Şimdi Ara

Superonline Internet Hizmetimi Kesti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar, eski bir metronet abonesi, satış sonrası superonline üzerinden devam eden aboneliğim yaklaşık 3 4 yıldır ara ara sorunlar olsa bile kullandığım internetim 16.12.2014 saat 10:15 itibariyle kesildi. O günden bu güne kadar geçen süreci paylaşıp, Superonline'nın nasıl bir şirket olduğunu bir kez daha görmenizi amaçlıyorum.
    İnternetim kesildikten sonra müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucunda internetimin faturaya bağlı olarak kesildiğini iletti. 1 ay yatmamış faturam varmış. Yaptığım kontroller sonucunda İş Bankası otomatik ödeme talimatı verdiğim hesabımdan o aya ait ilgili faturanın çekilmediğini gördüm. İş Bankası internet şubesinden faturayı yatırmaya çalıştım fakat faturayı bulamadı. Bunun üzerine tekrar müşteri hizmetlerini aradım atmler üzerinden denememi ilettiler nitekim bende, Yapı Kredi Ulus Heykel ATM'sinden ekim ayına ait olan faturamı yaklaşık 15 20 gün gecikmeli olarak yatırdım. Kasım ayına ait faturamın son ödeme günü gelmemişti ama yinede onu da yatırdım.
    Arayıp faturayı yatırdığımı belirttim. 48 saat beklemem sisteme en geç 48 saat içinde geçeceğini ilettiler. 48 saat bekledim fakat internetim açılmadı. Tekrar arayıp müşteri hizmetlerine durumu ilettim. Bu kez faturadan dolayı değil internetimin bir arızadan dolayı kapatıldığını belirttiler. Arızanın 72 saat içinde giderileceğini beklememi söylediler. Yine bekledim. Tabi bu bekleme süreleri içinde her gün arayarak arıza hakkında bilgi aldım. Yapıldı mı yapılacak mı gibi. 72 saatlik sürenin dolmasına kısa süre kala yaptığım görüşmede yasal haklarımı kullanmak istediğimi belirttim ve bunun üzerine "sizin faturanız yatmamış internet hizmeti bu nedenle kesik arıza giderilme süresi için öncelikle faturanızı yatırmanız gerekli" gibi birşeyler söylendi bende bunun üzerine faturamı yatırdığımı ilettim. Dekontları yollamamı istediler. 20.12.2014 tarihinde dekontlarımı faks yolu ile yolladım. Bu arada sikayetvar.com aracılığıyla şikayet oluşturdum. Tabi takdir edersiniz ki yine sonuç değişmedi ve faturalarım sisteme yansımadı. 22.12.2014 pazartesi günü superonline'dan bir arama aldım. Sikayetvar.com aracılığıyla yaptığım şikayet için geri dönülmüş. Durumu kendisine anlattım. Telefonda ki ilgili kişi dekontları tarafına tekrar yollamam gerektiğini ve üstüne "F. Beyin Dikkatine" diye not düşmemi söyledi. Dediğini yaptım ve tekrar dekontları faks olarak yolladım. O günden beri ne arayan var ne de soran. Müşteri hizmetlerini arıyorum gerekli birimlere durumu ilettikten başka bir yanıt alamıyorum.
    BTK'ya da durumu bildirdim ama onunla alakalı hiç bir dönüş sağlanmadı. Şimdi neden böyle bir olay yaşadığımı kendi düşünceme göre anlatmak istiyorum.

    Metronet abonesiyken yaptığım sözleşmeye göre 25 mbit download / 25 mbit upload simetrik ve limitsiz internet hizmetim vardı. Tabi bu paket şu anda hiç bir servis sağlayıcısının veremeyeceği nitelikte. Daha önce binamda ki diğer metronet abonelerine de benimkine benzer şekilde uygulamalar yapılarak aboneliklerini iptal ettirmeleri sağlanmıştı. Fakat bu dönemlerde ben askerde olduğumdan bunlardan etkilenmemiştim. Binada sadece benim aboneliğim devam etmekte. Muhtemelen bulunduğum sitede de sadece benim aboneliğim vardır. Ben hattımı kapatmayı kabul ediyorum fakat bana diretilen şey tekrar adsl'e dönmem. Evimde odama kadar fiber kablo çekilmiş durumda. Bu fiber kablo çekilirken odama gelen kablo tesisatı değiştirilerek telefon hattı iptal edildi. Telefon hattı yerine fiber kablo çekildi. Bunu yapan bizzat metronet görevlileriydi. Şimdi ise evimi eski haline getirmeyi kabul etmiyorlar. Ben bu işlemi tek başıma yapabilecek teknik alt yapıya yada donanıma sahip biri değilim.

    Burada benim bir mağduriyetim söz konusu. Bilgili arkadaşlarımın bana yapabileceklerim konusunda yardımcı olmalarını istiyorum. Saygılarımla.







  • BTK'ya şikayet dostum, en etkili yöntem bu. Fiber altyapı varken dsl'e yönlendirmeleri de trajikomik olmuş. Direk Superonline fiber'e geçirselerdi bari...
  • BTK'ya da iki kez şikayet ettim ama hiç bir sonuç alamadım. Az önce tekrar görüştüm aboneliğimi dondurun bari boşuna para ödemeyim ne zaman arıza giderilecekse o zaman tekrar devam ederiz dedim, abonelik dondurma diye bir işlem yapamadıklarını iptal ettirme işlemi yapabileceğimi söylediler kısacası aboneliğimi iptal ettirmem için sürekli çabalıyorlar bende artık iptal ettirip kendi başımın çaresine bakarım diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.