Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.433
Cevap
99
Favori
361.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bende bu lanet modem var.
    Eke ekliyorum modemin log görüntüsünü. 2.4 de de 5 de de packet loss-ani ping çıkmasınoluyor. Telefondan online oyun oynatmıyor neredeyse. Sayfa açılmıyor 5-10 saniye sonra sayfa yenileyince sayfa geliyor.

    Superonlineya ne dersem bu modeldan başka bir model modem verirlrer? Bu dorunu yaşıyor musunuz?

     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu




  • DeatSlayer kullanıcısına yanıt
    upnp yi devre dışı bırakmayı deneyin büyük ihtimalle sorun çözülecek.
  • gorsan G kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmadı hala aynı
  • DeatSlayer kullanıcısına yanıt
    2.4 ve 5 ghz aynı anda açma , hg255s in 5 ghz ı zaten dandik , sadece 2.4 ghz da kullan derim. denemelerimde 2 si birden açık iken ping ve cihaz yavaşlamıştı.
  • xdslx X kullanıcısına yanıt
    1. laptop ethernetle routerın wan girişine bağlı
    2. Sandbox çalıştır
    3. Login ekranı gelince routerı kapat aç

    Sizin dediğiniz bu değil mi hocam bunu yapınca bir şey gelmiyor ki. Sandbox login ekranında kalıyor
  • arkadaşlar hg255s'i köprü olarak kullansak telefon çalışıyor mu? bir de elimde kullanıcı adım ve şifrem var voip destekli modem alsam telefonu ve interneti sorunsuzca kullanabilir miyim? evime internet fiber>gpon>hg255s şeklinde geliyor.
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Telefonun id ve şifreside gerekli en son alınamıyordu bu bilgiler.Yeni bir çözüm yolu getirenede denk gelmedim.
  • Superonline(Fiber)'da Size Verilen Modem Haricinde Modem Kullanma

    Dostlar diğer tüm servis sağlayıcılar modem arayüzünde gireceğiniz @fiber, @ttnet, @millenicom, @turknet ile biten kullanıcı adı şifre bilgilerinizi verirken s.online m.h'ni arasanız dahi size bu bilgileri vermiyor ve dolayısıyla farklı modem kullanamıyorsunuz.

    İndirilmesi gereken imaj dosyası:https://drive.google.com/uc?id=1U_7qcw1bWWpi-TETILYQGxNdImuGP4ji&export=download

    İmajı açabilmeniz için Virtualbox:https://www.virtualbox.org/wiki/Downloads

    Virtualbox'u kurup açtıktan sonra dosya-imajı içe aktar diyerek indirdiğiniz imaj dosyasını açıyorsunuz. Sandbox'a iki kez tıklayıp üstteki menüden aygıtlar/ağ/ağ ayarları bölümüne girerek görseldeki şekilde ethernet sürücünüzü(dikkat Wi-fi sürücüsü DEĞİL) gösteriyorsunuz ve kablo bağlı yapıyorsunuz. Ardından ethernet kablosunun bir ucunu bilgisayarın ethernet çıkışına, bir ucunu modemin WAN girişine takıyorsunuz(dikkat LAN'lara takmayınız). Login soracak o ekrandayken klavyeden herhangi bir şey girmeden modemi güç tuşundan kapatıp açtığınızda kullanıcı ve şifreniz ekranda görüntüleniyor

    Lütfen burada anlatılanları art niyetli şekilde kullanmayınız. Tamamen bilgi amaçlıdır

     Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Ağustos 2019; 19:0:52 >




  • Herkesin eline koluna sağlık, ben de en yakın zamanda bu modemden kurtulmayı planlıyorum, alınabilecek en iyi f/p ürünü nedir? Asus DSL-N16 nasıl, sanırım yeni alacağımız modemin mac klonlamaya izin vermesi gerekiyormuş?
  • Arkadaşlar merhaba daha önce telekom kullanıyordum ve tv pc telefon hepsi birbirini görüyordu. Bir hafta önce vodafone net e geçtim ve bu modem bağlandı artık pc ve smart tv arasında wifi bağlantı kuramıyorum. Görmüyor cihazlar birbirini, bunun bir çözümü var mı?
  • Bunun root şifresini nasıl alıyorduk biri hatırlatabilir mi?
    Bugün tr069la modeme bağlandılar ayar oldum. Nasıl bunu iptal ediyorduk?
  • TheContact kullanıcısına yanıt
    root şifresini değiştirmek lazım, bunun için de kullanıcı adı ve şifresini öğrenmek lazım ki fabrika ayarlarına dönünce internete bağlanabilelim
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137906040



    kullanıcı adı= Root
    şifre= fbr_2015_Hua
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    virtual box ın ayarlarında , laptopunun etherneti bridge modunda ise çalışır . bi de virtualbox cpu ayarlarında senin laptopun vt-x yani sanallaştırma destekliyormu ? desteklemiyorsa çalışmaz . laptopun bios ayarlarına girip bakacaksın , desteklediği halde vt-x özelliği kapalı da olabilir , ya da hiç desteklemiyo olabilir. CPU-Z programıydı galiba , bu özellik varmı yok mu bakabilirsin laptopunda
    var ise bios a girip aç, bende BIOS update yapınca gelmişti bu özellik .
  • Arkadaşlar millenicom superonline altyapı fiber şifresini veriyor mu bilen varsa yazsın lütfen.
  • Merhaba,

    Süperonline fiber için Modem/Router önerisi olan var mıdır? Akıllı tv ve xbox için kullanacağım. 250-300 TL bandı bana uygundur.

    Teşekkürler
    Saygılar
  • selamlar, superonline fiber için huawei HG255s modemi verdi turkcell. bildiğiniz gibi 5g ve 2.4g olmak üzere 2 ağ var. sorun şu evimde philips android tv var, tv 5g ağına bağlanınca telefondan tv yi göremiyorum. iki cihaz da 2.4 ağına bağlanınca birbirini görüyor ama 2.4 ağda da internet cok yavaş. tv 5g ağına bağlanınca chromecast neden çalışmıyor?
  • Selamlar arkadaslar daha once superonline fiber huawei hg253s kullanicisiydim ,ayni alt yapiyla vodafone fibere gecis yaptim. Normalde superonline teknik servisi ayni zamandada vodafone teknik servisliği yapan arkadaşlar hg255s cihazi bagladilar. Başlarda sıkıntı yok gibi görünsede bu modem tamamiyle çöpten başka birşey değil 4 defa modem değiştirildi servis tarafından. devamli 2.4 ghz kopmasi telefonla destekte kanal degistir isim degistir sifre degistir , 5g baglanmama,5 g kaybolup gelmeme vs vs...
    Huawei ye mail attim dönüşte yaptılar sağolsunlar modem marka adamlarin markasi ne deseler beğenirsin modemlere teknik destek vermiyoruz lütfen teknik desteği satin aldiğınız firmadan alin dediler.modemlerde arıza var diyorum mekanik yada yazilimsal 4 defa modem degistirdiğimi ilettim illa teknik destek vermediklerinin altini ciziyorlar sadece telefonlara destek veriyorlarmış :)


    Mailden alinti ;

    Merhaba Emre Bey​,

    Huawei modemleriyle ilgili satın almış olduğunuz kanaldan destek almaktasınız şuan için Huawei modemlerine tarafımızdan destek verilmemektedir.

    Huawei telefonlarınız ile alakalı herhangi bir sorunuz olduğu takdirde bize her zaman ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
    Saygılarımızla,
    Hasan
    Huawei Türkiye


    Bize ayipli mal vermeleri bizi mağdur etmiyormu ? Bunun suclusu ayipli mali satan ve teknik destek vermeyen huawei mi?
    Bu ürünleri bu kadar sikayet olmasina ragmen hala sağlam olduğunu söyleyen ve yeni bir modem cikarmayan 255s montajina devam eden superonline(vodafone) mi?

    Bilemedim




  • 2.4 ghz için en uygun kanalı seçip sabitleyin otomatikte durursa cihaz süreki olarak kanal değişikliği yapıp sizde bunu wifi kayboluyor şeklinde göreceksiniz.5Ghz içinde 36-48 kanal aralığını kullanınız 48 üstü kanallar diğer sistemler tarafından kullanılıyor yine problem yaratır.Bende rt-ac86u var otomatikte bırakınca bu durumlar bendede oluyor.Cihazın kanal ayarlarını sabitleyin otomatikte bırakmayın.
  • jackiealfonzo kullanıcısına yanıt
    Huawei modemlerde ithalatçı garantili telefonlar gibi superonline tarafından getirildiği için ülkeye onlar ilgileniyor. Vodafone da superonlinedan alıyor modemi üstüne bir etiket yapıştırmışlar bizde Vodafone kullanıyoruz cihazın fabrika ayarındaki arayüz şifresi superonline
  • 01virüs01 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntıda burda superonline in ayıplı mal alıp vatandaşı mağdur etmesi hatalı modemi bizden alip yine hatalı seri modemi vermesi hiçte güzel bir şey değil zaten upload hizlarinda 5 i gecemiyoruz üstüne birde modem sıkıntısı.ikinci taktiklari modemde degisim urunu kullanilmis bir modemdi. Superonline artik ne kadar ucuza aldiysa modemleri huawei den hep 3 maymunu oynuyorlar
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.