Şimdi Ara

SUPERONLINE Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni abone olacak arkadaşlar bu yorumlarımı göz önünde bulundursunlar. Yaşadıklarımı anlatmaya çalıştım;

    1) 2010 yılından beri kullandığım Superonline internet ve telefon hizmetine , Aralık 2012’de ikamet değişikliğinden dolayı nakil talebinde bulundum ve 15 iş gününü geçen bir süreçte naklim gerçekleşti.

    2) Ocak 2013 faturam 200 küsür lira geldi ve incelememde benim “telefon” aboneliğimi sonlandırdığım ve fesih tazminatı olarak faturama yansıtıldığı söylendi ancak benim hiçbir şekilde böyle bir talebimin olmadığı anlaşılmasına rağmen söz konusu faturayı ödedim, sonraki dönemlerde ödediğim tutar faturalarımdan düşüldü. Yani ben haksız yere neredeyse birkaç aylık faturamı PEŞİN ÖDEDİM.Ve hala daha telefon hizmeti yok, sorunu çözemediler..

    3) Yine bu nakil esnasında eski modemimi gelen teknik servise geri verip yeni modem takıldı.Bana geçtiğimiz aylarda “eski modemin geri verilmediği, iade edilmemesi halinde ücretinin faturama yansıtalacağı “ mesajı geldi. Aracımla gidiş geliş 25-30 km yol kat edip bir Superonline merkezine gittim. Durumu izah ettim. “Problem olmadığı, modemimin zaten teslim alındığı, mesajın dikkate alınmamasını” söylediler. Bu cevap üzerine genel merkezinizi aradım durumu izah ettim, “haklısınız” dediler ancak son faturama bu cezanın yansıtıldığını gördüm. VE YİNE SONRAKİ DÖNEM FATURALARIMI PEŞİN ÖDEMİŞ OLDUM.

    4) Tüm bunlara rağmen internetini çok verimli kullansam bir yere kadar. Ya arkadaş bir çok kez genel merkezi aradım. Modem arka odamda duruyor ancak salonda kıt kanaat internete bağlanabiliyorum. Zaten balkonda çekmiyor. Modem 10 metreden nasıl çekmez. Böyle bir şey olabilir mi? Bunu söylediğimde “kapıların, duvarların sinyali azalttığı” söylendi. Ben bu kadar para ödememe rağmen interneti benim 2 üst katımda oturan, bakın tekrar ediyorum 2 üst katımda oturan kişiden alıyorum. Böyle bir saçmalık olabilir mi?

    Verdiğim taahhüt olmasa 1 sn. düşünmeden ayrılırım.

    Ayrıca yeni aboneler benden 2 kat fazla kotalarla, uygun fiyatlı LİG TV li Digiturk lerle benden daha ucuza kullanıyorlar. Ben taahhüt verdiğim için hiç bir şeyden faydalanamıyormuşum. Böyle haksızlık olur mu?

    Lanet olsun verdiğim taahhütte. Büyük hata yapmışım meğer.

    Kullanamadığım, kıt kanaat sınırlı bir şekilde kullandığım internet hizmetine PEŞİN PEŞİN para veriyorum. Hem de yeni abonelere sağlanan Digiturk promosyonları , fiyat/kota avantajlarına ödenen paranın neredeyse 1,5 katına. Ayıptır, günahtır.

    Ben hayatımda bu kadar ciddiyetsiz , disiplinsiz bir firmaya rastlamadım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.