Şimdi Ara

Süperonline'nın Gece AKK'sini Yok Sayma !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merbaha arkadaşlar daha yeni bir mesaj geldi kotanızın %80'di dolmuştur diye şaşırdım, indirmeleri gece yapıyorum kota nasıl dolar sonra bir baktımki bildiğin yok sayma :) Geçen aydada böyle bir sıkıntı vardı dedim sistemseldir diye düşündüm ama hala devam ediyor. Şikayet talebi açtım bakalım nasıl bir dönüş olacak.

    Resimlerde 00'dan önce başlatmış gibi gözüktüğüne bakmayın, indirmeyi duraklatıp 1, 1.5'tan sonra başlattığım indirme hepsi..

    Sizinde dikkatli olmanızı istiyorum..

    Süperonline'nın Gece AKK'sini Yok Sayma !

    1 Mayıs 2017 itibariyle tüm müşterilerimizin 02:00- 08:00 arasındaki internet kullanımı AKK’dan düşmemektedir. Gece Kuşu ve Akksız Gece kampanyalarında olan müşterilerimiz için ise ek olarak 00:00-02:00 arasındaki kullanımlar AKK kotasından düşmez.


    EDİT: Verilen cevap indirdğiniz indirmeler akn'den düşmemiştir dediler.. Komedi eğer öyleyse neden bu bilgiler ayrı ayrı gösterilmiyor 00:00-02:00 arası ayrı 08:00-00:00 Ayrı ayrı yazması lazım işleri güçleri çakallık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 13 Aralık 2018; 10:53:17 >







  • Normalde bütün taleplere ertesi gün dönüş yapan türkcellden dönüş yok enterasan
  • Hocam, bu ne yazık ki bende de böyle. Detaylı kullanım sorgulama menünüsüne giren sanıyorum herkes için de böyledir. Saçma sapan bir veri işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eozen81

    Hocam, bu ne yazık ki bende de böyle. Detaylı kullanım sorgulama menünüsüne giren sanıyorum herkes için de böyledir. Saçma sapan bir veri işte.
    İndirdiğim veri ortada sanıyorlar bir zeki kendileri, önceden akk bitse bile hız düşümü olmadığı günleri biliyordum son 3 ayda yaşadğım şeyler çileden çıkartıcı..

    Bunun yanında son 1 haftadır akşamları tam 20:00'dan 23:30 sularına kadar ping sorunu yaşıyorum ve bunu bütün arkadaşlarım yaşıyor sıkıntının bizde olduğu söyleniyor oysaki ilk ping şikayetimde müşteri hizmetleri 2 dkda çözmüştü..Sonraki aramalarım ve taleplerde suçlu biz olduk..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 13 Aralık 2018; 13:24:2 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.