Şimdi Ara

Süperonline Ücret karşılığı hız arttırımını kabul etmediğim için bağlantımı yavaşlattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 22 aydır süperonline 20mbit 50gb akk'li fiber internet kullanıyorum.Hızım 19-22 mbit arasında değişmekteydi, ta ki 15gün önce süperonline'dan biri beni arayıp 8 TL fazla ödemem karşılığında 3 ay için akk limitimi 100gb'a çıkartmayı teklif edene kadar.Ben limitimin yeterli olduğunu ve ilgilenmediğimi belirtip telefonu kappattım. Akşam torrent hızımın bir anda yarı yarıya düştüğünü fark ettim ancak geçici olduğunu düşünerek üzerinde durmadım.Sorun 15 gün kadar devam edince bugün müşteri hizmetleri aradım bana verilen cevap aynen şöyle; sıkı durun "bağlantınızda hiç bir sorun bulunmuyor biz size 20mb hızı garanti etmiyoruz 10mb hızda güzel böyle kullanın" şaka gibi dondum kaldım.
    Meğer ben 22 aydır lütfettikleri için 20mb kullanıyormuşum da haberim yokmuş, malesef denetim olmayınca bunlar gibi sahtekarlar istedikleri gibi at koşturuyorlar ve bizde elimiz kolumuz bağlı seyrediyoruz.

    Benzer sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar buradan paylaşırlarsa sevinirim...



  • 20 mb hıza kadar dediklerinde canlarının istediği hızı verebilecekleri yanlış bir kanı. Hattınız desteklediği sürece maksimum hızınıza yakın bir hız vermek zorundalar. Hızın yarıya düşmesi direkt ayıplı hizmet sunmak demektir. Önce müşteri hizmetlerini arayıp bastırın olmazsa BTK ya şikayet edin. BTK nın sitesinde şikayet için link var.
  • Fiberdeki hızlarda ve sözleşmenizde şukadar hıza kadar ifadesi var mı?
    Fiberde kadar ifadesi olmaması gerekiyor.
  • Şimdi BTK üzerinden şikayet oluşturuyorum, ama sonuç çıkacağını sanmıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.