Şimdi Ara

Sürekli hastayım sorunu bulamıyorum.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu zamana kadar, acil başta olmak üzere, dahili bölümüne gidip hastalığımın sebebini araştırdım bulamıyoruz.


    Hastalığım şu;

    Karnimda gezen ve sürekli yer değiştiren bir ağrıya eşlik eden ishal,39 derece ateş, gaz, halsizlik, kramplar ile boğuşuyorum. Öyle bir halsizlik yapıyor ki, hastane de bile yuruyemiyorim.


    Hiç bir şekilde ağrı kesicilerin ise yaradığını görmedim. Kanımda sürekli CPR 100-150 lerin üzerinde. İdrar tahlilim temiz. Karn baş ve göğüs bölgesi Mr lari çekildi temiz dediler. Resmen dede ve neneler gibi dinlene dinl ne yürür hale geldim.


    Bir sene önce ilk kez başladığında idrar yollarını usuttum herhalde dedim. Fakat o günden sonra çoğalarak ve artık haftada 2 kez böyle paya başladım.


    İmla hataları ve uzun yazi için özür dilerim. Ben ne yapayım lütfen bana akıl verin.








  • Not: hastalığım 3 gün sürüyor. Sonra ara verip 3 gün daha sürüyor.
  • Açıkçası hastalığın periyodik ateş sendromlarına benziyor ancak bu durumlar çok sık görünmez o yüzden direk budur diyemiyorum sen de kendin bir araştır istersen semptomlarına göre bakarsın genetik bir benzerlik var mı ailen de benzer şikayetler var mı doğmuş olduğum bölge örneğin Türkiye şartlarında Sivas iç anadolu taraflarında daha çok görülür

    Ha bir de şu olabilir kron diye bir hastalık var yani kısmen oda dediğin şeylere benzer ama tabii ki de benim söyledigim hiçbir şey tanık teşhis tedavi konusunda hiçbir bağlayıcılığı olmayan şeylerdir sana tavsiyem iyi bir eğitim araştırma ya da eğer imkan varsa üniversite hastanesine git özellikle bahsettiğim ilk hastalık romatoloji bölümünün baktığı bir hastalık ikincisi ise daha çok gastroenterolojinin İlgi alanı bu bölümler Dahili yenin yaşın 18’den küçükse çocuk hastalıklarının yan dalı demiş olduğum gibi büyük bir hastanede öncelikle dahiliye görün onlar gerekli testleri yapıp bir şey çıkarsa buralara yönlendirirler

    Geçmiş olsun




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lokey

    Not: hastalığım 3 gün sürüyor. Sonra ara verip 3 gün daha sürüyor.

    Anlattığınız şikayetleri bende yaşıyordum. 3 gün hasta ondan sonra normale dönüyordum. Fmf hastalığı teşhisi konuldu.

  • Çok teşekkür ederim hocam bir kaç kişi daha fmf olabilir dedi. Romatoloji bölümü ne gidebilmem için de sanırım dahiliyenin sevk etmesi gerekmekteymis. O her gün kullanılan ilacı aldınız mı? Fayda verdimi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.