Şimdi Ara

superonline fiber farkli router kullanmak mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet, soruyu baslikta uzun uzun yazdim. Adamlar 255s getirip kurdular, guzel, calisiyor, ancak benim icin kritik bir ozellik olan statik rota tanimlama malesef yok. belki firmware uzerinden kapattilar, belki cihazda hic bulunmayan bir ozellik. Ama benim icin iptal konusu olacak kadar onemli bir nokta. ancak vazgecmeden once superonline fiber ile farkli router kullanma konusunu sormak istiyorum. yapilabiliyor mu? ne kadar saglikli? telefon ve televizyon yayinini kaybetme disinda bir eksi yani var mi? vodafone dusunuyordum, ancak o da malesef ayni routeri veriyormus galiba. superonline in verdigi diger cihazlar neler? musteri temsilcisi iel gorustugumde istedigim ozelligin oldugu yeni bir router gelecegini soyledi, ancak ne oldugunu, ne zaman gelecegini soylemedi. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylasirsa da hora gecer.







  • Türkcell kendi routerını kullanmana izin vermiyor fakat şifreni alıp kendi cihazını kullanabilirsin hg255s in forumda konusu var orada son sayfalarda bahsediyorlar

    vodafone kendi cihazını kullanmana izin veriyor

    Ayrıca kendi cihazını taktığında superonline da tv yi hala kullanabiliyorsun router da ona göre ayar yapman lazım iptv destekleyen bir router alman lazım bununla alakalı hg255s konusunda konuşuyorlar kullananlar da var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 24 Nisan 2018; 11:58:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zengier

    Evet, soruyu baslikta uzun uzun yazdim. Adamlar 255s getirip kurdular, guzel, calisiyor, ancak benim icin kritik bir ozellik olan statik rota tanimlama malesef yok. belki firmware uzerinden kapattilar, belki cihazda hic bulunmayan bir ozellik. Ama benim icin iptal konusu olacak kadar onemli bir nokta. ancak vazgecmeden once superonline fiber ile farkli router kullanma konusunu sormak istiyorum. yapilabiliyor mu? ne kadar saglikli? telefon ve televizyon yayinini kaybetme disinda bir eksi yani var mi? vodafone dusunuyordum, ancak o da malesef ayni routeri veriyormus galiba. superonline in verdigi diger cihazlar neler? musteri temsilcisi iel gorustugumde istedigim ozelligin oldugu yeni bir router gelecegini soyledi, ancak ne oldugunu, ne zaman gelecegini soylemedi. bu konuda bilgisi olan varsa ve paylasirsa da hora gecer.

    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/131116356?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Buradaki adımları izleyerek şifrenizi alıp kendi routerınızı kullanabilirsiniz. Superonline şifreyi normalde vermiyor. Dolayısıyla arıza vs durumunda müşteri hizmetlerini aramadan ve servis çağırmadan önce hg255s'i takın.

    Vodafone fibermax da Superonline altyapısı üzerinden hizmet veriyor ve denildiği gibi şifreyi direkt veriyor. Yukarıdaki yolla şifreyi bulmanıza gerek kalmıyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • cevaplar icin tesekkurler, konuyu detayli olarak inceleyecegim.
  • Selamlar,

    Bugün 1gigabit kurulumum tamamlandı. Benim bildiğim kadarıyla 1gigabit için farklı bir cihaz kullanıyorlardı ancak 255S konumlandırdılar. Wireshark yerine virtualbox çözümünüz ile kullanıcı adı ve şifreyi alıp kendi firewall cihazımda pppoe olarak sonlandırabildim.

    Kesinlikle 255S 1gigabit için yetersiz bir cihaz

    Teşekkürler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Serdarkekik

    Selamlar,

    Bugün 1gigabit kurulumum tamamlandı. Benim bildiğim kadarıyla 1gigabit için farklı bir cihaz kullanıyorlardı ancak 255S konumlandırdılar. Wireshark yerine virtualbox çözümünüz ile kullanıcı adı ve şifreyi alıp kendi firewall cihazımda pppoe olarak sonlandırabildim.

    Kesinlikle 255S 1gigabit için yetersiz bir cihaz

    Teşekkürler
    rica ederim, isinize yaramis olmasina sevindim.

    router olarak ne kurdunuz acaba?
  • zengier Z kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Fortigate 100D firewall kullandım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.