Şimdi Ara

Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+ kutusunu kullanmak (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
332
Cevap
25
Favori
85.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • barisp B kullanıcısına yanıt

    İşe yaradığına sevindim hocam :)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: adshell

    Aynı problem bende de var Keenetic Giga ile. Problem TV+'ın donanım versiyonundan kaynaklanıyor. Eski modem P8 öncesi cihazlarda bu çalışıyor ancak benim evde Q11 var. o yukarıdaki aynı hatayı veriyor. Sanırım Network haricinde bir yazılım kontrolü de var. Çünkü SOL call center'deki arkadaş bana "modeminizi göremiyorum onu göremediğim için TV+ bağlanmaması normal" diye dönüş yaptı. Sanırım biz ne kadar çabalasakta SOL bir şekilde yine engelleyecek. Bunu @keenetic yetkililerinin yasal yollardan halletmesi gerekiyor.

    Alıntıları Göster

    Ben de şimdi kontrol ettim, TV+ kutusunun modeli Q11. O zaman hiç bu işlere girmeyelim mi? Çalışmayacak mı TV+ keenetic modem ile.

    Bütün sayfaları okudum, heyecan yapmıştım, şifremi öğrendim, her şey hazırdı. Ama TV+ keenetic ile çalışmayacaksa modem değiştirmenin hiçbir anlamı olmayacak malesef.

    Keşke bir yolu olsa bunu Q11 ile de çalıştırmanın.

    Keenetic ile internete bağlanıp HG255s'i köprü modunda kullanarak TV+ çalıştıramaz mıyız peki? Yok mu hiçbir yolu?

  • Ben Keenetic viva router ile superonline internet ve ip tvyi sorunsuz çalıştırıyorum. Keenetic viva router kesinlikle tavsiye ederim hem çekim gücü olsun hemde arayüzü çok güzel.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugrbnk

    Ben Keenetic viva router ile superonline internet ve ip tvyi sorunsuz çalıştırıyorum. Keenetic viva router kesinlikle tavsiye ederim hem çekim gücü olsun hemde arayüzü çok güzel.

    Giga aldım denemek amaçlı ayaları nasıl yaptığınızı söyleyebilir misiniz ? Bağlantı kuruldu diyor ama arayüzde internet yok internet vlan id yi girmediğimden dolayımı oluyor acaba ?


    Tüm ayarları yaptım tv+ saldım ama mac adresini kopyaladığım halde ip ve dns ayarlarında "ip adresi atanamadı" diyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lethas -- 14 Nisan 2021; 11:57:6 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugrbnk

    Ben Keenetic viva router ile superonline internet ve ip tvyi sorunsuz çalıştırıyorum. Keenetic viva router kesinlikle tavsiye ederim hem çekim gücü olsun hemde arayüzü çok güzel.

    Tv+ modeliniz nedir acaba.

  • Keenetic giga ile turkcell superonline fiber ayarlarını yapabilen var mı ? Ben başaramadım o yüzden cihazı iade ettim.

  • Arkadaşlar selam,

    Bu işlemi yapabilmek için Superonline fiber kullanmak şartı mı? Superonline ADSL ya da VSDL ile de çalışabiliyor mu?

  • Arkadaşlar merhaba,


    Fotoda bulunan ayarlar ile çalıştı; dikkat etmeniz gereken şey taktığınız kablolara göre listede belirli Lan sayısı çıkıyor; hangi Lan portuna taktığınızı tespit edip “103” ve “4” nolarını onun önüne yazmanız gerekiyor. Tespit edemiyorsanız bir bir deneyip hangisinde çalılıyorsa onun önünde rakamları bırakmanız gerekiyor. Sorunuz varsa; yazın cevaplarım.


    Sadece Turkcell’in böyle gizli saklı işleri karşı olduğum için gıcığına yazdım.

    Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+  kutusunu kullanmak
  • arkadaşlar merhaba yazlığımda vodafone redbox kablosuz modemle limitsiz internet kullanmaktayım.

    Diğer evimde kullanmadığım turkcell superonline huawei HG253 modem ile Huawei EC2108V05 tvplus kutusunu getirsem kullanabilme imkanım var mı ?

  • Arkadaslar merhaba, bir arkadastan tv+ huawei Q11 kutu aldim, cihazi superonline modeme lan kismindan ethernetini bagladim, internetimde superonline, modemim huaweihg658 v2

    Tv+ kutusu acilirken 4. asamada su anda baglanabilecek server bulunmamaktadir seklinde hata veriyor ve bu asamda takili kaliyor, bu sorunu nasil cozebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizilat -- 27 Temmuz 2021; 13:44:4 >
  • Benim modemde iptv destegimi yok acaba hg658 v2 de sanirim wan portuda yok bu modemde iptv desteklemedigi icin hata veriyor olabilirmi?
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba bende tplink acher c50 modemde resimdeki ayarları yaptım açıldı.Öncelikle çok teşekkür ederim.Tv+ cihazım EC2108V5 ve şuan test ettiğimde kanallar geçişleri gayet güzel çalışıyor.Özellikle ulusal kanallarda anında geçiş yapıyor.Tv+ kurulurken sol modemini takıp port yönlendirme ayarındaki portları aldım.Cihaza ıp rezev ettim karışmasın diye ve şuan taş gibi bilginize Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+  kutusunu kullanmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byorkouk -- 29 Temmuz 2021; 17:7:18 >
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

    Rica ederim, faydalı olmasına sevindim. Cihaz modeline göre değişiyor herhalde durum.

  • Arkadaslar vdsl modemimi bridgr moda alip hg255s baglasam tv+ sorunsuz calisir mi?
  • fatih_h kullanıcısına yanıt
    Valla bilemedim hocam ama 1025 portunu açılması gerekiyor anladığım kadarıyla
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

    Port yönlendirme ayarlarını nasıl yatınız acaba? Ben sol modeminin mac adresini kopyaladım sadece kanal geçişleri yavaş ve tv+ plus yavaş açılıyor.

  • Onurefe121 O kullanıcısına yanıt
    Modeminiz tplink mi?
  • byorkouk kullanıcısına yanıt

    Evet archer c7. Hg 255s modeminden dış port, yerel port ve yerel ip'sini aldım tv plus cihazının fakat Tp-link router'a girdiğimde bir fark olmuyor. Bir de şunu farkettim tp-link router nedense tv plus cihazını LAN'a bağlı olarak görmüyor ama internet bağlantısını veriyor. Tam olarak port forwarding ve ip adreslemede ne yaptığınızı açıklayabilir misiniz?

  • Onurefe121 O kullanıcısına yanıt
    Resimdeki ayarlar haricinde ıp rezerve yaptım TV plus cihazına birde portu böyle açtım Superonline modemi kullanmadan Turkcell TV+  kutusunu kullanmak
  • ıp rezervasyon kısmında tv+ cihazının mac ve ip adresini giriyoruz anladığım kadarıyla ama ip'yi neye göre gireceğiz? Rastgele mi? Virtual server'la Address Reservation kısmındaki tv+ cihazının ipleri aynı olmak zorunda galiba.

  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.