Şimdi Ara

Superonline Huawei HG255s 5ghz router ana konu (102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.434
Cevap
99
Favori
361.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    Bütçe ne kadar hocam router için? Root girişi için önceki sayfalarda bulunan yöntemlerden biriyle (wireshark tercihimdir) fiber k.adı şifrenizi edinin. Ardından routerın internet bağlantısını keserek arkadaki küçük düğmeden resetleyin. Stok yazılımın root kullanıcı adı Root şifresi fbr_2015_Hua eğer işe yaramaz ise yine ilk sayfalarda downgrade frimware i var onu yükleyin routera.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Router 3G yada Tenda AC18 Routerlara bakabilirsiniz ama ben Tenda AC18 i tercih ederdim broadcom chipsetli oldugu için
  • Dediğiniz yöntemle root girişini yaptım fakat nafile. Uzaktan erişim için vodafonenet in müşteri hizmetlerini aradım. Onlarda uzaktan erişim var dediler fakat allem ettiler gullem ettiler bulamadılar. Bana dedikleri ise internetten araştırın yada huawei'nin müşteri hizmetlerini arayın dediler. Bilginiz var mıdır?

    Modeme uzaktan erişebilirsem statik ip alacağım.
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Modemin yerine direkt bu dediğiniz cihaz olur mu? yoksa çoklayıcı olarak mı kullanılacak?
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    direkt olur size verilen cihaz yerine bunlardan birini takıcaksınız ama takarken fiber kullanıcı adı ve şifrenize ihtiyacınız var
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    192.168.1.1 e yada 192.168.2.1 e http için 80 den 2.1 için 443 e port verdiğinizde dış ip den bağlanmıyor mu? Bide güvenliği düşükten kapalı ya çekmeniz gerekiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 80 portunu dediğiniz gibi açtım fakat 443 portunu 2.1'e açamıyorum (Dahili istemci geçersiz) uyarısı veriyor. Güvenliği ise devre dışı bıraktım. Buna rağmen yine de modemin arayüzüne uzaktan erişemiyorum.
  • AirJET A kullanıcısına yanıt
    Fiber kullanıcı adı ve şifresi bende mevcut. Vodafone direkt olarak veriyor.
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    2.1 i yerel ağdan girdiğinizde https panele yönlendirmiyor mu hocam?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam. Modem arayüzüne https olarak giriyor.
  • Crazy38TR kullanıcısına yanıt
    Çok acayip bir durum hocam, hazır user pass ınız varsa bence router ı değiştirin. Tplink vs standart olarak uzak erişimi destekliyor. Değiştirip yeni router takın hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. TurkNet Fiber bağlatıp, ikinci el SuperOnline hg255s alıp Tenda AC11 aracılığı ile kullanmak istiyorum. Bu mümkün mü acaba ? Mümkünse bile herhangi bir sorun yaşar miyim hg255s kaynakli? Hız kısıtlama vb. Konu hakkında o kadar çok şey yazılmış ki bir kısmını okumama rağmen bir cevap bulamadım. Bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bu superonline'ın da Turkcell'in de binbir türlü belasını versin. Ne kablosuzu ne kablolusu hiçbir işe yaramıyor. Kafam alsa başka modem takmayı deneyeceğim ama kafam almıyor, şerefsiz herifler kablo tak çıkarla modem değiştirmeye izin vermiyorlar.

    Taahhüt olmasa yüz kere iptal etmiştim ama taahhüt var işte. Cidden canım çok sıkkın arkadaşlar. Huawei'den ZTE'ye geçtik ama hiçbir şey fark etmedi, hatta kablolunun da performansı düştü.
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    Zte ninde kötü olduğunu burda belirtmiştik bir kaç hocamla beraber ki zte nin teknolojisi daha eski, daha yaşlı bir router. Çare ya router ı değiştirmek yada hg255s in ardından dağıtımı farklı bir ap/router ile yapmak. Birkaç hafta önce bit pazarından ikinci el hg255s aldım, dram heatsinkleri ve bir küçük fan taktım, üstüne bir de duvara astım hava akışı rahatlasın diye, yerel ağ içerisinde router aracılığı ile bir 50 gb çekeyim dedim hem işkence haline geldi hem kayıplar çok fazlaydı. Tasarımsal bir sıkıntı var üründe ve boşu boşuna elimde iki ürün oldu şemaları ve güzel bir atölyem olsa üzerinde uğraşıp nerde sıkıntı varsa bulmak isterdim ama ne harcadığım emeğe değecek ne de paraya.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Yok haklısınız ama Huawei de çekilmez haldeydi. Uğraşıp başka modem takarsam turkcell tv'yi kullanmaya devam edebilir miyim?
  • Dharky D kullanıcısına yanıt
    tv plus ın konfigürasyonu önceki sayfalarda var, iptv destekli bir router ile gerekli ayarlamaları yaparak cgnden ip aldırarak kullanılabilir. şuan tek sıkıntı ev telefonu hizmeti, sip şifresi şifreli geldiği için çekilemiyor.
  • ZTE nin sorunsuz oldugunu israrla söyleyen 1-2 kişi oldu. Ama insanlar sorun yasayıp sorunlarını paylasinca ortadan kayboldular. Burada daha önce ZTE nin kablolu performansinin hg255s’den daha kötü olduğunu da ilk ben yazdım. Maalesef turkcellin elinde SAĞLAM router yok. Ugraşmaya değmez.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni gümrük değişikliklerinden sonra Aliexpress'ten modem almak istemiyorum. Bana ZTE modeminin yerine takabileceğim 4 portlu bir modem söyleyebilir misiniz?
  • HG255s için elinde güncel sayılabilecek firmware dosyası olan var mı? Varsa paylaşabilir misiniz?
  • Arkadaşlar malum bu modemin çekim gücü düşük. Access point bağlantısı yapmak istiyorum fakat her iki ürün de de bağlantı yapmama rağmen access pointe bağlandığımda internet yok uyarısı alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim sizce? Şimdiden teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.