Şimdi Ara

superonline kasıtlı bağlantı kopması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • superonline 50mbps vdsl kullanıcısıyım. ne zaman indirme yapsam ertesi gün internetimde kopmalar oluyor. kasıtlı olduğunu düşünüyorum. sizce neden olabilir? hat değerlerim aşağıda.



    superonline kasıtlı bağlantı kopması



  • Hat değerleriniz sağlıklı olmadığı için siz indirme yaparken hattaki gürültü artıyor ve CRC neticesinde hatta kopma meydana geliyor. Birkaç megabit hız düşümü ile sorun çözülebilir.


    Ekleme: Forumumuzdaki sıkıntı sebebiyle bazen görsellere tıklandığında başka bir görsel açılıyor. Bu sebepten dolayı farklı bir görsele göre yorum yapmıştım. Şu an konudaki ekran görüntüsünü görebildim.


    Öncelikle hattınızın yüz üzerinde bir hız desteklediği gözüküyor. Değerler açısından da bir problem olduğunu düşünmüyorum. Kasıtlı bir şekilde de kimse sizin bağlantınızı kesmez. Kesintilerin neden olduğunu öğrenmek için bir kayıt açın dilerseniz işletmecinize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 10 Nisan 2021; 21:40:21 >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    sürekli arıza kaydı bırakıyorum zaten. altyapı kaynaklı deyip duruyorlar. birgün arıyorlar sorunu giderdik diyorlar ikinci gün kopmaya başlıyor. ben vdsl geçtikten 1 ay sonra bu kopmalar başladı. 1 ay boyunca altyapı problemi yok muydu yani




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikenlikaktüs -- 10 Nisan 2021; 21:43:8 >
  • dikenlikaktüs D kullanıcısına yanıt

    Forumdaki görsel sıkıntısı sebebiyle farklı bir görsel görüntülenmişti hocam, şu an sizin ekran görüntüsünü görebildim. İlk mesajımı editledim hocam.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.