Şimdi Ara

SuperOnline Durduk Yere Neden Yeni Sözleşme Gönderiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    6-7 aydır SuperOnline fiber internet kullanıyorum 1 yıl taahhütlü. Hobim adında bir şirketten (kurye şirketiymiş) aradılar ve superonline'ın imzalamam için yeni sözleşme göndereceğini söylediler.

    Kurye randevu alıp gelecek sözleşmeyi imzalatıp geri gidecekmiş. "Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü?" :D

    Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?

    Not: Bilgi için superonline'ı aradım ama dakikalarca hatta bekleyince pes ettim. Şimdi kuryeden gelip de, karanbole getirmesinler diye bilgisi olan arkadaşlar vardır belki diye sormak istedim.



  • sözleşmeyi alıp daha sonra şubeye bırakacağınızı söyleyin. eski sözleşmenizle karşılaştırmadan sakın imzalamayın. büyük ihtimal size verdikleri bir hizmeti kısmak için sözleşmenizi yeniliyorlar. 1 yıl taahhütlü sözleşmeniz varsa, imzalamayı reddetmeniz halinde şuan ki paket devam edecektir. ancak burada önemli olan sözleşmenin değişen maddeleri neler?

    yani direk kapıda imzalayıp geri yollamayın. incelemeden de sözleşme imzalamayın.
  • cevaps arkadaşın da dediği gibi yapın, ve maddeleri inceleyin gördüğünüz farklılıkları bize de bildirirsen çok memnun oluruz arkadaşım.
  • İlginiz için teşekkür ederim arkadaşlar.

    Zaten ben de öyle dedim. Aynı gün imzalayıp geri vermemin mümkün olmayacağını söyledim. Müşteri hizmetleri peki o zaman kurye arkadaş daha sonra gelip alır ama siz ona bizle bu şekilde konuştuğunuzu söylemeyi unutmayın, dedi.

    Eski sözleşmemi buldum bugün biraz inceledim. Aslında eski sözleşmemde 1 yıllık taahhütten eser bile yok. İstediğim zaman sözleşmeyi tek taraflı fesh edebileceğim yazıyor. Tabii bu hukuk dilinden pek anlamadığım için yeni sözleşmedeki farklılığı kestirebileceğimden emin değilim.

    Yinede karşılaştırıp farklılıkları burada paylaşırım memnuniyetle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.