Şimdi Ara

Superonline'dan Turknet'e Geçmeli Miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar,
    Şu anda Superonline'ın sunduğu 15Mbps Fiber paketini kullanıyorum.Aylık 90-91TL civarı gibi bir fiyata denk geliyor.Oturduğum yerde Turknet'in 100Mbps Fiber altyapı desteği bulunuyor ancak birkaç sorum olacak.
    1)Herhangibir modem kiralama parası vs. oluyor mu oluyorsa ne kadar?
    2)Superonline'dan geçme sürecindeki internetsiz kalma durumu ne kadar sürer?(Yani Superonline'daki interneti kuruluma geldiğinde falan mı kapatırlar yoksa bir süre internetsiz kalır mıyız?Annem öğretmen olduğu için canlı ders yapması lazım.)
    3)İnterneti bağlama süresi hakkında bir bilginiz varsa onu da söyleyebilir misiniz?



  • Öncelikle merhaba sorularınıza tek tek yanıt vereyim.


    1- Modem kira ücreti v.b hicbir ücretiniz olmayacak.

    2-internetsiz kalmayacaksınız kalsanız bile max 30 dk - 1 saat oda milyonda 1 ihtimal.

    3- Başvurunuzu yapıyorsunuz sonra size mail ile gönderilen belgeleri imzalayıp gönderiyorsunuz ve 2 iş gününde geçişiniz yapılıyor. Modeme kullanıcı adı şifreyi yazıp devam ediyorsunuz.

    Eğer anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz ayrıca isterseniz 1 ay ücretsiz kullanmanız için kod verebilirim. Modem kurulumu v.b her konuda yardım ederim.

  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt
    Turknet müşteri hizmetlerinden şikayet eden çok kişi var.Hiç Turknetle bir sorun yaşadın mı veya yaşadıysan nasıl çözdün?
  • lma01 L kullanıcısına yanıt

    Evet arıza yaşadım online işlemlerden arıza kaydı açtım o gün gelip düzelttiler. Çağrı merkezi yok diyenler genelde aradıklarında karşılarında sövmek bağırmak için birilerini arayan kişiler. Yoksa siz çağrı merkezini arayınca o da evinize ekip gönderiyor türk.net te yazışarak sorunu anlatırsanız o da evinize ekip gönderiyor. Hiçbir farkı yok diyer ıss ler den.

  • lma01 L kullanıcısına yanıt

    Diğer arkadaşa kesinlikle katılmıyorum akşamları olan hız ve ping sorunları için bütün Manisa'daki kişiler teker teker hepimiz destek kaydı açtık 1 aydan fazla uğraştırdılar eve ekip göndermeyi geçin açtığımız destek kaydını sorun yok diyerek sürekli kapatıyorlar bakarsanız bir sürü sayısız örnek görebilirsiniz. Evet türknet kullanıyorum gayet iyi ama kesinlikle en kötü müşteri hizmetlerine sahipler çünkü öyle bir şey yok işiniz düşerse yandınız.

  • Merhaba, fiber hizmetinde modem ücreti almıyoruz. Eğer şu anda Telekom altyapısı üzerinden fiber hizmeti alıyorsanız geçiş işlemi yapabiliriz ama değilse geçiş işlemi değil sıfırdan yeni abonelik açılması gerekiyor. Aktivasyon işlemleri ortalama 6 iş günü içinde tamamlanıyor.
  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt
    Arkadaş turkcell fiber kullanıyor yanlış bilgi vermeyin.

    Farklı alt yapılar olduğu için geçiş olmaz. Bağlantı ücreti ödersiniz. Superonline a iptal dilekçesi gönderip, superonline a ait olan tüm modem ve ont cihazını da iade etmeniz gerekecek.

    Bu işlemi turknet baglattiktan sonra da yapabilirsiniz. İki farklı alt yapı olduğu için birini kapatıp diğerini açmanız gerekmiyor. Yani turknet bağlantısı sağlandıktan sonra superonline iptal işlemlerini başlatabilirsiniz. Bu şekilde internet bağlantınız hiç kesilmez.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Millenicom gibi diğer SOL , Vodafone , Türksat gibi İSS'lerin fiber altyapısından hizmet veriyor musunuz ?

  • Adreste tam olarak hangi fiber var, Telekom'un fiberi? Türknet Superonline altyapısı kullanmıyor diye biliyorum.

  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiberde kendi altyapımız ve yerleşik operatör altyapısını kullanarak hizmet veriyoruz. Diğer servis sağlayıcıların altyapısını kullanmıyoruz.
  • Hatayı başta sansüronline kullanmakla yapmışsınız bence. Kesinlikle geçmelisiniz derim. Hız konusunu geçtim. Bir kere internet konusunda özgürlüğün tadını çıkartırsınız, Suudi Arabistan'dan Norveç'e taşınmak gibi olur. Çünkü TurkNet'te sansür yok gibi bir şey, bir DNS değiştirmeye bakıyor.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Şu an hangi altyapıdan kullandığımı bilmiyorum,Turknet'in sitesinde 100Mbps'lik altyapı gözüküyor

  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Şu anda hangi altyapıyı kullandığımın bilgisini nereden alabilirim?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lma01

    Şu an hangi altyapıdan kullandığımı bilmiyorum,Turknet'in sitesinde 100Mbps'lik altyapı gözüküyor

    Resim var mı?

  • sniper23 kullanıcısına yanıt
    Superonline'dan Turknet'e Geçmeli Miyim?
  • The_Bilal T kullanıcısına yanıt
    Bilal52Bilal forum tarafından uzaklaştırılmasına rağmen yine 1 ay ücretsiz kullanmak için turknet önermeye başladı.Bu arkadaşın bir ay bedava için başka firma yazdığını objektif olduğunu daha şimdiye kadar görmedim.
  • @Ima01 geçme kardeşim ben Millenicom dan bu Bilal e aklına uyarak geçtim Internet hayatım ziyan oldu.Ayrıca sol den Turknete ıss churn yapılmaz iptal edip yeni abonelik başlatmalısın.Ben önermiyorum diğer konularıma bakabilirsin , solden şaşma bence herkesin isteyipte erişemediği bir altyapı.Turknet gigafiber varsa değerlendir fakat paket kayıplarına razı olmalısın
  • lma01 L kullanıcısına yanıt
    Eğer bu ise geçme 3 gün boyunca her gün ping, Packet loss, verimlilik testi yaptım karşılaştırmaları buraya ekledim profilimden bakabilirsin.O vakit son kararı kendin ver.Konfor istiyor isen al TT yada kal Sol de.
  • BilgiDemeti kullanıcısına yanıt

    Neyden bahsettiğinizi bilmiyorum. Dediğiniz kişiyi tanımıyorum.

  • Süperonline mı kaldı :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.