Şimdi Ara

Süperonline hız testi değeri yüksek olmasına karşın düşük hızda indirme sorunu?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 100MBPS kullanıyorum. CGN havuzunda değilim. bahsettiğiniz problemleri çok yaşamıyorum ama Netflix vs. ortamlarını kullanmadığım için olabilir.
    Açıkçası ben de 200MBPS lik pakete geçmek istiyorum. Ama bu konudan sonra biraz şüphelerim arttı.
    Umarım sorununuz çözülür. SOL'ün klasik durumu. Hız çok yüksek ama sayfalar geç yükleniyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ,anladığım kadarıyla süperonline kullanan herkeste sayfalar geç açılıyor ve öyle bir duruma gelmişizki normalmiş gibi karşılıyoruz. ,e ben niye 200mb ye tarifeye geçtim. Bir de gelen ekibi,bir bayan aradı telefonu da duyacağım şekilde ses açtılar ,benim yanımda 400 mblik bir dosyanın 2 dakikada inmesine ''daha ne istiyor ''deyince olay koptu bende. Para verdikki 16 saniyede insin, bize dilenci muamelesi yapıyorlar.


    ----




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 1 Aralık 2021; 15:43:29 >
  • Güncel gelişme : Bana beklememi rica eden Süperonline meğer BTK şikayeti açmışmış. Bana karşı mı,bayiye karşı mı bilmiyorum beklemedeyiz. Müşteri temsilcisi BTK şikayetiniz diye ağzından kaçırdı.Benim şuanlık öyle bir şikayetim yoktu zaten durumu çözemezlerse gider kendi delillerimle ilgili yerlere başvururum. Bugüne kadar bundan bahsetmediler. Bekleyip göreceğiz neymiş bakalım

  • Özelden durumu merak edenler arkadaşlar için burdan yazıyorum.Ekip modemi aynı marka model modem ile değişip gitti ONT değişmedi aynı sorunlar devam etmekte.

  • Superonline'ı 2017 de kullanmayı bıraktım. Pişman değilim.

  • Malesef ben de süperonlineyi tecrübe ederek öğrendim,şu merete tam anlamıyla işim düştüğü zaman öğrendim yoksa bu kadar kısıtlamanın olduğunu ,yıllarca abonesi olmama rağmen bilmiyordum,belki sorunlar bariz zuhur etmese gene bilemeyecektim, tabi sağolsun forumdaki kardeşlerimiz sayesinde bilgilendik. Bazı taahhütsüz internet satan firmalara bakıyorum gerçek 100 mb felan yazıyorlar gerçek -sahte olayı harbiden doğru.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daywalkerrrr -- 14 Aralık 2021; 18:24:55 >
  • Aynı sorunları yaşıyorum 50 defa destek açtım. bırak çözüm bulmayı derdini anlayacak teknik bilgide elemanları bile yok.

  • Teknik eleman deyince aklıma bilgisayar mühendisi felan geliyordu ancak gelen elemanlar benden beter :)

  • Son zamanlarda IDM eklentisi ile youtube videoları indirirken söylediğiniz gibi çok düşük hızla indiriyor (400-500kb). Bunun nedeni aslında codec uyumsuzluğu. Ben turk telekom 35mbps kullanıyorum yine de mp4 uzantılı videoyu indirirsem düşük hızla indirebiliyorum. Mkv uzantılı videoyu indirmeye çalıştığımda ise 35mbps ile indirebiliyorum. Bu sorun neden kaynaklı bilmiyorum ama siz de bir deneyin belki mkv uzantısı ile indirirseniz daha hızlı indirebilirsiniz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.