Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (89. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • udolu1905 kullanıcısına yanıt
    13 ile başla bende 13 işe yaradı... +https://play.google.com/store/apps/details?id=com.farproc.wifi.analyzer
    linkteki uygulamayı android cihaza yükle ona göre seç yada...
  • HUAWEİ hg255s modem açtığım arıza kayıtları sonucunda 1 kere değişti yerine yine aynı model hg255s getirdiler. Bu arada bu modemlerın son serisi "Q4" müş değişmeden öncede öyleydi değişende aynısı. Gelen teknik ekip ping nedir packet loss nedir falan bi haber. Telefonla arayan müşteri hizmetleri de aynı şekilde.

    şöyle ki CMD açıp modeme ping atıyorum "ping 192.168.1.1 -t" şeklinde 1ms-2ms 3-5 arası giderken birden 250 olup sonra tekrar düşüyor 1-5 arası gidip geliyor. Arkadaşlar modeme ping atarken herhangi sağlıklı bir pc ve modem arasında 250ms ping olması imkansız.

    Bu yaptığımı modemi aynı odaya koydum pc'yle hem 5gHZ bandında Hem de 2.4gHZ bandında denedim durum aynı. Yani hiç öyle dışarıya ping atmaya falan çalışmayın daha modeme ping atarken sorun yaşıyorum. Tabiki hem türkiye içi serverlarda hem de yurtdışı serverlarda aynı durum mevcut.

    Ekşi sözlük superonline fiber konusunda da birisi packet loss yaşamış ve anı ping yükselmeleri bende olan durumun aynısı yani çözememişler ve bu kişi ZTE modem de aynı sorunu yaşamış.

    Ben de superonline olup ZTE modem takılı bir komşumda denedim aynı sorunlar onda da var. yani ZTE modemde çözüm değil gibi geldi.

    Bu sorunu yaşayanlar nasıl çözdünüz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drwolf1 -- 21 Aralık 2018; 21:11:53 >




  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    Bende son 1 haftadır 2.4 de inanılmaz kopmalar yaşıyorum 5e geçince sorun yok ama 5de çok dar alanda çalışıyor yav

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tüm adımları harfiyen yapmama rağmen son aşamada log dosyasına herhangi bir şey düşmüyor. Yani herhangi bir sonuç alamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz acaba? 1 Haftadır bununla uğraşıyorum, bıktım artık.
  • Arkadaşlar merhaba bende suan süperonline var 24 mbps lik imterneti,devam etmek istiyorum modemimde hg255s,bu modem yeterlimi? Yada bu modem üzerinden hangi ayarları yapmam gerek daha performansl(hızlı) çalışmak için.dün test yaptıgımda (iphone7 plustan) 19mbps çıktı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yolu yok. Modem kronik arızalı. Tüm hg255s modeli için geçerli. Forumda 5 kere degiştirmiş olan var durum aynı. Bende de 2 kez değişti durum aynı. Superonline rezilliği

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • drwolf1 D kullanıcısına yanıt
    Dün hız testi yaptım 19mbps-q1 mbps cıktı sanırım adil kullanımı aşmışım.modemin arızalı yada sıkıntılı olup olmadığıjı nereden anlayabiliriz? Yada superonline yenı tarifelere farklı modem mi veriyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • huawei hg255s modemde wifi sorunu var. yeni abonelerede bu modemden veriliyor. önceki mesajları okursanız herkes bu sorundan bahsetmiş ve çözüm bulmaya çalışmış maalesef superonline kabul etmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drwolf1

    huawei hg255s modemde wifi sorunu var. yeni abonelerede bu modemden veriliyor. önceki mesajları okursanız herkes bu sorundan bahsetmiş ve çözüm bulmaya çalışmış maalesef superonline kabul etmiyor.
    Bende de hızda dalgalanma oluyor son 10 gündür.25mbps de çıkıyor 5 de çıkıyor.
  • luridline kullanıcısına yanıt
    Merhaba sorunuza cevap bulabildiniz mi? Aynı durum bende de var. Unlocked yapabilirsek yeni uygulamalar yukleyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam hg255 1-2 gündür ethernet bağlantısından kopuyor internet var ama ethernet bağlantısı pasif oluyor , pc'yi açıp kapatınca düzeliyor ? sorun neden olabilir ?
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    bana sorarsan zyxel ve asusdan şaşmayacan ama ne yaparsın türkcell bunla anlaşmasız öncelikle ısınıyor eternet port galiba ondan dolayı veri akımını kapatıyor fireware son güncel degilmi modemin güncel yani WİFİ GELECEK OLURSAK 40 mhz çekin kanal 5 yapın 802.11 n geçirin yüzde 60 yapın evin duvarları kalın degilse kalısa %80 bunun sebebi modem için kompanentler ısınmasını azaltmak daha az güçle iyi performans vermek duruma göre bi bakın hız testi yapın bakalım nasıl veri iletcek size bide baglandıgınız cihazda önemli wifi hızına iyi forumlar
  • -



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorsan -- 6 Ocak 2019; 0:49:12 >
  • tv+ actığımda internet gidiyor bu sorunla karsılasan varmı birde baska bir modem alsak tv+ kullanabilirmiyim.mh yeni aldığım modemden tv+ ulasabilirmi.
  • Bu modem ile söyle bir problem yaşıyorum. bağlanıyor, kullanmaya başlıyorum, herşey güzel. belli bir zaman sonra (bazen 1 gün bazen 1 hafta) kablo ile bağlı olan turkcell tv hariç kablosuz ile bağlı olan hiçbir cihazdan bağlantı alamıyorum. mecbur reset atıyorum. Bu cihaza router bağlayıp bu problemden kurtulan oldu mu? Ona göre birşey bakacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 6 Ocak 2019; 22:13:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sky__walker

    Bu modem ile söyle bir problem yaşıyorum. bağlanıyor, kullanmaya başlıyorum, herşey güzel. belli bir zaman sonra (bazen 1 gün bazen 1 hafta) kablo ile bağlı olan turkcell tv hariç kablosuz ile bağlı olan hiçbir cihazdan bağlantı alamıyorum. mecbur reset atıyorum. Bu cihaza router bağlayıp bu problemden kurtulan oldu mu? Ona göre birşey bakacağım.
    Ayni sorunu farkli bir modem ile bende yasiyorum. Cözüm bulabildiniz mi hocam?
  • hrnayn kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz.Ancak sol muhtemelen erişim sağlayamayacaktır.Tr-069 dan erişim sağlanması lazım.Iptv ayarı olarak Vıd103 prio 4.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elimde Linksys Ea6400 router var. Hg253 modem ile bunu kullanıyorum. Acaba Hg253s yerine, Ea6400 router ile direkt internete çıkabilir miyim?
  • Bu modemle PS4 kullanan var mı arkadaşlar? Download da bi sorun yok ama upload yapmıyor bir türlü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modem yerıne baska bır router taksak kullanıcı adı ve şifresini alabılen oldumu acaba
  • 
Sayfa: önceki 8788899091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.