Şimdi Ara

SUPERONLİNE Wİ-Fİ6 MODEM (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.108
Cevap
81
Favori
285.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, modem yeni değişti, ancak bu modemde SMB server nasıl açılıyor?


    AppleTV 4 ve Infuse kullanıyorum. PC'deki filmleri AppleTV aracılığı ile TV'de izliyordum. ZTE modem içinde SMB server açma opsiyonu vardı, bunda bulamadım. Bilen arkadaş var mı?

  • Designer83 kullanıcısına yanıt

    Huawei veriyorlarsa geçme, ZTE kullananlar daha memnun. Bir de kullandığın cihazlar arasında wifi6 destekleyen bir cihaz yoksa bir numarası yok bu işin. Zaten klasik en dandik modemler bile 300mbit hızı destekliyor.


    Benim 6 ay doldu, superonline dan kaçmanın planlarını yapıyorum. Hiç ama hiç memnun değilim. 35mbit e 109-tl verdiğim yetmiyor gibi halen wifi 6 modemle bağlantı sorunları yaşıyorum. SOL eski SOL kesinlikle değil, ben o güvenceyle geçmiştim ama değil yani. Şuan Turknet veya kablonet e geçmeyi planlıyorum. Birinde 100mbit 99tl, diğerinde 100mbit + kablo tv 109tl, her koşulda daha avantajlı. anlaşılan e-devlet üzerinden adresimi fiber olmayan bir yere taşıyıp aboneliği cezasız sonlandıracağım.

  • Bana da huawei verdiler o kadar dememe ragmen.

    Bir de ben de deco mesh sistemi var wifi6 destekliyor (ax1800 deco x20 modeli)

    Fakat deco uzerinden baglninca 90-99 mbps hiz aliyorum. Superonline wifi uzerinden 190 aliyorum upload 8-9

    Deco uzerinden yine upload 3-4 cikiyor. Kisitlamami uyguluyorlar nasil cozebilirim?

    Bir de ps5 uzerinden nat tipi 3 oluyor bunu nasil duzeltirim. Tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Paketiniz 100 mbit mi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mirket34 kullanıcısına yanıt

    Hayir 200 e 10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler hocam. Benim de kablolama yapıp köprülediğim cihazda 45 mbit filan max. çıkıyor. Inca router ve 300mbite kadar destekliyor paketim de 100 mbit. Neden bu kadar düşüyor ben de anlamadım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nokia Wi-Fi 6 kullananlar performansından memnun mu acaba? Gpon kutusu içine dahil bir model almak istiyorum ve ZTE'de böyle değil maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASOrkan -- 19 Ekim 2021; 6:41:57 >
  • ottomans1453 kullanıcısına yanıt

    bütün decolar kablo ile mi bağlı

  • zte modem gigabit kablo transferi yapıyormu yoksa max 100 lük mü

  • Manyetizma kullanıcısına yanıt
    Hayir ana dece bagli ama ikinci deco E4 300 mbps wifi uzerinden veriyor ama ethernet kablosuyla 100 e kadar destekli ana deco kayipsiz veriyor ama e4 te 95 e kadar veriyor aslinda burda soru isaretleri yarartti bende acaba m4 olsa daha stabil ve yuksek bir hiz verecekmiydi ? 300 e kadar desteklemesine ragmen kapasitesi yetmedigi icin mi veremiyor yoksa baska bir durum mu var cozemedim. Tp linki de aradim ama geri donus olmadi.

    Simdi kafami karistiran su bazen 105-115 hiz veriyor ama genelde 95-90 (superonline 200 kullaniyorum daha dun gectim)

    Daha once kablonet 100 kullaniyordum. O zaman kayipsiz 95 aliyordum kafami karistiran durum burda basliyor

    Burda kullanan arkadaslara ya da kullanacak olanlara ornek olsun diye yaziyorum burdan sonrasini

    Dun superonline baglandiktan sonra ana deco (x20) ve icerdeki E4 ikisi de 95 veriyordu

    Sonra router mode unda cikip extender olarak kullandim o zaman anladim ikiside daha yuksek hizlara ulasti .

    Ama extender olarak kullaninca bazi ozelliklerden yararlanamiyoruz. Tekrar router olarak ayarladim bu sefer ana deco gereken hizi vermeye basladi ama E4 yine kesintiye ugruyor.

    Simdi ya E4 dediigi gibi wifi uzerinden 300 mbps ye kadar destekleyemiyor ya da baska bir durum var.

    Simdi tum deco sistemini resetleyip tekrar kurmayi dusunuyorum.

    Buarada ev uzunlamasina simdi superonline nin verdigi modem ne yazikki huawei oldu bana ( dememe ragmen zte vermediler! Tamamen isguzarlik yaptilar bence ellerinde olmadigini sanmiyorum)

    Modem bazen modeme yakin ilk odadan full hiz cekiyor ama bazende 30 gibi hizlara dusuyor ( burda bence 2.4 ghz ye baglaniyor. Otomatik gecis yaptigi icin boyle durumlar oluyor olabilir . Eskiden 5g ve 2.4 g ayri ayri gorurdum ama degistirmesini bulamadim . Burdan bir arkadasta teknik destekle konusmus onu tavsiye etmediklerini soylemis. ) ama bence eger mesh sistemsiz kullansak bile iyi hiz verebilcekken 2.4 g ye baglandigi icin dusuk bir hiz aliyorum icerdeki odadan.

    Onun disinda ilk odadan sonra biraz kayipla ikinci oda yine dedidgim gibi yuksek hiz alabiliyor huawei modemden ama o da 2.4 g ye baglanmazsa sonra

    Son oda ve tuvalette cekmiyor nerdeyse.

    Mesh sistemiyle bunlarda cekiyor. Ama mesh deco kullanirken eger yarisini kaybetceksem iade etmeyi dusunuyorum. Ya da e4 yerine m4 alabilirim.

    Biraz fazla uzun oldu :) kusura bakmayin umarim yararli olur baskalari icinde .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ariesx A kullanıcısına yanıt

    Huawei merkez destek forumuna sordum, bu model Samba paylaşımını desteklemiyormuş. Halbuki SMB paylaşımı çok yaygın kullanılan bir özellik. AppleTV app'da, WD live TV'de, hatta benim Yamaha Blu-ray player de bile kullanıyordum. Model ilerledikçe özellikleri daha da geliştireceklerine iptal etmişler.


    Bakalım elklerinde ZTE Wifi6 modem var mı, yoksa eski ZTE modemi geri isteyeceğim.

  • Hali hazırda huawei hg255s kurulu. wifi 6 modem istesem kurarlar mı acaba? evde internet çekme sorunum var ev 75 m2 olmasına rağmen. wifi 6 kurulu olsa çekmeme sorunum çözülür değil mi?

  • Arkadaşlar sol gpon fiber hizmeti alıyorum, şöyle bir sorunum var, akıl verirseniz çok memnun olurum. Şu an modem çok ters bir yerde olduğu için modeline bakamıyorum ama 192.168.1.1 üzerinden bağlandığımda ZTE marka olduğunu görebiliyorum modemin. Nokia'nın da ufak bir cihazı var modemin yanında. Neyse, soruna gelirsek, telefonum ile wifi 2ghz bandında 6mbit hızlara zor ulaşıyor ve çoğu zaman sayfalar yüklenmiyor. 5ghz bandında ise yeni bağlandığında 100mbit hıza kadar alabiliyor ama çoğu zaman bu band üzerinde internet bağlantısı yok diye uyarı veriyor telefonum. Telefon marka model Xiaomi Redmi Note 10S. Sizce bu durum modem ile mi alakalı? Maalesef başka bir modemde deneme şansım da yok bu aralar. Eğer modem ile alakalı diyorsanız Superonline'dan başka bir modem isteyebilir miyim?

  • tolgabjk T kullanıcısına yanıt

    Bende 35mbit paketle Huawei HG253s vardı. Bu hafta taahhütümü yenilerken 100mbit pakete geçtim ve modemi ücretsiz Huawei HG8245X6 Wi-Fi 6 ile değiştirdiler. İlk faturada 2 lira civarı bir damga vergisi olacak denildi o kadar.

  • ASOrkan A kullanıcısına yanıt
    Benim 100 mbit internet hızım en başından beri. Telefonda söylemiştim wifi 6 istiyorum diye kayıt esnasında. Ama gelen teknik ekip bu modem daha iyi falan diyerek onu getirmiş.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

    Modem ters yerdeyse Mustreri hizmetlerini arayin soyleyin bir reset atsinlar modeme guncellensin modem sonra 2.4 ghzi 11e 5gzi de kanal 44e alın otomatikteyken bazen sıkıntı çıkarabilir..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten buraya mesaj yazmadan önce epey araştırma yapmış ve kanalları dediğiniz gibi yapmıştım fakat sonuç değişmemişti. Modeme reset atmalarının ne gibi bir faydası olabilir ki? Onu bende yapabilirim sanırım? Güncellemeden kastınız nedir? @antrakinon

  • Bazen modem guncelleme almayabiliyor musteri hizmetleri hallediyor o yuzden yardimci olmak istemistim sadece. Sikıntı gecmediyse teknik ekip cagirin.. buradan anca bu kadar yardimci olunabiliyor..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.