Bu ikisinde de Thunderbolt 3 girişi var. Hatta Razerda Egpu kasası var. Tabi Razerda dokunmatik ekran yok. Ama Surface Bookta var.



    Surface Pro 5(6'ymış) için yapılan tam öküzlük. Microsoft yıllarca Apple ile dalga geçti. Fakat onlardan pek bir farkları kalmadığı gibi. Daha da kötü oldular. Thunderbolt 3 gibi bir şeyi kaldırmak tam şerefsizliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return to Monke -- 3 Ekim 2018; 16:22:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 25 Ağustos 2021; 21:26:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlıyorum sizi ancak bütün ultrabook'ların da ne yazık ki termal sorunu var. bundan kaçış yok. bakınız yeni Dell xps serisi.

    Oyun oynamasınızda ısınacaksa o işlemci ısınır. oyun makinelerinde ekstra ısınmasının sebebi kasa içerisindeki DGPU'dur. ancak EGPU bir sistem kurarsanız en azında ekran kartı ısısından kurtararırsınız. sadece işlemci ısısı olur ki dediğim gibi oyun olmasa bile başka işlemlerde de karşınıza çıkar o ısı. Misal bir video editlemek isterseniz yine ısınacaktır. Chrome'da Opera'da 40-50 sekme açık olsa yine ısınacaktır. ondan kaçış yok. oyun oynayınca ekstra ısınmaz yani normalde de %70-80 CPU kullanımında nasıl ısınacaksa öyle ısınacak.

    8.nesil ile Intel'in önceki U serilerindeki yavaşlık ve hantallık gitti. Şöyle söyliyim macbook pro'mda 7.nesil i7-7820HQ işlemci var, ve yeni 2018 model 13" macbook pro'larda i5-8259U modeli ile başlıyor. şu an i5-8259U, i7-7820HQ'dan hem daha performanslı hem daha az ısınıyor. Tabii bu mac'e özel bir işlemci. Büyük ihtimalle Surface Pro 6'da i5-8250U ve i7-8550U olacaktır. Bir 7820HQ olmasa da yakın performans verir. Ama sonuçta biri 45W diğeri 15W'lık işlemci. daha az ısınacağı kesin gibi. kısaca i5 8250U + EGPU tam benim aradığım sistem.

    Surface Book diyorsunuz da ne yazık ki onda da thunderbolt 3 çıkışı yok ve 13" olan modelinde ancak GTX-1050 ekran kartı var ve bence oyun performansı için yetersiz. 15" olanda GTX 1060 (ki bu da oyun için yetersiz bence) var ama 15" tablet mi olur. orda burda taşınacak birşey değil. Surface Pro serisi bana göre tablet ekranı için sınırda, daha büyük bir ekran tablet için taşınabilirlikten çıkar.

    Ayrıca bazı ultrabook'larda dokunmatik ekran olsa bile kalem desteği olmuyor.

    Microsoft şu makineye inat etmeyip bir tane thunderbolt 3 koymuş olsa işte budur diyecektim ama seneye kaldı yine.
  • Videoyu dün izledim, hareketli bir müzik vardı, değiştirmişler müziği.

  • abd'den surface pro 6 veya surface laptop 2 getirtebilirim isteyen olursa istediği konfigürasyonda.
  • Surface olsa ne olcak. Aldık da ne oldu. İ7 surface var elimde. Isınıyor üzerinde yumurta pişir tabi bu da performansı etkiliyor. Hadi performans dan geçtik artık. Birde işlemcinin ısının en yüksek olduğu yerde ekran

    Çalışmıyor çöp oldu cihaz normal PC gibi klavyeden kullanıyorum. Yazık günah verilen paraya. Almayı. Sakın. Slim güzel bir PC alın bunun yerine

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.