Şimdi Ara

Superonline Sözleşme fesh etme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler türknete geçmeyi düşünüyorum da superonline kullanıcısıyım 1 aralık 2017 de bitecek sözleşmem şimdi fesh etsem ne kadar bedel öderim?


    Paket Adı =​Yalın ADSL Yaz Fırsatı Kampanyası
    Kampanya Başlangıç ve Bitiş 01.09.2015 - 01.12.2017
    Tarife Fiyatı= 94 TL Kampanya Fiyatı TL​= ​İlk 3 ay ücretsiz, sonraki 24 ay ayda 64 TL.

    Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda abonelik süresince kullanılan ücretsiz ve/veya indirimli servislerin [ (varsa) yeni aboneliklerde Yalın ADSL’den yararlanan müşteriler için tüm vergiler (%18 KDV, %5 ÖİV) dahil 38 TL aktivasyon ücreti, (varsa) mevcut abonelikle Yalın ADSL’e geçiş yapan müşteriler içinse tüm vergiler (%18 KDV, %5 ÖİV) dahil 8 TL aktivasyon ücreti, (varsa) tüm vergiler (%18 KDV) dahil 100 TL kurulum hizmeti, (varsa) aylık her yöne 100 dakika paketinin 6,99 TL’lik bedelinin yararlandığım ay sayısı kadar tutarı, tarife fiyatı ve kampanya fiyatı arasındaki farkın yararlandığım ay kadar toplam tutarı) toplam bedeli ile işbu kampanya kapsamında belirlenen kampanyalı aylık paket fiyatının taahhüt süresi bitimine kalan ay sayısı ile çarpılarak hesaplanacak faturalandırılmamış toplam tutar karşılaştırılıp düşük olan bedel kampanya iptal bedeli olarak faturaya yansıtılır.


    Kanun:6502
    Madde52/4
    İlgili madde;

    Tüketici, belirsiz süreli veya süresi bir yıldan daha uzun olan belirli süreli abonelik sözleşmesini herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin istediği zaman feshetme hakkına sahiptir. Süresi bir yıldan az olan belirli süreli abonelik sözleşmesinde satıcı veya sağlayıcı tarafından sözleşme koşullarında değişiklik yapılması hâlinde de tüketici sözleşmeyi feshedebilir. Fesih bildiriminin kâğıt üzerinde veya kalıcı veri saklayıcısı ile satıcı veya sağlayıcıya yöneltilmiş olması yeterlidir. Satıcı veya sağlayıcı, abonelik sözleşmesinin feshi için sözleşmenin tesis edilmesini sağlayan yöntemden daha ağır koşullar içeren bir yöntem belirleyemez.

    Faydalanabilir miyim? Bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?







  • Müşteri hizmetlerine sorun söylerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Kendileri 448 tl yansıyacağını söylüyor. Tüm işlemlerimizin yasal olduğunu söyledi maddeyi okuduktan sonra yasal haklarınızı arayabilirsiniz dedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ümit_YILDIRIM

    Kendileri 448 tl yansıyacağını söylüyor. Tüm işlemlerimizin yasal olduğunu söyledi maddeyi okuduktan sonra yasal haklarınızı arayabilirsiniz dedi

    D smart ile ilgili olarak bir arkadaş yazmıştı forumda tüketici hakem heyetine gidip başvurunca ilgili kanun maddesi ile iptal etmişti d smart cayma bedelini vs. Siz de olmazsa deneyin bu yolu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.